- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Tasker
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Te pedig kultúrálatlan...de ezt már megszoktam itt...
Tehát:
Valóban nincs ilyen monitorom, sőt nem is láttam ilyet...
Ezért is írtam így:Tudtommal az XA7-17i is rendelkezik mindkét bemenettel...
A következőkből indultam ki:
- amit pl. te is írtál: mégpedig hogy menüből lehet/tudsz váltani az analóg és a digitális bemenet között...váltogatni pedig csak létező dolgok között lehet, ergo analóg és digitális bemenettel is rendelkezik a monitor...
- a neten fellelhető összes forrás a következőket írja ehhez a monitorhoz (Features Analog / Dual Digital Interface...Video Output Analog & DVI...stb.)
Ez teljes összhangban van a gyakorlattal, nem sok olyan monitor van jelenleg a piacon, ami csak és kizárólag DVI bemenettel rendelkezik...nemsokára lesznek ilyenek is, de ez már más tészta...
- a két bemenet tehát megvan a monitorban, a kivezetés mikéntje azonban (két csati, egy csati-egy benőtt farok, csak egy benőtt farok) nem volt egyértelmű a számomra, már csak azért sem, mert a fellelhető források vagy nem említik, vagy pedig mint ez [link], a következőt mondják: Includes both Analogue & Digital Cables...ez pedig elég egyértelmű...
Ráadásul számomra teljesen illogikus is, hogy csak egyszerre egyetlen bemenet legyen fizikailag elérhető...persze kis hazánkban minden elképzelhető...még az is, hogy ezek a monitorok mégsem XA7-17i tipusok...
Tehát a monitorban van analóg és digitális bemenet is, ekkor pedig csakis csatlakozók (pl. nekem is van DVI > DVI-DSUB Y-kábelem), kábelek...gondolkodás kérdése az, hogy egyszerre két gép legyen rákötve és a menüből lehessen váltogatni a két PC képe között...
P.S.:
A stílusodon meg változtatni kellene sürge-sürge módon...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest