Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
Hetyesz
csendes tag
Helló,képzeljétek megrendeltem az Xbox 360-at,December 2-ra jön meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
peterqe
aktív tag
Na, utánajártam, megrendeltem. Borsos az ára, de remélem kárpótolni fog az élmény.

-
atuci
őstag
egy kicsit off:
megy ez a kormany pc-vel is?
kitudjatok probalni? -
peterqe
aktív tag
UP!
Szucsi, írtam levelet, légyszi nézd meg! (vagy ami mégjobb lenne: csörgess meg esetleg az adataimnál lévő számon, visszahívlak! Fontos lenne.)
Üdv! -
Ez miért vs? Versenyezteted őket? Ellenfelek?
-
szucsi
őstag
Valószínűleg az akció gyorsasága miatt nem kivitelezhető: kiugrik a kocsiból, , majd odaugrik a tv-hez, átdugja a csatit, visszaül a fotelba, és ZAMEK.

Lehet, hogy simán nem itányíthatóak ezek a kombó játékok kormánnyal?
mod: ha mind a kettő be van dugva, az 2játékos üzemódot hív defaultban azt hiszem.
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
up

-
szucsi
őstag
Sziasztok!
Egy tanítványom kért meg, hogy segítsek neki az újonnan beszerzett Xbox kormányát kalibrálni. Sima autós játékoknál minden flottul megy, de a GTA4-ben, és a Mafia-ban, ahol ugye van autón kívüli action is (sőt!) gondok vannak. Egészen konkrétan a főhős irányításával: a kormány jobbra-balra tekerésével az emberke jobbra-balra fordul, egyenesen előre viszont nem lehet megmozdítani. A kormány közepén lévő 4irányú irányítógomb (amivel szerintem logikus lenne a karakter irányítása) viszont ilyenkor teljesen funkció nélküli.
A kormány saját beállításában csak a kormány mögötti két kart lehet programozni, de azokat is csak korlátozottan (váltó, kézifék, stb) a többi beálítás a force feedbackre vonatkozik, meg a sensitivity-re.
Ha van valakinek XBox kormánya, és tudja, hogy mi a megoldás ilyen típusú játékoknál, az léciléci írjon. A kormány pontos típusa agyébként: Fanatec Speedster 3 Forceshock.
köszi!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)