- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
4C
csendes tag
válasz
x360elite #55834 üzenetére
Igen, a gyári hűtő baromi hangos.
Amikor megvettem, akkor az olvasó sem működött benne, úgyhogy ezt biztosan tudom.
Amikor az olvasó is beindul, akkor az már vadászgép + légkalapács.(Kerreg-kattog)
A játékot természetesen azonnal feltelepítettem a HDD-re, szóval amikor az olvasó megáll, olyan mintha jó lenne, de a ventik bitang hangosak még így is. Ez akkor tűnik fel leginkább, amikor kikakapcsolom a készüléket, mert addig tudom ellensúlyozni azzal, hogy hangosra veszem a TV-t.
Az alapos tisztítás és portalanítás megvolt, miközben a DVD-t pofoztam helyre. Újrapasztázást nem csináltam.
Viszont propellereket mindenképpen cserélni akarok benne, csak nem tudom milyenre. Illetve azt tudom, hogy halkra, de fontos lenne, hogy milyen minimális légszállítás szükséges, meg ilyesmi.
Semmiképp nem szeretném ha a gép kárt szenvedne, ugyanakkor szerintem a gyári hűtés már nem valószínű, hogy hozza a gyári értékeket.
Szóval szerintem az cserére szorul, plusz minden bevált ötletre vevő vagyok, ami növeli a hatékonyságot, illetve csendesíti a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Xbox Series S
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest