Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
negyven2 #28982 üzenetére
De az úgy nem megy, hogy nesztek itt egy hardver, vegyétek, és majd valaki támogatja majd és talán lesz hozzá játék. Itt basszák el mindig, igazán észrevehetnék már. Nagyon megszokták már, hogy win-office téren egyeduralkodók és nem tudnak kezelni egy teljesen más helyzetet.
-
mike1334
veterán
válasz
negyven2 #27997 üzenetére
A digitális tartalmak többségének nem leszel tulajdonosa, ugyanis nem a tulajdonjogot veszed meg, hanem a használati jogot (ebook, játék, stb. esetén). A szoláltató bármikor dönthet úgy, hogy "visszaveszi", azaz a továbbiakban nem teszi elérhetővé számodra a "megvásárolt" tartalmat.
-
l.skywalker
titán
-
kovsol
titán
válasz
negyven2 #21955 üzenetére
Engem ilyen topicok nem érdekelnek, meg a PC vs Konzol se.
Most van PC, Xbox360, PS4, PS Vita is használatban nálam.Plants vs. Zombies Garden Warfare amire most nagyon rá vagyok kattanva amúgy. Mostanában esténként elalvás előtt még ágyból tolok egy mérkőzést PS Vita remote play funkciójával.
-
roberto211
őstag
válasz
negyven2 #18164 üzenetére
Mondtam egy szóval ,hogy hibátlanok ? Nem hinnem.
Csak azt veszem észre hogy ha az Apple hibázik akkor a forumoktol kezdve a különböző
Internetes portalokig mindenki ezzel foglalkozik , hogy "
Na a nagy Apple ilyet adott ki cöö" mikor meg más gyartonal volt ez a probléma (csak kicsit durvább)akkor meg semmi.Androidosok meg ilyenkor egésznap törik a fejüket szerintem még szabadságot is vesznek ki h megint milyen sz@r képet állítsanak össze mint pld múltkor az i6 meg Nexus v nem tudom melyik kép volt mar.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
negyven2 #18166 üzenetére
Elvileg minden unit ilyen. A belső fémváz kevés benne hogy kibírja a hajlított pozíciót. De lehet hogy hoznak ki új konstrukciót jobb vázzal és cserélik az összes érintettnek, nem csodálkoznék ha megtennék az i5-ös hámlós mizéria után... csak kérdés hogy mikor, ilyen eladások mellett amikor szinte minden készlet lefogyott a készülékekből elég sokat kellene cserélniük.
Nekem is furcsa a fanboykodás, de ez ilyen, másoknak drasztikusan másabb a gondolkodása... viszont az Androidosok sokkal mélyebb szintre mennek le ilyen téren ahogy észrevettem. Egyik fél kacagnivaló, a másik meg idegesítően irritáló.
-
negyven2
veterán
-
roberto211
őstag
válasz
negyven2 #17837 üzenetére
Akkor ha veszek liveot multizhatnank többen
en is tudok 1-2 embert aki szinten akar multizni
Neked mar van one is ? Gondolom jóval szebb azon a graf. En is vagy ev vegen vag jövő ev elejen akarok cserélni onera. Nézegettem ps4 et az megint nem fogott meg annyira kontroller miatt is.
Ja amúgy lemezesen vettem meg es feltelepitettem a play lemezt is a hdd re igy nem pörgeti a lemezt sem.
Szerk: mindenki. Egy bontatlan 1 ev garis Intel 300as ssd t mennyiért lehet eladni itt ph n például nem tudjatok?
-
MasterMark
titán
válasz
negyven2 #16744 üzenetére
Nekem meg PS3 kell.
más: Amúgy most elkezdtem újra a Mass Effect-et, hogy végre a harmadik részt is végigvigyem. (DLC-ket most leszarom úgy döntöttem.)
Elképesztő, hogy milyen öreg játék és mégis nagyszerű. Bár tegnap rage quit-eltem mert gondoltam majd én jól lesniper-ezek mindenkit messziről, kijövök a domb mögül és azonnal meghaltam... Persze menteni nem mentettem előtte, már elszoktam a játékoktól, így az egész bolygó mehet újra. Na majd ma...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest