- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
A rendszerről annyit, hogy tegnap pont egy Samus kolléga telefonján állítottam a céges levelezést.
Kínszenvedés volt a Samu rendszerét használni.
Vannak a Xiaomira is olyan egyedi romok, amik stock Android rendszeren futnak. Soha nem tennék fel olyat.
Mindenki szidja a MIUI-t, nem csak te, hanem a YouTube tesztelők is. Viszont senki nem mondja el részletesen, miért is szidják. Nehéz és bonyolult a kezelése. Minek? Nem tudnak telefonálni, nem tudnak sms-t írni, nem tudnak játszani, illetve böngészni, zenét hallgatni, videót nézni, tök egyszerűen? Még mindig nem értem?
Minden rendszernek meg van a sajátossága, úgy a knox, one UI, stock Android, Emui, iOS, mint a MIUI-nak. Mi itt ehhez vagyunk szokva és elfogadjuk, ezt szeretjük. Ha ez nem így lenne, nem lennénk itt.
Engem személy szerint, a világból lehet kikergetni egy Samu rendszerével.
A másik kedvenc téma, nem veszek Xiaomi-t, mert kínai. Akkor ne vegye meg az ember, de ne is jöjjön senki ide, hogy nem veszek kínait.
A telefon Xiaomi 13 Pro, nem csak kamera terén kiemelkedő a tömegből. Nekem nap végére, netten rengeteg videó, rengeteg fénykép, rengeteg hívás után, 42% az átlag, amivel befejezi.Ja és vezetéknélküli Android autó is megy rajta napközben.
Erős napsütésben is látom és nyugodtan, könnyedén olvasható, bármilyen szöveg a telefonon. A rendszer pörgős, még akadás, gondolkodás, nem volt. Hívások szuper minőségűek. Rezgő motor, valami fenomenális.
Hangzás, kiváló. Mi kell még, süssünk rajta palacsintát? Ezt azért nem próbálnám ki. Fürdőkádban már fürdött, vízben tesztelésre, semmi baja nem lett.
Töltés, gyorsabb kell, minek? Ja, bocsánat, te pont a Samut említetted. Röhejes a Xiaomi töltési technikájához képest. Elmegyek edzeni, és amikor visszajövök, a Samu még mindig tölt.
A Xiaomi, feltölt egy kávé főzés és a kávé elfogyasztása idején. A kollégák is csak pislognak, pláne a Samusok. Nem kell a téma, majd az akku bánja. Nem fogja, mert erre van kiképezve.
Összefoglalva: Nem csak a kamera miatt veszi az ember ezt a telefont, viszont kimagasló teljesítménye miatt, jelentősen figyelembe veszi a kamera tudást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Gyúrósok ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Google Pixel topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest