Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
válasz Wesder #35898 üzenetére
A Mixer-t én is csak a MixPot miatt néztem meg Gothalion miatt. A Twitch gördülékeny rendszer, jól kiforrott, jó a felülete és könnyen kezelhető. A Mixer nem volt ilyen sima soha.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #35898 üzenetére
Mert mondjuk Mixeren nincs Twitch rewards(vagy mi a pontos neve) + amazonon sem ingyenes a szállítás vele. Nálunk minden esetben kell fizetni szállításért, de USA, Németország stb. már más a helyzet és akkor nem jár vele videó/zene streaming szolgáltatás sem.
"Got any other secret weapons?"
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #35897 üzenetére
Érdekes hogy ezek szerint nem a streamer szàmít, hanem a platform.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #35896 üzenetére
Érdekes lenne, azért az ilyen cégek ritkán reaktiválnak bukott projektet. Olvastam valahol, hogy az is betett neki, hogy 20-30 milliót fizettek pl. Ninja-nak, akinek ki tudja hány millió követője volt Twitch-en (10-15?), de Mixeren jó ha volt 3-5.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Carlos Padre
veterán
válasz MasterMark #35893 üzenetére
Eljön még az az idő, hogy újraaktiválják a Mixert.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
félisten
Azzal bojkottálják
-
Def26
félisten
Igen, nekem is eszembe jutott. Remélem az új box érkezésére összeszedettebbek lesznek.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #35888 üzenetére
Honnan mashonnan?
-
Bogyi007
veterán
válasz Beniii06 #35885 üzenetére
Nekem baromi tetszenek a motorok legyen az sport vagy például chopper, de nincs az a pénz hogy akár egy szúnyogra (pici robogó) én felüljek...
Csakis 4 kerék és automobil jöhet számításba nálam is.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
félisten
válasz sugarforce #35886 üzenetére
Tapasztalatból mondod?
-
Beniii06
addikt
válasz sugarforce #35886 üzenetére
Atom meghajtású?
Már látszik a végeredmény.
Sry, nem hagyhattam ki.
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #35884 üzenetére
Rad meg egy orosz muhold fog zuhanni
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #35882 üzenetére
Erre mertem volna tippelni de újra megkérdezem mit keresett ez a teli piroson? Bezzeg aki egész életében normálisan közlekedik tuti, hogy nem lesz ekkora mázlija.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Csak tudnám mi az anyja 3,14cs*ját keresett teli pirosnál a kereszteződésben...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
válasz l.skywalker #35871 üzenetére
Firefox?
Nekem Nokia 9-em van, nincs bajom a Chrome-mal
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Kiwi browser. Elég sok okosságot tud.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #35873 üzenetére
"Gondolom hardver kérdése."
Inkább SW, egy miui val nem lenne problémád pl.
Firefox talán jobb szerintem.
-
Madoc
veterán
Sose volt bajom a chrome-al. Most sincs.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
félisten
válasz Beniii06 #35870 üzenetére
Nem, ezeket tudatosan csinálom. 2-3 naponta újra indul és nem azon netezek általában.
Ez sajnos ennyire képes ez a telefon
Az én igényeim nagyobbak. Majd valahogy szétvágom és kérek egy másikat a cégtőlA Chrome viszont tényleg sokat zabál: mi az ajánlott böngésző mobilon?
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #35868 üzenetére
El is felejtettem megkérdezni, hogy mennyi időközönként indítod újra a telefont? Böngészőkben szoktad kézzel bezárogatni a lapokat/nem gyűlik fel 99 megnyitott oldal?
Nem árt 2-3 naponta egy teljes restartot nyomni a készüléknek, mert az szükséges + a háttértár se legyen tele, hanem legyen legalább 10% szabad hely rajta mindig.
Ja és a Chrome-ot került már csak a mém miatt is.
[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
Nálam évek óta nem piszkált alap oneplus 5-re jött meg pár napja a 10-es Android.
Frissítés után voltak benne érdekes dolgok..(youtube alkalmazás bezár magától pár mp után stb)
Mondtam is magamban, hogy rohadtul nincs kedvem legyalulni mindent egy friss telepítéshez..franc akar szívni a bank app-al stb
De szerencsére egy plusz manuális újraindítás megoldotta a gondokat. Nem emlékszem mikor indítottam utoljára újra a telefont.. csak használom és kész 😄
Most újra gyönyörűen fut minden ahogy kell és vajsimán 🙂 -
l.skywalker
félisten
válasz st3v3np3t3r #35865 üzenetére
Na ez a felszabadítási folyamat nem olyan smooth és quick, mint ahogy én hozzászoktam
-
l.skywalker
félisten
válasz philoxenia #35864 üzenetére
4GB
-
MasterMark
titán
-
válasz l.skywalker #35863 üzenetére
Technikai adatok alapján, az android rendszernek az tesz jót, ha minél több adat van van a memóriában. Ha egy app több szabad ramot igényel mint amekkora rendelkezésre áll, akkor a memóriakezelő automatikusan felszabadítja azt.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #35863 üzenetére
Nálam a 6 gigából 2-3 mindig szabad. Abban mennyi van? A 2 gigások már nemigen bírják a mai tempót...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Bogyi007
veterán
Huawei P30 Lite + gyári Android 10. Nálam nincs gond vele...
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #35860 üzenetére
Androidnàl nem szàmít a szabad RAM, a lényeg hogy hasznàlva legyen. Nekem ezt mondtàk nagyon sokan amikor még buheràltam. A Redmi Note 5 óta meg màr csak out of the box hasznàlom a telókat, semmi kedvem màr buheràlni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
válasz FollowTheORI #35856 üzenetére
Akkor álljon itt egy ellenpélda. Annyira jól működöm sok hónapja 9T Pro-n Android10+MIUI11-el, hogy mármár unalmas ez a problémamentesség
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #35854 üzenetére
Kísértetiesen hasonló problémám volt nekem is, de lecseréltem a router szoftverét és azóta nem jött elo elő.
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #35856 üzenetére
Azt meg tudnám oldani. Csak ugye céges telefon nem másznék bele
-
nagyúr
válasz l.skywalker #35837 üzenetére
El tudom képzelni, Android 10-el elég sok probléma van a haveri körömben, mindenféle típusú márkájú és kategóriájú telefonnal is... és a legtöbb helyen ügye nem lehet vissza downgradelni sem...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #35853 üzenetére
TP-Link és Mi Routerek
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #35846 üzenetére
Nem linksys router véletlenül?
-
MasterMark
titán
-
csuvicsuva
addikt
válasz MasterMark #35850 üzenetére
Az nagyon nem jó hír. Milyen kártya volt amúgy? Nem az ára miatt kérdezem.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
MasterMark
titán
válasz csuvicsuva #35848 üzenetére
Nincs, most februárban járt le. Különben nem szedtem volna szét.
l.skywalker: Állítsd a wifi dtim interval-t 3-ra.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
válasz l.skywalker #35847 üzenetére
Nekem s10+-nál van ilyen gond, ha a Bluetooth is aktív. Próbáld meg kikapcsolni a Bluetooth-t.
-
csuvicsuva
addikt
válasz MasterMark #35842 üzenetére
Legalább kiderült. Remélem van még rá garancia.
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #35844 üzenetére
Van olyan játék ami kapcsolat váltásnál kiléptet, ott tűnt fel. De YT is gyakran kiírja a videó alján nagy zöld üzenetben hogy "Back to online" ill. az HBO Go is jelzi ha átvált mobil adatra.
-
l.skywalker
félisten
válasz Beniii06 #35843 üzenetére
Ki merem jelenteni. Aktívan van rajta több eszköz is, köztük 2 Chromecast is amik aktív használat mellett sem szakadtak meg. Ellenben a telefon streaming, YT vagy játék alatt is kiírja, ha átvált mobil adatra ill. amikor újra online lesz egy szolgáltatás.
-
MasterMark
titán
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #35840 üzenetére
"A hálózatom tökéletes. "
Ezt azért így nem merném kijelenteni, mert mindig van rajta mit optimalizálni, akár biztonsági szempontból is.
A HMD nem tudom mikor fog frissítést kiadni.
-
MasterMark
titán
válasz csuvicsuva #35841 üzenetére
Persze. A gépnek nincs baja, csak a vga kotlott meg. A két táp oldali biztosíték kiment, az alaplap oldali még jó.
Switch Tax
-
csuvicsuva
addikt
MasterMark, meg vagy még?
Közben főtopikban látom, hogy igen.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz Beniii06 #35839 üzenetére
Ez megvan. A hálózatom tökéletes. Más eszközön ez nem jelentkezik. Fórumon olvastam hogy az Android 10-el jelentkezett a 6.2 tulajoknál ez a gond. Android 9-en jó. Mondanám hogy visszarakom a 9-et, de céges telefon nincs kedvem megbuherálni. Várok egy frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Csak a neve nokia, a belseje sajnos rosszabb.
Az is lehet, hogy gyengébb az antenna benne, mint az előzőben vagy a környezet megváltozott(rf szempontból, csatornát váltott az eszközöd magától, stb.). Amit szerintem érdemes lenne megpróbálni, hogy valamilyen wlan scanner appal(wifi analyzer) keresnék egy szabad csatornát és arra állítanám az AP-t vagy a soho routeredet. Ha van lehetőség, akkor minimum 3 csatornát, de inkább 5-öt hagyj el amit pl a szomszéd használ(ezt tömbházaknál szinte lehetetlen kivitelezni), illetve a sávszélességet is 20/40 MHz-ről levenni fix 20 MHz-re, úgy lassabb, de stabilabb lesz.
Ezért írtam, hogy nem éppen szerencsés telefon, de ugye neked nem volt választásod.
-
mike1334
veterán
A céges telefonom nokia. Csak a nosztalgikus vágyakozás akadályozott meg eddig abban, hogy kivágjam az ablakon. Kritikán aluli telefon, ellenségemnek se ajánlanám. Szégyen, hogy nokia néven el lehet adni.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
félisten
-
csuvicsuva
addikt
válasz MasterMark #35834 üzenetére
Nem kell azt átrakni. A benti kábeleit kihúzod, a másikra pedig mehet a vga, meg a rendszerlemez, aztán ha bírja, akkor szép fokozatosan minden. A ház és a táp közé azért rakj valami vékony könyvet, füzetet. Százszor csináltam már, még élek.
-
Beniii06
addikt
válasz MasterMark #35834 üzenetére
Valami Akyga-t tegyél be cseredarabnak.
"A bomb has been planted."
-
MasterMark
titán
-
csuvicsuva
addikt
válasz MasterMark #35832 üzenetére
Hiba üzenet tápra utal. Nincs tartalék?
-
MasterMark
titán
válasz csuvicsuva #35831 üzenetére
VGA ki mert fel se pörög, és azt jelzi az alaplap is. Pót VGA be.
Warning
Intel Power Supervisor has detected a catastrophic power event has occurred.
Please check your system power supply if this problem persist.Hm hm, na most akkor mehet a totó hogy mi rossz.
Switch Tax
-
csuvicsuva
addikt
válasz MasterMark #35828 üzenetére
Blizzard meghekkelte. Szemetek!
-
válasz MasterMark #35828 üzenetére
Én azt sem tudom, hogy az enyém jó e még. Vagy 2 éve volt bekapcsolva utoljára.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MasterMark
titán
Na elromlott a számítógépem.
Switch Tax
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #35803 üzenetére
Ja hogy ezeknek a parasztvakításoknak nevük is van
-
csuvicsuva
addikt
válasz MasterMark #35824 üzenetére
Hát akkor remélhetõleg nem dobnak rá még egy tizest.
-
MasterMark
titán
válasz csuvicsuva #35821 üzenetére
Az USA boltban 60 dollár, ami passzolhat ehhez a 20 ezer forinthoz még akár.
Máshol nem néztem csak az UK meg az USA blizzard storeban.
Switch Tax
-
echterion
nagyúr
válasz l.skywalker #35822 üzenetére
Na de 5 perc? Mit tölt 5 percig manapság egy bármilyen játék is? Még hhd-n se tapasztaltam ilyen sok töltési időt soha. Tényleg nem tudom elképzelni, hogy mi tart 5 percig manapság.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz MasterMark #35801 üzenetére
Remélhetőleg nincs semmi apróbetűs rész, úgy tudom netes rendelésnél hiába veri az asztalt az ember elárazásnál (anno xpressen a 40000-es Predátor fejes díszkiadásról lehagytak egy nullát, ott nem teljesítették a rendeléseket). Amúgy külföldön nézted máshol is? Lehet, hogy csak a hivatalos boltban ilyen méregdrága.
-
echterion
nagyúr
válasz Carlos Padre #35802 üzenetére
Tartok tőle, hogy ott erősen bejátszik a különböző játékosok különféle internetsebessége is. De az ilyen játékokat simán ignorálni is lehet / kell, majd a készítője rájön, hogy jobb munkát kell végeznie.
-
Madoc
veterán
Last of us 2 spoilerek jöhetnek kitakarás nélkül!! Egyből letisztul a topic. Beszéljük ki..
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
negyven2
veterán
válasz Beniii06 #35812 üzenetére
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Az ilyen MS Store-ok olyasmik voltak, mint a Apple Store szerte a világban. A kv meg egy egy hivatalos viszonteladói partner, és marad az is.
Carlos Padre: inkább rájöttek, hogy ha már március óta zárva vannak, de ettől függetlenül nem állt meg az élet az MS háza táján, így nem biztos, hogy fent kell tartani őket.
De az is lehet, hogy annyira nem ment az MS-nek az Xbox divízió, hogy eladják egy egész céget az Ouya-nak[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #35805 üzenetére
Pedig nem egy játék lesz ami támogatja majd a CrossPlatform multit. Illetve ez PC-n is gond lehet, de valamiért ott működik.
-
MasterMark
titán
Köszi a rávezetést, a sima Smallworld-re kerestem rá, hogy mennyibe kerül akkor vettem észre, hogy ezt itthon is lehet majd kapni.
Nem gondoltam volna, hogy kapható lesz itthon is.
Meg azt sem értem miért olcsóbb.
Ennyiért szerintem bőven megéri, nem sokkal drágább az alapjátékoknál.
szerk.: Van már egy Heroes of the Storm-os Bang társasom, azt is a blizzardtól rendeltem és azt nem láttam itthon azóta.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #35802 üzenetére
De next-gen multiplayer játékoknál ez csak akkor fog menni, ha nem pl. Xbox esetében nem lesz One és Series X között közös szerver. Gondolom logikusan nem is kéne lennie, de én BF1-et mikor kipróbáltam SSD-vel, fasza volt, hogy nekem a töltési képernyő 5mp lett, de utána 5 percig néztem a térképet, amíg betöltötte a többi HDD-s emberkét
-
MasterMark
titán
válasz csuvicsuva #35800 üzenetére
Jah, már előrendeltem a szellemlovasban, meg lemondtam a Blizzardtól való rendelést. Köszi.
Remélem itt nem változtatják az árat megjelenésig.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest