- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
13T Pro tulajdonos vagyok 1 hete és lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
1. 4K60fps-ben videózok és meglepődve láttam, hogy ha H.265-ös kodeket használok, akkor nagyobb lesz a fájlméret mintha H.264-et használnék. Nektek is így van? Ugyanazt a minőséget kisebb fájlméretben kéne kapnom H.265-ben... H.265-ben 80 Mbit/s, H.264-ben 50 Mbit/s az adatsebesség? Miért? Ti melyiket használjátok?
2. Ha 4K30-ban videózok, akkor elérhető mindhárom kamera. Ez eddig tiszta. Hogyan lehet egyszerűen váltani a kamerák között? Mert én csak egy csúszkát találok, amit húzogatok össze-vissza, mindenféle értékek között és nem a 0.6-ot (ultraszéles) vagy a 2x-es nagyítást kapok. Van valami trükkje hogy pont ezekre az értékekre lehessen állítani videózás közben, ne pedig mást? Mint amikor fényképezek és látom mindhárom értéket.
3. Aki Adguard-ot használ, azoktól kérdezném, hogy beállítottam a privát dns-t dns.adguard.com-ra ami frankón szűt, de ha kikapcsolom a netet, egyből jön egy értesítés, hogy "A hálózaton nincs internet hozzáférés. A privát DNS-kiszolgálóhoz nem lehet hozzáférni". Mivel ezt az Androis rendszer küldi, így ki se tudom lőni, hogy erről nem kérek értesítést. Mit kell ilyenkor beállítani?
Megköszönném, ha tudnátok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged