- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
r.levente75 #47373 üzenetére
X-Box Live már többször ledobott az utóbbi 1 órában és alig jelentkezik vissza...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Vadernagyúr #47329 üzenetére
Melyik Battlefield? Én BF Bad Company-t tolom most és eléggé elmeroggyant agysejt pustító (jó értelemben)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
sugarforce #47299 üzenetére
-
Darth_Revan
veterán
válasz
sugarforce #47297 üzenetére
Házhozszállítással jöttek.
Arra meg hogy miért digitálisan vettem, meg az a válasz, hogy fizikai cuccok olcsóbban voltak
-
Darth_Revan
veterán
BF alkalmából beléptem én is végre X-Box 360 tulajok körébe. Mondjuk kb csak a Gears of War sorozat miatt
Sajnos, azonban nem teljesen boldog eddig a történet...Konzol az 576-ból
Használt konzolt vettem, így számítottam rá, hogy karcos lesz, viszont azért elvártam volna, hogy az 576 ne retkesen (más szó nincs rá) küldje el...kb 40 percig tisztítottam olyan mocskos volt. Konkrétan a fehér színű alkoholos törtlőkendő fekete lett egy áttörlés után, meg nem tudom mivel kente össze az előző tulaj, de a konzolra és a gamepadra is valamilyen barna színű anyag (remélem csak csoki) volt rászáradva.
5 perces próba volt még csak, legalább a DVD olvasó hibátlan és 5 percnyi játék után úgy tűnik a GPU sincs meghalva.Játékok
Gears of War Judgement - Auchan vadi új - minden rendben, GoW 1 járt hozzá ajándékba
Gears of War 2 - Platinum Shop használt - szokásos karcok a hátulján, probléma nélkül megy
Gears of War 3 - Platinum Shop használt - szokásos hajszálkarcok mellett elég dúrva karcok is vannak rajta, viszont ami rátette a pontot az i-re, az a szélén levő folt, ami alapján azt tippelem ,hogy valami forró ital (kávé?) ráfolyt és ennek következtében maga a lemez olvashatatlan. Vagyis telepítésnél 3x %-nál megakad. Játékot nem próbáltam, hogy meddig jutnék el így, hogy lemezről olvasná az adatokat játék alatt, de nem is akarom kipróbálni.
-
Darth_Revan
veterán
Nem tudjátok, hogy a Marketplacen vásárolt Mass Effectben van-e magyar felirat ?
-
Darth_Revan
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Akkor egy "Microsoft Xbox 360 Bundle 250 GB merevlemezzel, Forza Motorsport 4 és Skyrim játékokkal, ajándék HDMI kábellel" csomag lesz 62,890 Forinért. A kínai MS-nek hála az Assassins Creed 3 már meg lett ingyen+most megvettem a Hitman Absolution-t is (nem is említve, hogy még 2 nap van a vásárból), szóval játék is lesz egy jó időreApropó, tudja valaki, hogy a mostani játékvásárban helyi idő szerint mikor jönnek új ajánlatok ?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy X-Box 360 vásárlásán, viszont lenne pár dolog, amihez segítséget kérnék:
1) jól tudom, hogy X-Box 360 esetében fizetni kell havidíjat, ha multiplayerben szeretném tolni a játékot ,de PS3 esetében ingyen van?
2) elég a 4GB-os modell vagy kevés lenne, mivel van játék, amit kötelező jelleggel telepíteni kell ?
3) Érdemes most venni vagy ajánlott megvárni az X-Box One megjelenését, mert akkor tuti, hogy jelentősen esni fog az ára ?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest