Hirdetés
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Jó nektek, én meg mivel vegyesboltunk van így múlt hétvége óta szinte csak aludni járok haza s esélyem sincs konzol elé kerülni.
Mi lesz itt ha tényleg beüt esetleg a bajság és TÉNYLEG csak mi lehetünk nyitva?
Vagy ha be kell zárni mindent esetleg?
A boltba kell aludnom hogy ki ne rabolják majd?Az elmúlt egy hétben hatalmasat csalódtam az emberekben és kicsit már a búsba is kívánom egyeseket...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Wesder
félisten
válasz mike1334 #33396 üzenetére
Fogalnam sincs mit tudnék neked ajànlani, mert nem vagyok ebben otthon. Felvàltva hasznàlok egy MS fejhallgatót amihez az adapter is jàrt, illetve egy Mi8 Lite agybadugóst. Egyik dràga, màsikat nem bírja a füled sajnos.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
Asszony home officeban lesz, én meg kényszerszabin, így ő dolgozik, én xboxozok jövő héten
Kellene valami ócsó, de kényelmes fejhallgató xboxhoz. Mikrofon nem kell, csak ahhoz kellene, hogy ne zavarjam a melóban. Jah és alzából lenne jó, mert azt tudom boxba rendelni. Valami tipp?[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #33392 üzenetére
Leginkább semmi.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #33390 üzenetére
Oké. Még lopni se tudok, be van zárva minden is.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #33388 üzenetére
Csak a monitorra küldi. Bekulázott volna a kontroller csatlakozója?
-
l.skywalker
félisten
válasz MunezXBK #33387 üzenetére
Ne legyen egyik se OFF
Nekem mindkettő Stereo uncompressed
Ja és a Headset audio-nál NE legyen pipa az "Using HDMI or optical audio headset" résznél
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #33386 üzenetére
Ott néztem már, csak nem tudom mi a helyes.
-
MunezXBK
nagyúr
Hejjj.
Valaki segítsen bitte. Valamit elnyomkodtam és nem jövök rá, hogy mit.
Se a monitoron, se a kontrolleren nem jön hang. Előbbit megoldottam, de utóbbin nincs hang. Pedig fontos lenne.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #33383 üzenetére
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #33379 üzenetére
Sztem még mindig a hűtéssel küzdenek a mérnökök, hogy mennyi fér bele a kitűzött árkategóriába.
-
l.skywalker
félisten
válasz #81556480 #33377 üzenetére
technikai bemutató volt, elég száraz, de érdekes. az SSD-t nagyon eltalálták, teljesítményben gyengébb, de összességében jónak tűnik. nekem már nagyon hiányzik egy kép vagy egy fizikai megjelenés.
-
törölt tag
mi van a ps bemutatóval orik
annyira szar volt hogy nem érdemel külön hírt?Láttam hogy van egy " kövesse élőben valami" de utána szokott lenni részletes cikk hogy miről volt szó benne
most meg semmi XD mobilnetről vagyok, nem videóznék
kommentek alapján érzem a lényeget nagyjából
-
DaveHutt
őstag
Azért munkãba csak eljuthat a fuvaros, pék, apoló, nemde?
-
törölt tag
válasz philoxenia #33369 üzenetére
-
mike1334
veterán
válasz philoxenia #33366 üzenetére
Ronáld? Vagy az a Mekdonáld?
-
törölt tag
válasz mike1334 #33365 üzenetére
A teherforgalom nincs korlátozva. Értem hogy a biztonság miatt bezártak iskolákat, meg majdnem mindent, de a katasztrófa akkor jönne el szerintem ha a fuvarozás leállna. Tehát mi vagyunk szerintem az utolsó bástya . A személyautós határellenőrzés miatt vannak torlódások, ami miatt mi is szopunk, de ezen kívül semmi nyoma semminek. Néhány boltban foghíjasabbak a polcok, de nincs megállva az élet, nincsenek maszkos emberek. Én ezt látom svájc, német, olasz, osztrák, francia vonalon. Kb 1 hete nem voltam olaszba szóval az nem friss infó. Viszont holnap megyek ausztrián keresztül olaszba, onnan meg csehbe. Ha érdekel itt akkor leírhatom mit látok.
Volt két választásom pár napja/hete:
Vagy dolgozok tovább mintha mi se történt volna, vagy haza megyek, de akkor 2 hét házi karantén aztán meg fizetés nélküli szabadság.
Na én a munkát választottam. De nem pár hétig, hanem vagy 2 hónapig, vagy ha kell tovább nem megyek haza, amíg ez az egész nem csendesedik. Addig elvagyok a kamionba. De nem viszem haza ha esetleg beteg vagyok, plusz anyagilag is jól elvagyok, és ha kell tudom az otthoniakat támogatni.
nekem az a bajom hogy az emberek nézik a tv-t meg fészbukon hergelik magukat és otthon rettegnek. közben meg csak kezet kéne gyakran mosni és kicsit kivárni hogy ha az "okosak" azt mondják most karanténba pihensz, akkor ne a fészbukon lázadozzál, meg ne öntörvényűsködjél
LaciCRM koronatranszportáló szakértőt hallották az operatív törzsből
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz MunezXBK #33357 üzenetére
ja jóvan én nem arra értettem, hanem hogy attól hogy ez a valóság, még nem értem a téma miért van egy xbox offba, de legyen, ennél sokkal vadabb helyeken is felbukkant már XD
Amugy németbe vagyok, megyek olaszba, onnan meg csehbe. csak a legjobbak
Az internet és a valóság két teljesen más képet ad.
A vírus baszakodás előtt pont kicsaptam magam FB-ről, és sokkal nyugodtabb vagyok. Gondolom mi mehet ott minden de minden komment szekcióban a koronázás, okoskodás, pánikolás
-
l.skywalker
félisten
válasz Gyuri09 #33361 üzenetére
Itt is jó, meg ITT is: https://gamepod.hu/tema/xbox_one/friss.html
-
Gyuri09
tag
Sziasztok! Nem tudom ide tartozik-e igazából én nemrég vásároltam XBOX-ot és játékos társakat keresek akikkel lehetne egy jót multizni közben akár beszélgetni is! Gyurma86#3060
meglévő játékok Division2, GTA5, Battlefront2 -
l.skywalker
félisten
Úgy néz ki ez az időszak az online tartalomszolgáltatóknak kedvezni fog:
-
MasterMark
titán
-
törölt tag
Heo heo sziasztok, én már unom mindenhol ezt a koronázást olvasni, gondoltam szólok, hátha valaki egyetért velem.
-
mike1334
veterán
válasz philoxenia #33345 üzenetére
Köszi
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #33346 üzenetére
Akkor Bostonban már leszimuláltak mindent hónapokkal ezelőtt, hogy ez lesz és elfelejtették értesíteni a világot erről? Akkor most el is kellene hinni, hogy még két hónapig ez lesz?
Még csak egy hete sincs, amióta "veszélyhelyzet" van /pánik hangulat/, de máris kifordult mindenki önmagából, ha még erre rájön a 2 hónapos bezártság is, hosszú (hó)napok elé nézünk.
Legalább tavasz van és egyre tovább van világos, többet lehet lehet kint lenni a szabadban.Ja és amíg el nem felejtem, ahogy a BB topikban szokás írni, "mindenre IS van topik" : Koronavírus topik
"Got any other secret weapons?"
-
Ehhez is nagy pofa kellett!
Trampli meg akarta venni a koronavírus elleni vakcinát,hogy exkluzívan csak amerikáé legyen remélem ezt a patkányt nem választják újra...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
l.skywalker
félisten
-
mike1334
veterán
válasz philoxenia #33343 üzenetére
Az elsőt olvastam, a másik kettő meg megvan a polcon...ha beüt az otthonmaradósdi el is olvasnám végre őket...de sajna 300 kilométerre vannak...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MasterMark #33321 üzenetére
Igazából inkább elbeszélések/kisregények.... Anno még a nyolcvanas évek elején jelent meg az első részlet "Piknik a senkiföldjén" címmel ha jól rémlik egy Galaktikában. A Sztrugackij fivéreknek még egy kötetük volt akkoriban forgalomban, a Nehéz istennek lenni/A hétfő szombaton kezdődik címmel. [link]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Ohh, yess!!! Van már kecske szimulátor (Goat Simulator), van már kenyér szimulátor (I'm bread), és végre jön a f@szverő szimulátor is.
[link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #33332 üzenetére
-
válasz zsolti72837 #33336 üzenetére
az szó szerint a legrosszabb migrén lesz majd... folyamatosan figyelem a magyar közlöny oldalát, hogy mikor adják a rendeleteket ezzel kapcsolatban...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
zsolti72837
addikt
válasz st3v3np3t3r #33331 üzenetére
A "lentebbiekről" ne is beszéljünk.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
mike1334
veterán
A Plague Inc. és a Pandemic nem akciós még?
-
-
válasz zsolti72837 #33325 üzenetére
nem csak a felsőoktatásban fog fejfájást okozni
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #33322 üzenetére
Elfogadom képviselő úr viszont válaszát.
Önnek igaza van.Boldog karácsonyt.
-
Wesder
félisten
válasz zsolti72837 #33328 üzenetére
Hàt ja, ha kína azt mondta hogy vége, akkor az úgy is van.
-
zsolti72837
addikt
válasz l.skywalker #33326 üzenetére
Náluk már nincsen para, ott végigment a vírus úgy néz ki.
Már csak az a kérdés, hogy itt meddig fog tartani ez az egész.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #33319 üzenetére
Oh értem úgy jött le ez is csak akkor volt free mikor az ep1. Köszönöm!
Egyébként ez se rossz lassan fullon vagyok 35-41-es nem main mission-őkkel.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
félisten
válasz zsolti72837 #33325 üzenetére
Bezár globálisan az összes Apple store, Kínában most nyitnak újra. Mi ez ha nem egyértelmű jele annak hogy ott már minden rendben?
-
zsolti72837
addikt
válasz Beniii06 #33304 üzenetére
Az biztos, erre a diák sincsen felkészülve szerintem. Ahogy Def írta kínában még mindig óvatosak azért, lehet hogy itt is eltart annyi ideig.
Ez 14 napra szól ez igaz, viszont azt nem tudja senki, hogy meddig fogják meghosszabbítani.
Gazdaságba nagyon bele szól és főleg a kis- családi vállalatok fogják megszívni akik ebből élnek.st3v3np3t3r: A felsőoktatás egy kicsit könnyebb helyzetben van, de vannak sajnos olyan tanárok akiknek ez fejfájdalmat fog okozni, mert nem nagyon ért a számítástechnikához.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Beniii06
addikt
Erre nem gondoltam, most, hogy sok minden bezár/utazni sem lehet, kinti szabadidő töltésnek valóban ez a legjobb módja vagy tömegközlekedés helyett.
Akkor menni fog fel apróra az S szerintem, csak én épp nem biciklire cserélem le.
Beárazós topikba érdemes írni(mik a tapasztalatok) vagy ott csak olyan árat írnak, ami "piaci ár alatt van és biztosan elmegy" kategória?
-
-
MasterMark
titán
Stalker regényeket ismeri valaki?
Switch Tax
-
l.skywalker
félisten
válasz Micsurin #33318 üzenetére
"The Heir of Memories is a series of quests that has been added to Assassin's Creed: Odyssey in a free update. These tasks must be completed if you plan to get to Atlantis."
-
Micsurin
nagyúr
AC Odyssey kérdés:
23-as vagyok most tartok még csak Xenia-nál de megjelent a Fate of Atlantis első küldije a The Heir of Memories. Nem fizetős most a DLC vagy mi? 3850-et ír a store pedig. Mindig ennyi? Megéri a másik is szvsz alap story után Season pass vagy csak Atlantis?Ha nem free most a DLC miért adta be a küldit?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Beniii06
addikt
Gondolom offba(lokál topikban) meglehet kérdezni:
Mi az oka annak, hogy hirtelen tele lett az apró X-ekkel? Köze van a mostani helyzetnek hozzá(kell a pénz laptopra távmunkához) vagy mi? A gen váltás még odébb van ~8-9 hónappal, nem hiszem, hogy amiatt lenne eladó ennyi X 80k környékén.Azért is érdekelne az ok, mert megfordult a fejemben, hogy a patika állapotú, garanciális S-et elpasszolnám és minimális ráfordítással beszereznék egy X-et a helyére, de ha gyorsan elfogynának az X-ek, azért nem szeretnék media player/blu-ray olvasó nélkül maradni vagy sokáig hirdetni az S-t. 200k-t a nextgen nekem nem ér meg, majd ha beesik az ára 100k alá annak is.
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #33313 üzenetére
-
-
törölt tag
hétvége van miféle kérdés ez hogy ittam e nem is értem
de ettől még visszaolvasván a mondandómat, teljesen legális amit írtam , nem ütközik magyarország alaptörvényébe
-
törölt tag
nem értem geci
van az a jelenség, hogy bármit nem tudok megoldani napokig, hetekig, amint beírom ide, sikerül
most is ez volt a rák egye meg
persze nem xboxx controller csatlakoztatása menüre kell menni, hanem " bármi" és akkor ott az xbox wireless izé, és már csatlakozik is
tenQ mikroszft naon hűvös
-
törölt tag
van egy rákos fehér kontrollerem, nemrég firmware genyó is lett frissítve. pc-hez használtam sokáig, majd vissza csatlakoztattam xboxhoz, és most nem tudom ujra pc-ez csatlakoztatni bt-n. HOGY KELL ?
-
válasz zsolti72837 #33303 üzenetére
felsőoktatásban szinte már alapkövetelmény a digitális eszközök használata meg az internet, de általános és középiskolai oktatásban ezek nem kötelezőek, így a legnagyobb gondot ezen iskolások távoktatásának megoldása lesz a legnehezebb,főleg olyan családoknál,ahol se számítógép,se internet nincs
-
Beniii06
addikt
válasz zsolti72837 #33303 üzenetére
"ha a vizsgákig nem változik a helyzet akkor élő Skype-os vizsgázás lesz."
Azért az durva lenne, ha május végéig "veszélyhelyzet" lenne, a mostani is csak 14 napra szól, amit lehet hosszabbítani, de 2 és fél hónapra kétlem. Különben is, nekem arról van információm(szintén ismerős által), hogy annyival tovább is fog tartani az iskola vagyis a nyári szünetben is lehet vizsgázni akár.
Még jó, hogy a munkahelyen lehet "távmunkát" is végezni, mert most a tömegközlekedés is gáz, de ugye ezek csak az elsődleges hatások, ebből még nagyobb gazdasági probléma is lesz.[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz st3v3np3t3r #33302 üzenetére
Egyik egyetemi ismerősöm küldött egy képet amin egy email volt amit az intézménytől kapott. Távoktatás lesz és ha a vizsgákig nem változik a helyzet akkor élő Skype-os vizsgázás lesz. Szóval még nem tudni ez igaz, változhat bármilyen irányba.
-
válasz zsolti72837 #33301 üzenetére
ennyire ne szaladjunk előre...
Aki nem látta a bejelentést, youtube-onlink illetve a FB Magyaroszág Kormánya/Videók oldalon már fent van, 3:40tőlHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
zsolti72837
addikt
válasz st3v3np3t3r #33300 üzenetére
Elvileg érettségi is lesz ugyanúgy májusban.
Def26: Magyarnak soha nem jó semmi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
- Spartan Wuzzler összecsukható csocsó asztal, asztali foci, minőségi, osztrák termék, újszerű állapot
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Samsung Galaxy A71 Független szép állapot
- Playstation 4 Pro 1TB (CUH-7216B) kontrollerrel eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest