- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
trance89 #7264 üzenetére
Bementem 2 helyi pc bontóba is, egyikben se volt 12V és minimum 2amperes adapter, főleg 4x1,7mm csatival. Találtam itthon pár régi adaptert, azokat belepróbálgattam, de a csati nem megfelelő, sajna. Viszont így, hogy áramtalanítva volt kb 20 percre a próbálkozás idejére, nagyon nehezen indult el. Visszadugtam a saját adapterével, megfigyeltem hogy az első pár másodpercben nincs semmi hangja, csak amikor megpróbál bejelentkezni a hálózatba, akkor kezd ciceregni, váltakozó dinamikával. És amikor már mindkét led kékre váltott, hirtelen eldobta megát, kezdte újra a folyamatot. Ezt eljátszotta párszor, előtte sose csinált ilyet. Azt gondoltam hogy na, most döglik meg végleg. De néhány próba után mőködni kezdett és azóta is folyamatosan megy. Lehet az állás során annyira kihűlt/ száradt a kondi, hogy ilyen keserves volt az indulás?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest