Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ggeleven

őstag

válasz csoki9019 #362 üzenetére

Az egyik gondolatom, hogy a szintetikus tesztek hiába vannak esetleg jól megírva közel sem lesznek annyira pontosak, mint a valós felhasználás. Egymáshoz arányosítani típusokat jó, de valós felhasználásban meg sem lehet őket közelíteni avagy csak talán nagyon kíméletesen használva.

Én nem nagyon optimalizálgatok semmit, kb mindent a rendszerre bízok, sőt több app zárolva is van folyamatos futásra és 5-6 óra kijelző időm van nekem is, de ennél többet nem is nagyon lenne alkalmam nézni a telót. Nem követem/tudom követni szigorúan a merülést, mert este töltöm valamikor és nem reggel veszem le 100 %-kal.
    Céges A35ön van még napi 1-3 óra és ez összesen baromi sok sajnos. :(((
    AOD bekapcsolva, telepítve van 175 user app, 368 system app, minden nap játszom fél-2 órát (Clash of Clans, nem annyira erőforrásigényes, de kijelző és hálózat használatban van) és szinte minden nap van rokonokkal fél-1,5 óra messenger videóhívás, gyakori fényképezés és videózás, fórumozás, hirek olvasása és minimális közösségi média. Szerintem még nem született meg az a teló, ami nekem elmenne 2 napot. :B
    Csak ha már behoztam az összehasonlításba, akkor annak a használatát is leírom, mert egészen más. A35ön sokkal kevesebb tartalomfogyasztás van, viszont sok telefonálás, levelezés, teams meetingek, autós navigáció 20p-60p között minimális játékkal és fotózással. 92 user app és 437 system app.

AccuBattery szerint bekapcsolt kijelzővel a 14T 12%ot, az A35 11%ot merül átlagosan.
    Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem másból sem lehetne sokkal jobbat/többet kihozni azonos használat mellett.

Várjuk meg azért, hogy más mit mond és hogy milyen használat mellett milyen tapasztalatai vannak.

Új hozzászólás Aktív témák