Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.András
csendes tag
Igen, nekem is ez lenne a kérdésem. Szerintem sem mindegy, hogy 60 vagy 75hz.Nekem analóg kimenettel sem enged 75öt 1280ban. vga beállitásoknál sikerült 75 re rakni, de az osd ben maradt 60. ami nekem 59,8, vagy 61,4 szokott lenni. Egyébként a monitor kijelzöje függattól, hogy mikor gyártották. nekem ez a harmadik ilyenem, és az elsö kettő egyforma volt, de ebbe másik panel van. ha a szememet, vagy egy ablakot mozgatok, akkor vibrál a mozgatott dolog, ésmintha minden második pixel sötétebb lenne. nem túl szembetűnő, és hiv. nem számit hibának. viszont az elözöket ha alulrol néztem akkor a kontrasztos dolgoknak, pl a betüknek az ablak tetején enyhe szellemképük volt. ennek nincs.Ezt 2005 auguztusban gyártották, a többit nem tudom. ha valakiinek sikerült 75öt beállitani, ugy hogy az osd ben is azt mutatja, akkor ossza meg hogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Horgász topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest