Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N3urotic
csendes tag
Üdv emberek,
Jó kis topicot hoztatok itt össze
Normálon már én is végigtoltam a játékot és hát tanulságos volt. Főleg a ssatelitek telepítése miatt szoptam. Négy támogató nemzetet is elvesztettem, mert pánikoltak. Volt egy ördögi kör amiből nehéz volt kikerülni: kell mérnök és pénz, hogy építeni tudjak szatelit állomást és szatelitet, ahhoz viszont kell támogatás, amihez építeni kell szatelitet ..... na kapjátok be
Persze ha az elején ezeket okosabban használom és tudom, hogy erre figyelni kell lehet nem szívok vele, de így ez a rész volt a legnagyobb szopó. Na majd következőre.kis spoiler:
Az idegen bázist nekem sikerült emberveszteség nélkül lenyomni és még a főnököt is sikerült lebénítani. Persze nem elsőre, de volt egy nagy vérengzés amire azt mondtam, hogy itt nincs mese vissza kell tölteni egy régebbi mentést
Azt tervezem nekiugrok a classic-nak ironman-el, aztán had szóljon!

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Normálon már én is végigtoltam a játékot és hát tanulságos volt. Főleg a ssatelitek telepítése miatt szoptam. Négy támogató nemzetet is elvesztettem, mert pánikoltak. Volt egy ördögi kör amiből nehéz volt kikerülni: kell mérnök és pénz, hogy építeni tudjak szatelit állomást és szatelitet, ahhoz viszont kell támogatás, amihez építeni kell szatelitet ..... na kapjátok be