Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
N3urotic
csendes tag
Üdv emberek,
Jó kis topicot hoztatok itt össze
Normálon már én is végigtoltam a játékot és hát tanulságos volt. Főleg a ssatelitek telepítése miatt szoptam. Négy támogató nemzetet is elvesztettem, mert pánikoltak. Volt egy ördögi kör amiből nehéz volt kikerülni: kell mérnök és pénz, hogy építeni tudjak szatelit állomást és szatelitet, ahhoz viszont kell támogatás, amihez építeni kell szatelitet ..... na kapjátok be
Persze ha az elején ezeket okosabban használom és tudom, hogy erre figyelni kell lehet nem szívok vele, de így ez a rész volt a legnagyobb szopó. Na majd következőre.kis spoiler:
Az idegen bázist nekem sikerült emberveszteség nélkül lenyomni és még a főnököt is sikerült lebénítani. Persze nem elsőre, de volt egy nagy vérengzés amire azt mondtam, hogy itt nincs mese vissza kell tölteni egy régebbi mentést
Azt tervezem nekiugrok a classic-nak ironman-el, aztán had szóljon!

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Spórolós topik
- Autóhifi
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Normálon már én is végigtoltam a játékot és hát tanulságos volt. Főleg a ssatelitek telepítése miatt szoptam. Négy támogató nemzetet is elvesztettem, mert pánikoltak. Volt egy ördögi kör amiből nehéz volt kikerülni: kell mérnök és pénz, hogy építeni tudjak szatelit állomást és szatelitet, ahhoz viszont kell támogatás, amihez építeni kell szatelitet ..... na kapjátok be