Hirdetés
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel92
tag
hali!
xbox360 eladásra készülök, van merevlemezen pár játék letöltve liveról. kérdés,hogyha törlöm a konzolról a profilom (amivel megvettem a játékokat),attól még a játékokkal lehet majd játszani? amíg le nem törlik róla persze -
daneel92
tag
sziasztok!
amit egyszer megvettem már online storeban a gépemre, az ott is marad akkor is, ha letörlöm a profilt, amivel megvettem? azért lenne fontos, mert van így rajta vagy 10-15 játék, és ha eladom a közeljövőben, eléggé megdobná az árát. csak hát ugye profilomat nem adom vele, ezért törölném le róla -
daneel92
tag
válasz
MasterMark #5738 üzenetére
ha szánnál időt, hogy elolvasd, amit írtam... magyar acc nem fogadta el a kártyámat
-
daneel92
tag
hogy a k*rva anyját a microsoftnak... mivel a live accomat áttettem us store-ra, csináltam egy újat most, megadnám a kártyaadataimat, de írja, hogy nem jók a megadott információk, DE AZÉRT ENNEK ELLENÉRE MÁR NEGYEDJÉRE LEVESZI A 230 FT-OT A KÁRTYÁMRÓL. 100% biztos hogy jók, ezt használtam előző accomnál is...
-
daneel92
tag
nem tudok a köv héten hozzáférni a boxomhoz, gépen valahogy meg lehet vásárolni accomra ezeket az akciós játékokat?
-
daneel92
tag
üdv!
ha aljas és hazaáruló módon átmentem az amerikai liveba, és ott megadtam egy amerikai címet, akkor igénybe tudom venni (itthoni kártyával) a netflix és hulu szolgáltatásokat? -
daneel92
tag
enyémre nincs ráírva hogy internetkártya, de dombornyomott és eddig neten mindent meg tudtam venni vele, szóval akkor az is jó lesz,ugye?
-
daneel92
tag
hali!
most olvastam hogy mátol lehet migrálni xboxon acc-ot, szóval ha most átmegyek magyar régióról mondjuk uk-ra, attól a beállításaim, letöltött játékaim, acsik, blabla megmaradnak mind?szerk: valamint ha áttérek, akkor boxon már elérhetőek lesznek a movies és music fülek?
-
daneel92
tag
üdv!
jó motoros játékot tudtok boxra? lehet szimulátoros, vagy crossmotoros, akármilyen (nem oldalnézetes)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Formula-1
- Sweet.tv - internetes TV
- Honda topik
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest