Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Magisk
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kvelstadt
üzenetére
MEC-re külön kell fejlesztened fegyvert. Van minigun, sínágyú, részecskeágyú.
Ha sárga, az azt jelenti, hogy flankelted, szóval ha bekapcsoltad, és eltalálod, kritikus hit garantált az ellenfélen (ha nem kapcsoltad be, akkor is nagy a valószínűsége).Én heavy-t jellemzően arra használtam, hogy lebontsam a falakat.
Zsír, mikor szétkapok egy épületet két rakétával, a sniperek pedig egy kör alatt leszednek mindent, ami mozog.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zárt terekre szintén snipert használok, tök egyszerű, miért: pisztollyal bónusz sebzést adtam nekik, így lézerpisztolytól felfelé igen halálosak úgy is, ráadásul a double tap pisztolyra is működik.
Viszont, csak nagyon közeli ellenfélre kell elővenni a kézifegyvert, mert ilyen 110-140-es aimos snipereim szoktak lenni, ők nem nagyon szaroznak, ha valami kicsit is távolabb áll pár kockánál, az instant döglik.
Mennyi mechtoidot lőttem meg egy plazmasniper lövéssel..
Amúgy normalon holt mindegy, mivel mégy. Van helyed kísérletezni. A classic már néha vicces, de még sima, az impossible az olyan, hogy belekényszerít, hogy minden lépésed előtt gondolkodj, taktikázz, gondolj előre lépéseket, és ott már az van, hogy kezdettől el akarod kerülni, hogy bárki is kritikust kapjon, mert nem nagyon tudod a képzett embereid nélkülözni a küldetéseken, mert küldetések sikere, ezáltal országok múlnak rajta.
Erre nagyon jók a sniperek, messziről adnak le sorsdöntő sebzést.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)