Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

Ajjj, felhúzott ez most...

Patch felment, és 4 full katonám elveszett csak úgy. Azt írja rájuk, hogy On mission, pedig otthon voltak tartalékban... :O Mindezt egy durva ufós küldetés után, ahol kiidegelt az a bug, hogy néha a tetőt mutatja és mindig visszaáll a kamera. A régi mentéseket meg kitöröltem, egy harmadik bug miatt... Éjfélkor valahogy meghülyült a mentések sorrendje, és nem a tetejére pakolta. Azt hittem nem ment a patch óta, ezért kitöröltem pár mentést, hátha ez a baja. Na mindegy 4 tartalék katonának annyi a 6-os pakk mellett. Látni őket felszereléssel, csak nem vihetem küldetésre őket :O

Mellesleg jó játék, jót szórakoztam vele eddig. DE. Nekem is vegyesek az érzéseim... Miért kellett ilyen szinten leegyszerűsíteni? Miért nincs inventory, rendes kereskedelem, bázistámadások, sok-sok fajta fegyver, felszerelés átadás, egység tulajdonságok, környezet rombolás stb...?... El se hiszem, X-COM Apocalypse milyen összetett volt. Minden cég, külön-külön ki volt dolgozva, mindent lehetett gyártani, eladni... Városi légiharcok voltak a rendőrség és a bandák között, Cult of Sirius megtámadta a bázist stb. Első X-COM is sokkal összetettebb volt a 2012-es résznél.
    Azt kell mondjam, nekem az UFO:Aftermath kicsit talán jobban hozta a régi szintet. Kövezzetek meg, de nem volt az olyan gagyi szerintem. Összetettebb volt kissé valahogy, és volt egy egyedi története, meg világa.

Na de persze tökéletesen jól elvagyok ezzel a résszel is, stílusában tökéletes és igényes alkotás. (Thin man-t kivéve...ugra bugra Disney-figura, ez hogy kerül ide kb?...) Csak nem értem, hogyha gyakorlatilag 1:1-ben lehozták újra a történetet, miért nem foglalkoztak jobban a részletekkel? Taktikailag és játékmenetileg rendben van ez a 2 lépéses fedezékes rendszer... Izgalmas, taktikus harc, csak mellette rengeteg dolog hiányzik, ami a régiben megvolt. Nem beszélve arról, hogy az X-COM Apocalypse-ban még tovább finomították és bővítették a játékot. Ott gyakorlatilag mindent meg lehetett csinálni a városban. Ha akartam ufót vadásztam, ha meg nem, akkor megtámadtam pár ellenséges vállalatot :D

Új hozzászólás Aktív témák