- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
Érdekes felfedezés reparálás/refurb munka közben:
Engem kifejezetten zavar ha kattog/lóg egy analóg kar, legyen az bármilyen konzol.
Most felfedeztem valamit, amit nem gondoltam volna. Van 2 360 kontrollerem, egy, amit a Jasper Elite-emmel kaptam, illetve egy, amit egy E konzollal kaptam. Első dolgom mindig a szétszedés, majd domesztosos vízben megpucolás. Ki tudja mivel találkozott életében egy használt kontroller. Feltűnt, hogy mind a kettő kontrollernél, legylább egy joystick mindig le-fel irányban gáz. Ma cserélni akartam egy PS2-ből egy az egyben az ALPS analóg karokat. De csak poénból kipróbáltam PS2 gombás sapijával, ami amúgy annyira szoros, hogy lehúzásnál cuppan. És csoda... a lötyögés megszűnt. Ezt követően fogtam egy keskeny szigetelő szalag darabot, és kibéleltem a kupak belsejét, majd rányomtam az joystickra és láss csodát, nem lötyög, nem kattog. Csodáltam is hogy zsír új kontrollernek hogy lehetnek ennyire siralmas analóg joyai...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest