- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
Androidos Outlookból küldve
-
Mister_X
nagyúr
válasz Buster17 #13897 üzenetére
Gömbölyűbű'. Azaz kerek szemű rizs. Elkészíteni sem úgy kell, mint a polcokon lévő takarmányrizst. Le kell mosni róla a felesleges keményítőt, minimum egy óráig áztatni kell, majd közepes tűzön megfőzni. Egyetlen hátránya ennek a rizsnek, hogy baromira íztelen tud maradni, nekem hiába hevert erősen sós és szójaszószban egy éjszakán át meg sóztam is rendesen főzéskor, nem nagyon hatotta meg Kínában nem véletlenül a rizs A köret (bár ők egyáltalán nem sózzák, a japánok sem). Mondjuk frissen íztelenül is ehető, pálcikával
A sushinak való rizst meg valami alaplében kell felfőzni, nem rizsben. Én is szívesen csinálnék magamnak, szeretem is, de otthon nem kísérleteznék a nyers halas ételekkel, mert ki tudja, hogy mit adnak nekem a boltban.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tDr1v3r
veterán
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Buster17
addikt
Vigyázat 18+
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz KingKress79 #13889 üzenetére
Nagyobb a füstje mint a lángja gg-nek maradjunk ennyiben
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
tDr1v3r
veterán
válasz KingKress79 #13889 üzenetére
Elvileg igen, gyakorlatilag meg nem tudom.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #13886 üzenetére
Ilyen ember mit gondolhat?
MÁS: Sony Xperia P szerintetek?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #13882 üzenetére
Én ismerek és ha minden jól megy nála fogom megcsináltatni ezt, mert szinte beszerezhetetlen és 100ezrekért nem fogom megvenni.
-
roberto211
őstag
Nem ismer valaki szobrászt aki jó áron és jól dolgozik?
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #13877 üzenetére
Bingó
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
pelenka35
őstag
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #13872 üzenetére
Tippelem ki volt a tanár (Ki volt amúgy?)
-
Buster17
addikt
válasz molnarpeter #13870 üzenetére
Haverom Samsung vinyoja 800napot ment és 100/100.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #13867 üzenetére
OKJ-s?
-
Mister_X
nagyúr
válasz molnarpeter #13870 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy lassú a vinyóm SATA2-es 750GB-os Samu valami, 100/100, de mikor dolgozik, akkor nagyon is hallatszik. Viszont ha sikerülne kiiktatnom az Intel Boot Agentet, akkor még látványosabban bootolna be, most is nagyon gyors.
-
roberto211
őstag
Csóró Lali(Bíró Lajos,Éjjel nappal bp Lali) legújabb alkotása!!
The Best. !!! Főleg 0:19től.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
KingKress79
aktív tag
válasz MasterMark #13863 üzenetére
Hála az égnek nekem nincs ilyen. Különben milyen suliba jársz és hányadikas vagy? Persze ha nem túl indiszkrét a kérdésem.
PS4: KingKress
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #13864 üzenetére
Felszállt a köd...
-
MasterMark
titán
-
KingKress79
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
thEndeR
aktív tag
válasz MasterMark #13854 üzenetére
Gyöngybetűk.
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #13857 üzenetére
Én hülye fél évet... vasárnap Burger King.
-
L_YKing
addikt
válasz MasterMark #13854 üzenetére
Hányas? Igazából ezt nem értem.
Ja ,hogy ennyit tudtál.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Amíg McDonaldsban dolgoztam, ott ha négy órát kellett dolgoznom, akkor négy órát is dolgoztam, beblokkoltam 16:00-kor, kiblokkoltam 20:00-kor. Ha kasszáztam, akkor kaptam egy leszámolt kasszafiókot és munkaidőben leszámoltak. Teszkóban? Negyed órával korábban ott kellett lenni leszámolni, majd negyed órával tovább is... Aztán ha valami nem kerek (sok mínusz vagy plusz), akkor újra le kell ellenőrizni a kasszát. Ott töltök +30-45 perceket ilyenkor és még rághatom a körmöm a főkassza jelentéséig, hogy mennyi az annyi. Volt olyan hét, ahol egyetlen alkalomkor se jött ki megfelelő végeredmény. Háromezer mínuszos kasszába csináltam hétezer pluszt, ezer pluszos asszába ötezer mínuszt és így tovább... mind 0Ft let a főkassza alapján. Ki fizeti ki nekem ezeket, hogy ott töltök nem kevés plusz időt a szar rendszer miatt? Senki. Aztán most nézem a fizetésem, 6000Ft levonás van rajta kasszahiány címszóval. Rohadjanak meg mind.
A dolgozaton meg legalább a neved rajta van
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Oric meg eltűnt mint szürke szamár a ködben. Beszippantotta a next-gen vagy mi?
Mister_X: Mondj valami konkrétumot, ha már beírtad, ne hagyd lógni.
Switch Tax
-
Mister_X
nagyúr
Az van hogy átbasztak nem kicsit. Ezt meg már nem nyelem le. Vasárnap állásinterjú vissza gyorsétterembe, mivel emberhiány van és van tapasztalatom, biztos felvesznek.
-
Mister_X
nagyúr
Most hagytam ott a kibaszott teszkót
-
L_YKing
addikt
WTFFFF??????
-
Mister_X
nagyúr
Dear **********,
Unfortunately your registration at NeoGAF did not meet our membership requirements. Therefore your registration was deleted.
Sorry,
NeoGAFIde lehetetlen bekerülni...
-
Buster17
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz roberto211 #13841 üzenetére
Kb úgy , de olyankor Yves Saint-Laurent fújok magamra, ez PARFÜM és nem keverendő a toailettel, mint a többi...ezt még reggel is érezni...ugyanis igazi férfi parfümöt aszem csak 3-an gyártanak...és fényes villanót sem hordok ,
azt a rézbőrüek hordják . Fehér moccassin a nyertes aztán c'mon ide lányok[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz woodbear #13839 üzenetére
Tényleg bugyiszaggato ? Akkor holnap mar megyek venni Régebben egyébként en is ice touchot használtam es angol tanárom is megjegyezte "Robi milyen jó illatod van" .
Egyébként en ugy szoktam ,hogy spray testre,hónalj,stb parfüm meg ruha nyak,nyak környéke
Giinos: Chö....Igazi cicafiú Bvlgari parfüm , gondolom mikor ligetbe mész armani felső ,gucci óra,1liter parfüm ,lakkcipő és űzöd,hajtod
[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
Stiftet használok abból pedig az Old Spice Champion nevezetűt. xd Parfümből pedig mexx ice touch, meg van valami avonos cucc.
-
tDr1v3r
veterán
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #13829 üzenetére
Axe tusfürdő, ha tudom, hogy izzadós lesz a téma akkor dark temptation stift hónaljba amúgy még melóba is parfümözök....one million, bvlgari aqua, és mexx ice touch ezeket váltogatom. venni is kéne még valami újat.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #13824 üzenetére
Sziszegő szappant? Az hasztalan. Én ezt használom: [link]
-
WhiteWalker
nagyúr
Milyen spré?? , parfüm esetleg... , abból is Yves Saint-Laurent , másodlagosan Versacce... aztán még Bulgari van a polcon.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Én fürdök, nincs szükségem ilyenekre.
Axe Excite-Touch-Instinct, Adidas Ice Dive, Old Spice Danger Zone, de egyiket se használom igazán, szinte csak nyáron.
-
Buster17
addikt
-
L_YKing
addikt
-
roberto211
őstag
Ki milyen spray-t használ?
Én Axe-ot.Többiek?
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #13818 üzenetére
Nekem erre is van taktikám, ha a csaj nem veszi észre magát. A szemkontaktust pl. mindig tartom, még akkor is, ha érdektelen téma jött fel. De hal elszalad vele a ló, akkor megszakítom a szemkontaktust és látványosan "unatkozok". Eddig mindig bevált
-
cekkk
veterán
válasz roberto211 #13820 üzenetére
Miért nem mondatn neki, hogy ezzel megadja neked a kezdőlökés és te a levegőből lepörgőtripladuplarugást viszel be neki és a vége:
-
roberto211
őstag
Családi vitából adódóan egy 50+ os állítólag "karatés" (akit életemben nem láttam karatézni) megfenyegetett engem,hogy majd úgy felrúg engem,hogy beszarok. Én meg elkezdtem a telefonba szakadni.
Mondom igen? Jó tudni...Fhuu de nem csípem ilyen embereket akik telefonhősködnek.
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #13801 üzenetére
Rossz téma volt fent. Mi a csajokkal mindig olyanokról beszélünk, ami a férfiak lekét nyomja. Azaz tényleg fáj-e a nagymellű lányoknak a háta, miért érzi sok lány azt, hogy a mellmérete miatt hátrányban van, akarnak-e nagyobb melleket meg úgy általában kaptunk felvilágosítást a melltartókról és megszavaztuk, hogya sportmelltartó a legjobb, mert az a lányoknak kényelems és nekünk meg nézni kellemes.
-
L_YKing
addikt
-
L_YKing
addikt
-
whitezo88
nagyúr
eddig úgy tudtam hogy netbankból ingyenes az utalás (főleg OTP-OTP) erre vettem iceakostól ott LIVET és levonta a pénzt a .... bank... aprópénz, de aki mindennap 5x csinálja annak nem...
amúgy azt tudtátok hogy 1 év alatt a szegény bankok 43% bevételi növekményt könyveltek el? mindjárt megszakad a szívem.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz MasterMark #13802 üzenetére
Ezért , mert náluk 19 ezer én meg vettem 2ért, és majd kicserélem a kábelt Olcsó próba
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest