- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Donki Hóte #311 üzenetére
Azért jó látni, hogy gyarapodik a Xiaomi tábor.
Kinek van 8K-s tv? Tegye fel a kezét. Csak belírtam, mert már ezt is láttam hiányolni. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #133 üzenetére
Mondj példát kérlek.
Én 3-at tudok.
Xiaomi.eu-n van lezárt képernyővel való fotózás a hangerőgombokkal(Vagy videó, ki mit állít be) - Global romon ez nincs
.eu-n van a tárcsázóban olyan lehetőség, ha megnyomod az egyik kontaktot, megkérdezi, hogy biztos hívja-e? - Global romon ez nincs
Xiaomi.eu-n van hívásrögzítés - az új global romokon ez sincs.Más?
-
rjg
őstag
válasz
Donki Hóte #133 üzenetére
Ezért kezdtem azzal, hogy az írásom kimondottan kínai alapú, xiaomi.eu ROM-okra vonatkozik. De, azt is hozzá kell tennem, hogy az elmúlt években a családi és baráti körben is Xiaomi-kat javasoltam, és mivel ők mind a standard, hivatalos global ROM-mal használják, amivel a telefont vették, látom, hogy azok is tudják a felsoroltak jelentős részét.
A Samsung előnye, amiért váltottam, az a végre jó hardveren túl, a hosszú termék támogatás és hogy néhány nekem fontos dolog (hívás rögzítés, ehhez elég volt egy CSC csere, illetve automatizálható repülőmód, amit tud a gyári rutin) bootloader nyitás és ROM csere nélkül is megy.
-
gattolino
senior tag
válasz
Donki Hóte #117 üzenetére
25.7% volt januárban. Tévedés, ez nem éves infláció.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged