Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Ajjj, felhúzott ez most...
Patch felment, és 4 full katonám elveszett csak úgy. Azt írja rájuk, hogy On mission, pedig otthon voltak tartalékban...
Mindezt egy durva ufós küldetés után, ahol kiidegelt az a bug, hogy néha a tetőt mutatja és mindig visszaáll a kamera. A régi mentéseket meg kitöröltem, egy harmadik bug miatt... Éjfélkor valahogy meghülyült a mentések sorrendje, és nem a tetejére pakolta. Azt hittem nem ment a patch óta, ezért kitöröltem pár mentést, hátha ez a baja. Na mindegy 4 tartalék katonának annyi a 6-os pakk mellett. Látni őket felszereléssel, csak nem vihetem küldetésre őket 
Mellesleg jó játék, jót szórakoztam vele eddig. DE. Nekem is vegyesek az érzéseim... Miért kellett ilyen szinten leegyszerűsíteni? Miért nincs inventory, rendes kereskedelem, bázistámadások, sok-sok fajta fegyver, felszerelés átadás, egység tulajdonságok, környezet rombolás stb...?... El se hiszem, X-COM Apocalypse milyen összetett volt. Minden cég, külön-külön ki volt dolgozva, mindent lehetett gyártani, eladni... Városi légiharcok voltak a rendőrség és a bandák között, Cult of Sirius megtámadta a bázist stb. Első X-COM is sokkal összetettebb volt a 2012-es résznél.
Azt kell mondjam, nekem az UFO:Aftermath kicsit talán jobban hozta a régi szintet. Kövezzetek meg, de nem volt az olyan gagyi szerintem. Összetettebb volt kissé valahogy, és volt egy egyedi története, meg világa.Na de persze tökéletesen jól elvagyok ezzel a résszel is, stílusában tökéletes és igényes alkotás. (Thin man-t kivéve...ugra bugra Disney-figura, ez hogy kerül ide kb?...) Csak nem értem, hogyha gyakorlatilag 1:1-ben lehozták újra a történetet, miért nem foglalkoztak jobban a részletekkel? Taktikailag és játékmenetileg rendben van ez a 2 lépéses fedezékes rendszer... Izgalmas, taktikus harc, csak mellette rengeteg dolog hiányzik, ami a régiben megvolt. Nem beszélve arról, hogy az X-COM Apocalypse-ban még tovább finomították és bővítették a játékot. Ott gyakorlatilag mindent meg lehetett csinálni a városban. Ha akartam ufót vadásztam, ha meg nem, akkor megtámadtam pár ellenséges vállalatot

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Háztartási gépek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Asztalos klub
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ubuntu Linux
- Ford topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindezt egy durva ufós küldetés után, ahol kiidegelt az a bug, hogy néha a tetőt mutatja és mindig visszaáll a kamera. A régi mentéseket meg kitöröltem, egy harmadik bug miatt... Éjfélkor valahogy meghülyült a mentések sorrendje, és nem a tetejére pakolta. Azt hittem nem ment a patch óta, ezért kitöröltem pár mentést, hátha ez a baja. Na mindegy 4 tartalék katonának annyi a 6-os pakk mellett. Látni őket felszereléssel, csak nem vihetem küldetésre őket