Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rover623

félisten

válasz dev89 #73 üzenetére

Te pedig kultúrálatlan...de ezt már megszoktam itt...:DDD

Tehát:
    Valóban nincs ilyen monitorom, sőt nem is láttam ilyet...
    Ezért is írtam így:Tudtommal az XA7-17i is rendelkezik mindkét bemenettel...

A következőkből indultam ki:
    - amit pl. te is írtál: mégpedig hogy menüből lehet/tudsz váltani az analóg és a digitális bemenet között...váltogatni pedig csak létező dolgok között lehet, ergo analóg és digitális bemenettel is rendelkezik a monitor...
    - a neten fellelhető összes forrás a következőket írja ehhez a monitorhoz (Features Analog / Dual Digital Interface...Video Output Analog & DVI...stb.)
    Ez teljes összhangban van a gyakorlattal, nem sok olyan monitor van jelenleg a piacon, ami csak és kizárólag DVI bemenettel rendelkezik...nemsokára lesznek ilyenek is, de ez már más tészta...
    - a két bemenet tehát megvan a monitorban, a kivezetés mikéntje azonban (két csati, egy csati-egy benőtt farok, csak egy benőtt farok) nem volt egyértelmű a számomra, már csak azért sem, mert a fellelhető források vagy nem említik, vagy pedig mint ez [link], a következőt mondják: Includes both Analogue & Digital Cables...ez pedig elég egyértelmű...:DDD
    Ráadásul számomra teljesen illogikus is, hogy csak egyszerre egyetlen bemenet legyen fizikailag elérhető...persze kis hazánkban minden elképzelhető...még az is, hogy ezek a monitorok mégsem XA7-17i tipusok...

Tehát a monitorban van analóg és digitális bemenet is, ekkor pedig csakis csatlakozók (pl. nekem is van DVI > DVI-DSUB Y-kábelem;)), kábelek...gondolkodás kérdése az, hogy egyszerre két gép legyen rákötve és a menüből lehessen váltogatni a két PC képe között...

P.S.:
    A stílusodon meg változtatni kellene sürge-sürge módon...;)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák