Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Komolyan megfordult a fejemben, ha visszakapnám a pénzt, mást vennék. Viszont nagyon gyorsan el is hesegettem magamtól a gondolatot, mert ma is jött 3 tok és 2 üvegfólia, illetve carbon fólia hátulra.
Valamiért olyan érzésem van, hogy a sors nem ezt a telefont szánta nekem. 1-hónapig szendvedtem rengeteget, mire megszereztem. 1- hónapig használtam némi idegeskedéssel és most 1-hónapig szervizben lesz legalább.
Még Június 19 messze van.
Ja és egy kijelző csere után, erősen kérdéses, hogy egy felhőszakadásban, nem-e ázna be a vízálló telefon. Ha 50ezer lett volna, már lehet földhöz vágnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Új Bontatlan iPhone Air 256Gb - Space Black 3 Év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest