Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Mit saccoltok, mennyibe fog kerülni majd a 250es HDD???
-
Mr.Grincs
veterán
Nah, ahogy várható volt. 250Gb os Bundle csomag érkezi októberben.
Akkor nemsokára külön is lehet kapni a 250es HDD-tAmi zt jelentheti talán hogy a 120as olcsóbb lehet.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
F.B.I. #34653 üzenetére
Akkor mostmár tudom miért lassú a gép
vagyis kicsit lassabb mint az előző 20GB os amit a hevromnak adtam el.
Attól függetlenül nagyon kell nekem a 120gb os hdd. De remélem a későbbiekben kijavítják ezt a lassúságot, meg ha igazak a pletykák akkor lesz sokkal nagyobb hdd is.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34534 üzenetére
Akkor egy kicsit megnyugodtam.
Egy tipp: ha van otthon műszerfal ápolós spray akkor azzal fújd le majd száraz ronyggal takarítsd meg. Kb olyan mintha új boxot kapnál vissza. Kifehéredik látványosan. Egy darabig csúszós lesz a felület de majd elillan a cucc ami rajta van.
Neked hány géped van? És mi a baja amiért elküldted?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34529 üzenetére
A whisper max eddig a legjobb ötlet. Ugye értelemszerűen a gari ugrik, mert a fém házba is belevágnék hogy a meleg levegőnek ne legyen ellenállása, csak a műanyag, de az félő hogy megolvad mert eddig a fém fogta föl, most meg a műanyag. Ha megolvadni nem is de szerintem tuttira besárgul. De lehetne pofás kipufogó csöveket rárakni
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34511 üzenetére
A négyzetalakú számítógépház ventiből lehet oldalra fújó ventit gyártani?
Itt a rajz hogy én hogy gondoltam.
A piros részt kivágni. a tetejét annyira letakarni hogy még tudja színi a levegőt de nem is szükséges. Viszont az alját teljesen le kéne fedni. Ahol képzelteben kivágtuk ott meg kijönne a levegő elvileg. De mivel hogy csavart a lapát ezért nemtudom, hogy hogyan viselkedik a levegő. VGA kárty hűtő szerűt akarok létrehozni. -
Mr.Grincs
veterán
Nemtudom mit esztek ebben a HALO ban, de nagyon kíváncsi vagyok rá.
Én kipróbáltam a HALO 3 at nahmondom ez se maradjon ki. Bojongtam kb egy percig az erdőbe és azt mondtam hogy nah csá. Egyszerűen annyira nulla számomra, hogy az már fáj. Lehet csak én vagyok ilyen de nálam semmi átütőereje nem volt. Ez az amiért biztos nem fogok pénzt adni. -
Mr.Grincs
veterán
szaszlaci: Hátha jól jön..
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #34311 üzenetére
Sehogy, csak mondom az a megoldás hogy 3at veszek és cserélgetem mindig.
szaszlaci: fény az alagút végén
Ez egy szerver venti, nagy teljesítményű és hosszú élettartamú. Viszonylag jó áron is van.
1 újnyi vastag. DVD meghajtó alá szerintem pont jó lenne, ha kivennénk a gyári alu bordát.
A felfogatást is meg lehetne oldani üggyel bajjal.
Viszont a kérdés az, hogy le bírja e kellőképen hűteni a box gpuját. -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuri00 #34281 üzenetére
Mindenkippén HDD set vegyél. Már csak az olvasófej kímélése miatt is.
20as ra egy ráfér de kettő már szükösen. Meg a hdd ről gyorsabban tölti be a játékokat a gép mint dvd ről.
Nekem 60as vinyóm van de előre látom, hogy kicsi lessz hamarosan. Most van rajta 5 játékom, még van kb 17 giga helyem még ami nem valami sok. Szóval nekem is be kell majd szereznem egy 120as hdd-t.
Vagy úgy vegyél hogy minyima 60as vagy arcade és 120as hdd hozzá, vagy egyből elite gépet amihez alapból 120as van. -
Mr.Grincs
veterán
Ezt nem hiszem el. Napok óta olyan szar a live, hogy nem tudunk nazi zombit játszani a haverommal. Mindig ledob meg felgyosul az egész de van hogy akad meg szakadozik. Pedig neki is most szereztem be 3 hónapos live előfizut. Megbaszatta velem, de mondtam neki hogy majd megjavul. Adtam neki a múltkor 48 órásat az kifogástaslanul ment és akkor szánta rá magát hogy akkor vesz.
Hihetetlen higy fizetek is érte és működésképtelen az egész.
Pedig alig volt 98 ezren fent, COD waw ról volt szó most, a többit nem néztem.
150 ezer fölött szokott lenni az online játékosok száma és akkor nem szokott semmi baj sem lenni. Még az egymás közötti voice chat sem ment normálisan. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Adry0223 #34204 üzenetére
Nyugi alkotok valamit úgyis.
szaszlaci: Akkor tovább agyalok valami használható ötleten. Igazából sajnálom szétvágni a tetejét a boxnak, de végülis nagyon egyszerű a képlet. Be a tetejére egy szép venti és akkor megvan a levegőáramlás. Felülről küldöd és mindenhova megy a szívó meg kiszívja a meleget. Ennyi.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34202 üzenetére
Sikerült valamit kigondolnod hűtés ügyben?
Én ha majd csinálom, akkor tutti valami olyat akarok amiben benne van a meghajtó.
Nem akarok külön töcskölni azzal is.
Egy csőrendszerben hogy reagál a levegő? Elképzeléseim újra vannak de még csak elvben működne.A tervem az hogy olyan csőrendszert csinálok a boxba hogy ahol van a venti most az egyiket kivágom, berakok egy kissebb ventit fordítva, tehát nyomja be a levegőt.
Erre a ventire rárakok valami alagutat ami zárt ez ugye megy a cpu fele.ott egy kanyar a gpu fel de akkor meg leszúkül a móka, majd a dvd meghajtónál megint kanyar vagy már a gpunál, még nem tudom. és a szívóventi ugyanúgy üzemelne.
Pluszba még egy venti a cpu hoz ami nyomja a gpu fele a levegőt. Remélhetőleg jól is működne.
Pár fokkal hűvősebb lenne elvileg. Lehet hogy kretén egy ötlet de jobbat most nem tudok. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
idegbeteg18 #34190 üzenetére
Nah az fasza. Köszönöm a választ.
Akkor lehet egyszer beszrezem valamelyik Fifát. Gondolom van belőle magyar verzió. -
Mr.Grincs
veterán
Már én is nagyon kíváncsi vagyok az új NFS re. Mikor is jelenik meg hivatalosan?
Ma voltam a székesfehérvári tescoban és láttam Fable 2.-t 18490 Ft értÚgy röhögtem
De voltak még jó árak, de ez volt a legmerdekebb.
De ami jó volt 5k ért volt Orange BOX. Az még belefért volna. -
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
7600 GS #34159 üzenetére
Hát a fejlemény annyi hogy megcsináltatom és eladom. HDMI panel a ratyi, csak a gáz hogy egy panelen van mindd a kettő HDMI port. De még mindig nem tudom mitől mehet tönkre az egész.
A hibaüzi meg nekem is volt. ne foglalkozz vele majd megjavul. haverom meg nem tudott bejelntkezni tőlem. Szóval csak okézd le az A val
-
Mr.Grincs
veterán
Nem akar senki velem COD 5 zni? Nazi Zombi, Co-Op.....
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
rudymester #34138 üzenetére
Nekem is jól jönne pár ezer ft ért egy hddvd meghajtó. Amúgy ez egész hasznáhat ötlet, venni egy leseggelt javíthatatlan boxot vagy csak házat fém belső kerettel és abba építeni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34135 üzenetére
Magára a cd tálca takarására gondoltam. Olyanra kéne megoldani amilyen a gyári, hogy nézzen is ki valahogy.
Igazából ilyen cuccokat a konzolbolt szervízében lehetne találni. Érdemes rákérdezni, hogy van e nekik hulladékból pár dvd meghajtó és hddvd meghajtó, ami nem kell.
Szerintem egy külső dvd ház az kicsi a box meghajtójának. Vastagabb mint egy pc meghajtó, igaz nem sokkal de épp annyira hogy ne férjen bele. Legalábbis én úgy emlékszem. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34133 üzenetére
Hát ha el tudod vinni az áram kábelt azt az 5 centiset egy külső házba akkor minden sinen van. Sata kábelt 50 centiset lehet venni az meg bőven jó. Az áram kábel az ami necces, legalábbis nekem bonyolult. Egy házba beépíteni az sem bonyolult annyira de akkor nem lesz széle a tálcának, vagy azt nem tudom hogyan lehet megoldani.
Igazából ilyet kéne szerezni és kibelezni. Mármint a gyári hddvd meghajtót. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34131 üzenetére
Nah igen, akkor tényleg eltűnik a kihívás meg az agyalás lehetősége.
Az xbox 360 hddvd player viszi a jáétkokat is ? egy kis ötlet a hűtésre.
Mert ha viszi a játékokat akkor itt a megoldás. -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Kaptam hdmi kábelt kölcsön és azzal is ugyanazt csinálta. Két kábel nem lehet szar, mert hang és kép van csak megszakad a móka játék közben.
Akitől elkértem ők használjk asztali lejátszóval és nekik tökéletesen ment meg megy is.
HD AV kábel kifogástalanul megy.
Holnap lemondom a futárt, de ma éjjel még játszok vele rendesen, hát lessz valami. -
Mr.Grincs
veterán
Játszópajtásokat keresek COD 5 NAZI zombi aprításhoz......
XBOX 360 gamertag az 1. hszban.
Vagy: MrGrincs -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #34058 üzenetére
Szerintem minimum egy 82 centiset. Nekem is 82 centis van. De osztott képernyős játéknál már kevés. Szóval nekem a következő 107 centis vagy afölötte lesz.
Ami még érdekel tv az a Panasonic, LG, tán a sony is de a samsung tuttira.
Vagy attól függ mennyiért csinálják meg a tv-met, egy darabig még marad, csak HD av kábelel nyomatom sajnaszaszlaci: gondolom hogy nagyon nagyot akarnak kaszálni. De szerintem nem oda viszem, megvárom mit mondd a tv szögelő mesterünk.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #34055 üzenetére
Ne tudd meg hányan mondták, hogy miért azt vettem. A vicc az hogy akkor ott szebb képe volt mint mondjuk egy philips tv nek. és ezért vettünk ilyet. Samsungot akartam az meg nem volt. Azt ráhagytuk hogy jó ez.....
Muter meg azt mondja én tettem tönkre a tv-t hogy játszok a boxxal. Igazából nemtudom hogy mehet tönkre egy nem kopó alkatrész.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #34049 üzenetére
Aszonta az ms csaj hogy bármikor lemondhatom a fuvart ha közben megjavul a box vagy valami váratlan történik.. Tegnap már volt hogy 20 másodpercre elkékült a tv split screenes játék közben..Haver is mondta hogy ez tv, bár eleinte ő is a boxra tippelt. Aszonta nyomassak neki egy kis kontakt sprét de szerintem nem ott van hiba ahol bedugom a kábelt. Viszont megnézetem a tv szerelővel, a trubadúrládát hátha ért hozzá, azt megcsináltatom és eladom és veszek egy másikat.
-
Mr.Grincs
veterán
Nah úgy néz ki a dolog hogy a tv hdmi része fog meghalni.
Foggalmam sincsen hogy mitől és miért.
HD AV kábellel tökéletesen megy hiba nélkül, idáig nyomtuk az osztott képernyős játékot is és semmi sem volt. HDMI vel 3. szintig jutottunk a NAZI ZOMBI ban mert elment a kép addig meg megzabáltak a zombik
Azt gondoltam ha már van a boxomon HDMI akkor kihasználom. De ezek szerint megy a dobozba a jó kis kábel.Fallout 3 kipróbálva...olyan amilyen. Játszható.
Mirrorrs edge: elmegy. Játszható.
Wolfenstein: A játékment elég lassúnak tűnik, de kifejezetten tetszenek ezek a lehetőségek, hogy pl súlytalanságPoénos. Nem kötelező de ajánlott darab. A grafikától meg nem voltam elájulva. Többet vártam a videókból meg a képekből.
-
Mr.Grincs
veterán
Szereztem másik HDMI kábelt. Változatlanul elmegy a kép és kiírja a szokásosat HDMI 1, 720P Not support vagy supported.
Haveromnál tökéletesen ment. -
Mr.Grincs
veterán
Igen félelmetesen hasonlít a dolog. Annyi különbséggel, hogy az enyém egy Thomson LCD tv és kékre vált a háttér mikor elmegy a kép játék közben + még kiírja a jobb felső sarokba hogy HDMI 1.
Remélem a szervízbe is előjön a hiba ha tényleg a box a ludas. Ez a hibajelenség mitől van? -
Mr.Grincs
veterán
Hazamegyek holnap akkor azzal is kipróbálom feltétlenül. Szellőzéssel nekem nincsen gond tuttira mert a földre is leraktam, meg nincsen a box mögött semmi ami miatt ne tudna jól szellőzni.
A probléma olyan online játék közben mintha ki be kapcsolna a HDMI 1.
Kikapcsol magától, hang van de tök kék a kép majd vissza magától. Mintha elfogyna a videójel játék közben. Rájönni sajna nem tudok mi a rák lehet. -
Mr.Grincs
veterán
Haverommal beszéltem most akinek lepasszoltam a boxomat, nála faszául megy hiba nélkül eddig minden.
Holnap hazamegyek és elkérem az ő hdmi kábelét és kipróbálom a tv-men. Mert lehet a TV HDMi 1 része szarakodik ami nem valami jó hír. Persze gari egy fél éve járt le. Ha meg az szarik be az nem tudom mennyibe fog kerülni megcsinálni...De gondolom nem olcsó múlatság egy ilyen mutatvány...Kimérni, kiforrasztani, vagy panel csere vagy tudja a retkes répa hogy mi a f@sz a szervízelés menete.De van egy HDMI 2-m is a tv-n. Ha azzal is csinálja egy másik hdmi vel akkor a boxom a fos remélhetőleg és nem a tv meg a kábel.
Vagy tényleg az van hogy a tv nek ez a kiemeneti része a kula.
A lemez olvasó hiba meg gondolom nem a tv hibája. Szóval az továbbra is bizonyítható mert kép is van róla.
Szétkúrhatja a box a tv-m hdmi csatlakozóját vajon? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #33889 üzenetére
TV-m faszául megy azzal nincsen bibi szerintem. Annyira meg nem érek rá hogy csak hobbiból küldözgessem a boxomat és csináljam a telefonszámlát magamnak. Ne nézzetek már ennyire fogyatékosnak. Azért vettem hogy játszak rajta, nem azért hogy bejárja a nagyvilágot.
Beszéltem megint az MS Helgával, ingyenes a fuvar amíg garaciális a cucc. A vásárlás napjától 2 évig. Ha nincs semmi baja akkor is ingyenes mert ugye garis.
-
Mr.Grincs
veterán
Megrendeltem a futárt, mert a f@szom telelett. GTA 4 nél is csinálta a kép elmenősdi dolgot, meg a COD 5 nél, érdekes módon csak a multinál ment el a kép, single résznél nem tapasztaltam.
Haverom most elvitte a hétvégre hogy megnézze nálla is elmegy e a kép, vagy bármiféle hibajelenség előjön. Remélem nála is mert akkor azt jelenti hogy box a hulladék, ha nem akkor viszont a tv-m HDMI 1 része tuttira be szart vagy be fog szarni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #33859 üzenetére
Elhívtam az MS-t és adtak egy ügyfélszámot. Mondták, hogy teszteljem a gépet hdd nélkül és ha előjön akkor el lehet küldeni a servicébe. A HDD-m tutti jó. Mostmár csak az a kérdés hogy fingassam meg a boxot, hogy előjöjjön a hiba.
A vásárlás napjától 2 évig garis a cuccom teljeskörűen. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
efegyke #33838 üzenetére
Tényleg mákod volt. Ha kiderül akkor rengeteget kellett volna fizetned. Postaköltség, szervízdíj stb stb..
Már játék közben is elment egyszer a kép. Olyan mintha ki be kapcsolnám a HDMI 1 et, de magától műveli, majd pár mádosperc múlva visszaugrott a kép, hang az volt.
Valami gebasz lehet videó jelnél. Vagy 3 led közeli stádiumba van a cucc. Pedig falconos. -
Mr.Grincs
veterán
szaszlaci: Kapcsolatba is lépek holnap az Ms ügyfélszolgálattal.
Nem flashelt a vas. De az biztos hogy holnap felhívom az ms-t és elvitetem a faszba.
Idáig semmi baja sem volt és egyik napról a másikra kezd megdögleni, de az kétségtelen hogy nyúzom rendesen.Egyik lemezem sem karcos, mert vigyázok mindegyikre.
Elviszik ott megnézik tutti nem lesz semmi baja és visszaküldik ugyanígy. És itthon megint előjön a hülyesége.
Def26: Használt de semmi baja sem volt eddig. Még egy éven belül van szóval nem parázok.
heihachi: Tolmácsnak képzeli magát
Érdekes módon most nincs semmi baja. De délután még a hang is vacakolt, azt hittem a tvmmel volt a gond, átvittem egy másikhoz ott tök csöcs volt. Visszavittem működött.
Szóval nem értem, hogy mi a pöcs baja van. Vagy mi lessz a baja, ha ezek az előjelek. -
Mr.Grincs
veterán
Ez mia f@sz? Kétszer aezt írta ki amikor beraktam az eredti COD 5 lemezt. Elindítottam és azután. MIntha nem látta volna alemezt.A másik furcsaság, hogy xbox liveon rányomok hogy match team deatmatch és elkékül az egész tv mintha lehúztam volna hdmi kábelt. B vissza majd jó, megintrányomok és megint azt csinálta. Meg ugrál a kép ezerrel, mintha kapcsolgatnám az AV gombbal hogy HDMI 1 HDMI 2 , CMP, VGA, AV 1, AV2, AV3. Mi a fakk lehet?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33815 üzenetére
A routeres megoldást azt gondoltam. És ha rputer megvan akkor automatikusan megtalálják egymást? Mert nem sok mindent lehet ott csinálni a boxban, állítgatni meg stb.
Egyszer volt már téma ez a keresztkábel megoldás de nem tudom, hogy ment e vagy sem. A notik mennek vagyis maelyik képes rá, de a boxot nemtudom, jólenne, ha működne. -
Mr.Grincs
veterán
Cross kábelell össze lehet kötni két db boxot a multi miatt?
Azt nem lehet megcsinálni, hogy a boxomba bedugom a HD AV kábelt + az 1. tvre és a HDMI kábelt is a 2. egy tv be. Vagy ebből csak az egyik fog működni? Vagy miond a kettő és akkor nem lesz osztott képernyő? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33786 üzenetére
Hát nem tudom mi ebben a zavaró. Csak tanulni lehet belőle.
A modding sem tilos tudtommal, mert semmi törvénybeütközőt nem látok benne és szerintem bőven lehetne miről beszélni. Vagy akkor külön topikot nyitni xbox 360 modding néven.
Én is szeretnék bele világító ventitJól nézne ki este a sötétben.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest