Hirdetés
- Hét évig frissül az új iQOO
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Mondj példát kérlek.
Én 3-at tudok.
Xiaomi.eu-n van lezárt képernyővel való fotózás a hangerőgombokkal(Vagy videó, ki mit állít be) - Global romon ez nincs
.eu-n van a tárcsázóban olyan lehetőség, ha megnyomod az egyik kontaktot, megkérdezi, hogy biztos hívja-e? - Global romon ez nincs
Xiaomi.eu-n van hívásrögzítés - az új global romokon ez sincs.Más?
-
rjg
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ezért kezdtem azzal, hogy az írásom kimondottan kínai alapú, xiaomi.eu ROM-okra vonatkozik. De, azt is hozzá kell tennem, hogy az elmúlt években a családi és baráti körben is Xiaomi-kat javasoltam, és mivel ők mind a standard, hivatalos global ROM-mal használják, amivel a telefont vették, látom, hogy azok is tudják a felsoroltak jelentős részét.
A Samsung előnye, amiért váltottam, az a végre jó hardveren túl, a hosszú termék támogatás és hogy néhány nekem fontos dolog (hívás rögzítés, ehhez elég volt egy CSC csere, illetve automatizálható repülőmód, amit tud a gyári rutin) bootloader nyitás és ROM csere nélkül is megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest