- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Emberek... van 1 tanácsom, mindenki klikkeljen egy duplát a jobb alsó sarokba, nézze meg melyik szám a kék, jöjjön rá h ez az aktuális hónapban miről szól, és egy gépkikapcsolás után menjen el a nagyihoz bejglit enni. Mákosat vagy diósat akinek ami tetszik!
Ilyenkor még FreeM is karácsonyfát díszít, az ünnep szellemét kell megidézni nem az övét...
Peace! -
Bandit21
addikt
Jog és szervezet szociológia vizsga, szociális jog, alkotmányjog, jogbölcselet, büntetőjog, munkajog, EU-jog viszgák... Az egyik dec. 23.-án! A többi januárban. Nem elég? Barátnőmet alig látom, ki van borulva,''márnemisszeretszúgymintrégenszindróma'' meg hasonlók...
[Szerkesztve] -
Bandit21
addikt
Szomorú lenne ha igaz lenne:
[L]http://www.sg.hu/cikk.php?cid=30317&PHPSESSID=b775e4bb0123554203c191dd76efe8d5[/L]
Vagy csak félreértés. De ha mégis akkor mégse olyan fölkészületlenek driver-ügyben. Ja és remélem nem ''gáz'' a konkurenciától idézni. -
Bandit21
addikt
Miért rontod el a játékot?
Amúgy én is láttam már ezt a tesztet, de amióta a PH!-n vagyok nem emlékeztem arra h lett vna ilyen, h a cikk megjelenése előtt hagyják okoskodni a népet, tetszik az 5let de így max az adhat ''élvezetet'' ha különbség lesz a 2 teszt eredménye között...
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest