- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xabolcsy #159 üzenetére
Ha 11T Prod volt akkor most egy dolog biztos jobb, barmilyen telefonod is van: Az üzemidő.
Mert az botrányos a 11T Pronál. Én 3 hónapig hasznaltam és váltottam 11T-re mert hiaba a 120w-s töltés egy nappali időszakban 2x is töltenem kellett. 3 -4 órás kijelzőidőket produkált. Aki nem konnektor közelben éli az egész életét annak az a telefon kizárva
11 T szuper és csak azert váltanak 12T-re mert 120w-s töltést tud, de ezek a 250-550 ezres xiaomi árak nálam kiverik a biztosítékot.
Xiaomi 13 tök jó lenne de nekem ez is nagyon drága.... -
A xiaomi eddigi legjobban sikrült csúcstelefonja. Minden téren felnőtt a legnagyobb top gyártókhoz. Sajnos árazásban is. Emlékszem nem is olyan rég még egy csúcs xiaomi 200 ezer ft környékén mozgott. Hát azok az idők elmúltak sajnos. Ha le is cserélem 11T-met akkor valszeg egy jóárasított felső-közép T modellre 180-200 ezer környékén maximum mert a 13 Pro egy összegben nekem megfizethetetlen. Operátori konstrukcióban a 2 éves részletben fizetendő havi 30+ ezret hűséggel pedig végképp nem éri meg. Pedig fáj a szívem utána de ennyiért már használt autót kapni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged