- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Nekem 360° mágneses tokban van. Viszont a tok is kerekített, így olyan mint a teló.
Egy valami zavar, hogy a kamerák elött, van egy védő fólia. Akartam felrakni üveget, de azt mondták, hogy ha ki be veszem a telefont a tokból, lefogja dobni még az uv fóliát is. Mivel stabilizátorral használnám, amibe a tokkal nem menne bele, így sokat lenne kivéve. A Nikon tokom, igen csak masszív, így igaz lehet. Maradjon s gyári fólia, amíg le nem kopik. Ezért van 360° tokban, mert féltem. Amikor nyaralni megyünk, akkor fogom lekapni a gyári fóliát, majd felrakom az üveget. Persze az is kérdéses, hogyan fogja bírni nyáron a totál zárt tokot?
A Telegrammon írják, hogy soha nem volt még ilyen jó makró fotós kamera. Valami szédületes a lebegő lencse technika.
1-2 hónap múlva, olyan felvételek lesznek, hogy csak lesünk ki majd a fejünkből.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest