-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B3ny00
aktív tag
válasz bulikavagyok #27101 üzenetére
nekem Canadai van és semmi probléma nem volt garival.
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
pzstm
titán
szerinted floridai címmel nekem milyen van? szériaszámot néznek, és köszönik ha már beregelted és nem kell kutakodni utána
semmi bajt nem okoz. Bécsben vásárolt, US accos kombinációval magyar support cseréli
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
sting2
addikt
Az első és legfontosabb a kényelem, minden más csak ezután jön.
Az Astro nagyon kényelmes!
A mikrofonja kristálytiszta és a suttogást is nagyon jól kezeli, ami este nem utolsó dolog.A " fél világot " megvettem, felpróbáltam, mire lehajtott fejjel beálltam az Astro hívők táborába Én is.
Szerintem, várj inkább azokra a fülesekre amelyek már tartalmazzák a DTS dekódert is.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Jovanny2
őstag
Nekem egy Turtle van, Earforce Delta. MW3 Edition. Imadom. Teljesen testreszabhato szoftveresen, kenyelmes 4-5 ora utan is, a szovetes a parnaja, jol szellozik, a 7.1 szuperul mukodik, csak majd be kell lonom a preseteket, mert a lepeshang kiemeles nem olyan jol mukodik mint az eddigi codoknal. Ez siman ajanlott kategoria nalam, nem tudom, te melyik tipust nezted ki.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Politika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest