- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Donki Hóte #311 üzenetére
Azért jó látni, hogy gyarapodik a Xiaomi tábor.
Kinek van 8K-s tv? Tegye fel a kezét. Csak belírtam, mert már ezt is láttam hiányolni. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #133 üzenetére
Mondj példát kérlek.
Én 3-at tudok.
Xiaomi.eu-n van lezárt képernyővel való fotózás a hangerőgombokkal(Vagy videó, ki mit állít be) - Global romon ez nincs
.eu-n van a tárcsázóban olyan lehetőség, ha megnyomod az egyik kontaktot, megkérdezi, hogy biztos hívja-e? - Global romon ez nincs
Xiaomi.eu-n van hívásrögzítés - az új global romokon ez sincs.Más?
-
rjg
őstag
válasz
Donki Hóte #133 üzenetére
Ezért kezdtem azzal, hogy az írásom kimondottan kínai alapú, xiaomi.eu ROM-okra vonatkozik. De, azt is hozzá kell tennem, hogy az elmúlt években a családi és baráti körben is Xiaomi-kat javasoltam, és mivel ők mind a standard, hivatalos global ROM-mal használják, amivel a telefont vették, látom, hogy azok is tudják a felsoroltak jelentős részét.
A Samsung előnye, amiért váltottam, az a végre jó hardveren túl, a hosszú termék támogatás és hogy néhány nekem fontos dolog (hívás rögzítés, ehhez elég volt egy CSC csere, illetve automatizálható repülőmód, amit tud a gyári rutin) bootloader nyitás és ROM csere nélkül is megy.
-
gattolino
senior tag
válasz
Donki Hóte #117 üzenetére
25.7% volt januárban. Tévedés, ez nem éves infláció.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest