Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Kár, hogy nincsen rá Pitaka!
-
TomPack
őstag
Vissza szeretném zárni a bootloadert, mert elszeretném adni a telefont.
Nem tudom milyen rom volt rajta gyárilag, az biztos hogy nem szolgáltatós! Ezt valahogy ki lehet deríteni?
Letöltöttem a MiFlash-t, de induláskor drivereket hiányol, és hiába nyomok rá nem történik semmi, nem telepíti, csak kilépni lehet. (nem tudom milyen drivereket, hiszen nemrég lett nyitva MiUnlock-al, és parancssorból lett feltéve a xiaomi.eu-rom. (már nem tudom hol találtam a leírást ami alapján azt csináltam) -
TomPack
őstag
-
TomPack
őstag
válasz
Atomgeszi #613 üzenetére
Pl az AOD amit írtam! Nem választható ki, hogy folyamatosan mutassa, hiányzik az az opció.
A kamera sincs rendesen megcsiszolva, mert Gcam-al jobb képeket lő.
Vagy pl nem lehet kikapcsolni az ikonok szövegét a kezdőképernyőn.
De még rengeteg kisebb apróságban különbözik, minden esetben a 'Mi'-sorozat javára.
Egyszer majd csinálok ebből egy táblázatot és közzéteszem itt!Szerk;
Na igen, másodvonalas. De nagyon érezni rajta az izzadságszagot, hogy az is maradjon. Ezzel van az alapvető problémám. -
TomPack
őstag
válasz
Atomgeszi #609 üzenetére
Mondjuk így jobban belegondolva a nagyok közül csak a Xiaomi csinálja ezt.
Egy A-szériás Samsungban is megvan minden szotveresen ami az S-szériában is van, és hardveresen lehetséges. Nyilván gyengébb a Soc, és nincs S-pen meg 10x-es optikai zoom, de van rendes aod, edge-sáv, rágyúrnak a kamerára is, és 5 év támogatást adnak stb. Tehát ott nem érezni ezt a másodrendűséget mint itt egy Redmi-n érezni, ahol csak pl szotveresen 3 évet kapunk, és a tavalyi androiddal jön ki, mint most a Note 12... Ez kapásból -3 év.
De még az iPhone SE is megkap mindent amit a nagyok megkapnak. -
TomPack
őstag
Igen, erről beszélek. Sok ilyen apróság van, amit hardveresen igazából tudna a középkategória is, de a Xiaomi szándékosan lebutítja a szoftvert hogy a flashgip készülékeket is vigye valaki.
Barátságos hozzáállás.
Bezzeg amíg nem futottak be, beleadtak apait-anyait, és egy évaddal előrébb jártak az új technológiával, de most már azzal is spórolni kell, különben mit adnak majd jövőre?
De igazából az összes nagyobb gyártó ezt csinálja, ezen a szinten már a környezettudatosság sem számít, csak a gyártók profitja. -
TomPack
őstag
válasz
tamaswilhelm #599 üzenetére
Ugyanazt tudja, bosszantó és értelmetlen szoftveres korlátozásokkal. Pl az AOD csak 10mp-ig megy, mint a Redmi 11-esen.
Vagy pl a képfeldolgozó algoritmus sincs tökéletesre csiszolva, noha a kamera tudná hozni a magasabb szintet. -
TomPack
őstag
Majd egy év múlva meglehet majd venni 250 ezer környékén!
Most a Xiaomi 12-őt kell venni, 200 alatt már kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Autós topik
- Magisk
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest