Két márkának csinál reklámot egy tucat Meizu 20 Pro fotó

A főnök kattintott párat a közelgő csúcsmobilról és a Geely flottáról.

Nagy mobilrajongó lehet a kínai Geely autómárka vezetősége, mert azon túl, hogy felvásárolták a hányattatott sorsú Meizut, még részt is vesznek a közelgő készülékek tesztelésében. A prototípusok vagy kiadás előtti szoftvert futtató készülékek persze nem mindig hozzák a megjelenésre összerakott képminőséget.

A Geely Holding Group alelnöke, Victor Yang Xueliang mindenesetre kapva kapott az alkalmon, hogy lencsevégre kapjon pár cégcsoportba tartozó verdát, ha már több Zeekr modell a Meizu-féle Flyme felület autókra írt változatát futtatja.

A Meizu 20 és 20 Pro hátlapja
A Meizu 20 és 20 Pro hátlapja (forrás: GSM Arena) [+]

A felvételek egy része azzal az 50 megapixeles és 1" jellegű IMX989 szenzorral készült, amit a Meizu 20 Pro kapcsán emlegetnek. Ez a modell eggyel több lencsét viselhet a hátlapon, mint a sima 20-as, a túloldalra pedig 10 bites, 1440p felbontású és 120 Hz-es AMOLED panelt pakolhat.

A Snapdragon 8 Gen 2 chippel várt telefonnal amúgy pár közelebbi kép is készült, aminek az alacsony, 1440 x 1080 pixeles felbontás az érdekessége – a többi felvétel a Weibóra teljes, 12,5 megapixelre binnelt felbontáson lett feltöltve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés