- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wikmettys
csendes tag
Szia!
Azért kellene, hogy a Winfos Xp-hez normálisan hozzá tudjam illeszteni, meg ne csak plug&play monitorként lássam! Meg hátha szebb lesz a képe, esetleg egy-két plusz beállításhoz is hozzájutok... Tudod, törexünk a tökéletesre!
Ne bántsátok egymást! PÍSZ!!!!!
Köszi a drivert előre is!
Wik -
dev89
tag
Jól van, ne prázz!
''Tehát:
Valóban nincs ilyen monitorom, sőt nem is láttam ilyet...
Ezért is írtam így:Tudtommal az XA7-17i is rendelkezik mindkét bemenettel...''
Ha én így próbáltam egy fórumon belül segíteni, mindjárt LEBASZTAK!
Ezért én inkább próbáltam elöször normálisan válaszolni neked. És mivel hogy én nyitottam a topicot, ezért gondolhatod hogy nekem ilyen monitorom van és tudom hogy mik a paraméterei! De aztán te megkérdőjelezted asszem hogy nem értem hogy mit kérdezek vagy valami ilyesmi és nekem ez volt az utolsó csepp a pohárban! És hozzáteszem hogy ez is gúnyos volt!
És ezután írtam azt amit kultúrálatlannak neveztél!
P.S.:
A stílusodon meg változtatni kellene sürge-sürge módon...
Az lehet, de neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest