Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére

Azért jó látni, hogy gyarapodik a Xiaomi tábor.
Kinek van 8K-s tv? Tegye fel a kezét. Csak belírtam, mert már ezt is láttam hiányolni. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Mondj példát kérlek.
Én 3-at tudok.
Xiaomi.eu-n van lezárt képernyővel való fotózás a hangerőgombokkal(Vagy videó, ki mit állít be) - Global romon ez nincs
.eu-n van a tárcsázóban olyan lehetőség, ha megnyomod az egyik kontaktot, megkérdezi, hogy biztos hívja-e? - Global romon ez nincs
Xiaomi.eu-n van hívásrögzítés - az új global romokon ez sincs.Más?
-
rjg
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ezért kezdtem azzal, hogy az írásom kimondottan kínai alapú, xiaomi.eu ROM-okra vonatkozik. De, azt is hozzá kell tennem, hogy az elmúlt években a családi és baráti körben is Xiaomi-kat javasoltam, és mivel ők mind a standard, hivatalos global ROM-mal használják, amivel a telefont vették, látom, hogy azok is tudják a felsoroltak jelentős részét.
A Samsung előnye, amiért váltottam, az a végre jó hardveren túl, a hosszú termék támogatás és hogy néhány nekem fontos dolog (hívás rögzítés, ehhez elég volt egy CSC csere, illetve automatizálható repülőmód, amit tud a gyári rutin) bootloader nyitás és ROM csere nélkül is megy.
-
gattolino
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
25.7% volt januárban. Tévedés, ez nem éves infláció.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- OTP Bank topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest