Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Kagylót találtam a katalán tengerparton
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Biztos csak én vagyok béna... vagy nem figyelek eléggé, vagy nem tudom. Elbizakodottá tett a normál fokozat
! Újra kell tanulni az egészet... ami ment ott, az nem megy itt.Nincs ezzel igazán baj, nem kell (vagyis nem tudom, hogy kell-e) patch erre, de az tény, hogy nekem ez már nightmare, nem classic. Várjál, és még van egy fokozat!
Szóval jó ez így, csak ezt az ironman dolgot kell nagyon gyorsan elfelejtenem. Csúzilval lövünk a levegőbe, ha találunk, akkor meg 1-2 hápé... csak a gránátok maradnak, mindegy a weap fragment, csak túléljük.
Egyébként a veszteségek ellenére megyegetett az első próbálkozásom (classic+iron), de aztán jött az első terror... teljes bukás... repültek, lőttek, mérgeztek, átteleportáltak, zombit gyártottak... én meg próbáltam nyugodt maradni. (Egyébként sikerült regroupolni, a maradék két srác még tartotta magát, de aztán jöttek a pókszerűek, és lerohanták őket.)Enyhe spojler a következő sorokban.
Ja... azért volt tanulság is belőle... az első az, hogy hiába halt meg mindenki, és jött vissza üresen a Skyranger, hazahozta a cuccaikat. Heh. A második meg az, hogy a pókszerű köcsögök által gyártott zombikból még ott, a harci térképen is kikelnek ám a kis aranyos delikvensek! Bizony! Örültem ám... óóó, mondom ez lassúzombibácsi, ez még jóóó egy kör míg ideér... aha. Lóf*szt, kibújt belőle a kisördög...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- További aktív témák...
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 v2 & SL140 v2 (7db 120 & 2db 140)
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Thinkpad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i5-1240P T550 24GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Újra kell tanulni az egészet... ami ment ott, az nem megy itt.