- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyron25
aktív tag
válasz
barackle #577 üzenetére
Az tény hogy hosszú ideig tudtad használni a régebbi modelleket, az újabbakat meg majd meglátjuk. Nem frissítették hosszú ideig az tény, nem egy apple szint frissítés szempontjából. Olyan telefont nem fogsz találni ami minden igényednek eleget tesz. Minnél több tesztet olvasol annál jobban elbizonytalanodsz.
Én is rengeteget gondolkodtam az aksi cserén meg az usb aljzat cserén mert már alig tudom tölteni, de ha ezeket is megoldom utána majd jönnek a szoftveres gondok. Szép lassan nem lesz támogatás, vagy az erőforrás lesz kevés. Nálam 1% merülés volt 1 perc alatt szóval igencsak figyelni kellett. Nehezen ment a mobil "irodázás" is vagy elég csak gps hiányra vagy a net hiányra gondolni, mikor nem tudtam hogy szoftveresen vagy hardveresen van a hiba miért nem megy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest