- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
dilajoska1 #952 üzenetére
Ilyenre amúgy egy készülékbiztosítás segítség lehet?
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #952 üzenetére
Ezért is mondom sokszor az ismerőseimnek, rokonaimnak hogy hiába vízálló a telefonjuk inkább vigyázzanak rá és ha lehet inkább ne tesztelgessék mit bír a telefon.
-
Cunaja
addikt
válasz
dilajoska1 #949 üzenetére
A Xiaomi a szabvány szerinti tesztre vállal garanciát. Fentebb mellékelttem. Ha azokon kívül mást csinál a user, akkor ugrik a garancia.
Ha betartja, akkor nem jelenik meg a készüléken belül a víz nyomára utaló elszíneződés. Vagyis, garanciális. Az alma meg biztos almalére gondol. Az alkohol, a gyümölcslé és stb.. is folyadék.
"de előfordulhat, hogy a fogyasztóvédelmi törvények biztosítanak ehhez kapcsolódó jogokat." Ez vonatkozik a Xiaomi-ra is. Indiában, Kínában is más van, mint nálunk.
Az alma is gondolom nálunk szabvány szerinti garanciát vállal, de máshol nem biztos. -
novinyul
veterán
válasz
dilajoska1 #946 üzenetére
Kötelező a nyomás próba az IP68 miatt. Persze ilyen esetben egyszerűbb lenne a polcról leemelni a SWAP darabot, de az valahogy sosem sikerül elsőre.
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #945 üzenetére
Szervíz javítás után szerintem meg mégjobban nem fognak vállalni garanciát rá. Igazán tesztelni se tudják.
-
Cunaja
addikt
válasz
dilajoska1 #772 üzenetére
Örülök neki, hogy neked csúcs szuper Mi10T pro-d van. Biztos a tiéd egy prototípus.
100%, hogy makróból is ugyanolyan képeket csinál, mint egy lebegő technológiát alkalmazó telefon.
Akkor nem is érdemes neked cserélni, ha ugyanolyan képeket csinálsz vele, illetve a szemed sem bírja. Jó telefon a 10T pro, nem tagadom, de soha nem ájultan el a képeitől még gcammal sem.
Amikor a tengerparton akartam vele fényképezni, csak a kijelzőt nem láttam, de nem olyan vészes hiba. Szerencsére, visszamegyünk oda, de ha nem így lenne, már földhöz vágtam volna a telefont.
Tetszettek a maguk világában a képei, de mindig a gyári szoftvert hasonlítjuk össze.
Egy suzuki is tud 250-nel menni, ha egy porse motort szerelünk bele, illetve a kaszni is elviseli. Viszont nem tud annyival, ha gyári motorja van.Amit linkeltél appot, nem tudom felnyomni a 10T pro-ra, mert nem engedi. Az aláírás nem egyezik.
-
Cunaja
addikt
válasz
dilajoska1 #769 üzenetére
Ezt így nem lehet kijelenteni. Akkor lehet, ha ugyanazt fényképezd mindkettővel és egymás mellé teszed.
Mikor csináltál re ilyen képet a Mi 10T Pro-val?
No meg a portré se piskóta.
De lehet másik szögből is?
Mikor csináltál észbontó makrókat a Mi 10T Pro-val?
Szóval, csak akkor veszed észre a különbséget, ha kezedben van mindkettő és összehasonlítod azokat a képeket, amik számodra fontosak.
Egyértelműen kijelenthető, hogy sokkal jobb a 13 pro, különben vissza küldemény, mert még mindig van egy napom a 14-ből.
Hidd el, brutális a 10T pro-hoz képest.
A kijelzőt nem is említem meg, mert nem lehet egy napon emlegetni őket, de a közelségérzékelést, a gyorsaságot, a hangzást, a rezgést, s képernyő kialakítást, a telefonálás tisztaságát, a Wi-Fi és mobilnet gyorsabb müködését, a rendelkezésre álló memóriát ( szinte minden benne marad) már nem is említem meg.
Összefoglalva, sokkal jobb, ezt így 12- napi használat után, kijelenthetem.
Itt van mellettem a Mi 10T pro is, de nem mondhatom rá, hogy maximálisan imádtam, a közelségérzékelése, elég sürün késztetett a földhöz vágáshoz. Illetve, amikor kellett volna a kijelzőt látnom, erős napsütésben, hogy gyorsan megörökítsem a pillanatot, csak nagy sötétség volt. Megszoktam a méretét, a használatát, de az idegesítő dolgait nem.
Mivel úgy látom, hogy a 13 pro-ból nem hoznak be tucatszám az országba, vagyis nincs készlethalmozás, nem garantált, hogy esni fog sokat az ára. Esetleg szürke importos kereskedőknél.
Szerk.
Letöltöttem az appot, azt a 10T pro-ra tegyem?
Csütörtökön tudom megcsinálni, hogy lefényképezem ugyanazt a kettővel.
Feltéve ha nem esik az eső, mert ugye a 10T pro, nem vízálló.
Nekem még a Huawei P7; P9; Nova 5T; Mi 10T pro is meg van, és müködik is mind.
Ugye a P7 és a P9-el, annak idején, csodákat müveltem a kamerájával és magával a telefonnal is. Viszont belefáradtam és már nem foglalkozom szoftverekkel. -
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #769 üzenetére
A gyári appa-al készült képek viszont tényleg jobbak! Nem tudom meg van-e még a mi 10t pro-d de ez a gyári app Leica változata. Kíváncsi lennék arra is hogy hasonló körülmények között hogyan teljesít.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest