Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Peat;) #36524 üzenetére
Neked mi bajod van? Ki warezolt itt? Djuree leírta, hogy már kint van, én meg, hogy az USA, és akkor mi van? Ez az a qrva nagy warezolás?
A többi infót innen szedtem."Tipikus magyar mentalitás"
Az hát, ami tipikusan most rád is illik... -
Def26
félisten
válasz
szaszlaci #36447 üzenetére
"Összeesküvés elméletet" erre írtam:
"Áhh, szintén kicsit kibukik a dolog ott, hogy el akarják adni a jó régi vagy potom pénzért átvett 3 ledes még hdmi kimenet nélküli (de megjavított) konzoljaikat, illetve javítják azokat jó pénzért. Egy konzol javítása nagyobb haszon mint egy új eladása. Nem azt fogják mondani hogy cseréljék le az újabbra, amivel ráadásul kevesebb is a garanciális baj. De persze lehet csak én vagyok gonosz és én érzékelek ilyen csúnya dolgokat."
Vannak olyan emberek akik hajlamosak minden dolog mögé gondolni vmit. Persze ez ettől még lehet igaz.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #36442 üzenetére
180FT -os DL DVD? Szar.
Brütal Legend megvan már valakinek?
Crazyman33:Jöhet priviben is.
-
Def26
félisten
válasz
szaszlaci #36406 üzenetére
Nekem most komponenssel van összekötve és nem veszek észre különbséget. Az is lehet a gond, hogy kevés a HDMI bemenet a TV -en.
Nekem 2 db van de kevés. 1db megy PC -ről, 1db megy a T-home -os beltériből (van HD csomagom). Marad a vga és a komponens. Döntenem kellett, hogy mire használom el azt a 2 HDMI portot... -
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #36255 üzenetére
Szerencsés.
Ezek után már csak valami hidraulikus motoros megoldás jöhet.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #36252 üzenetére
F@szán néz ki, de az én asszonyom kib@szna ezzel a cuccal együtt az tuti. Hova rakod te ezt ha mondjuk vendégek jönnek?
-
Def26
félisten
Akkor én vagyok hülye. (Megint)
-
Def26
félisten
válasz
BloodyEddie #36179 üzenetére
Igen.
Asszem ez azért van így boxon, hogy ne lehessen variálni a megszerezhető achievement pontokkal. De ez nem biztos, a lényeg, hogy én nem nagyon tudok a netről leszedhető box mentésekről.PS3 -on van ilyen.
Ha kicsit belegondolok, akkor offline profilban lehet, hogy megoldható, de ehhez is rá kell kötni a box HDD -jét a PC -re.
-
Def26
félisten
válasz
BloodyEddie #36177 üzenetére
Hát nem igazán.
Hogy érted, hogy PC -s mentést? PC -n toltad végig a játékot és azt a mentést akarod x -re másolni? Ha igy gondolod akkor az nem fog menni.
-
Def26
félisten
válasz
BloodyEddie #36175 üzenetére
Veszel egy memória kártyát és kimásolod.
-
Def26
félisten
PGR4 kiakadt az agyam, úgy odab@sztam a kontrollert, hogy csak na.
Ennyire szemét kicentizett kanyarokat....
Tiszta hülye vagyok, kb fél éve nem gyújtottam rá de most kértem asszonytól egy cigit. -
Def26
félisten
válasz
Xirtam #35965 üzenetére
Azt is elmondta nekem vagyis utalt rá csak mert még nem beszélhetnek ilyenekről, h a 250 gb budget forza3 pack-es Xbox csak náluk lesz majd kapható...
Gondolom hivatalosan.
Ugyanúgy ott fog figyelni minden szaros konzolbolt oldalán, csak ők kintről rendelik. 576 -al csak az a baj szvsz, hogy drágák.
Csabee.:Ha már bontott a konzolod akkor miért nem akarod megbontani? Úgy is szakadt a gari matrica?
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #35902 üzenetére
A Forza 2 -ben ha jól emlékszem nem volt drift igaz? Forza 3 -ból sem hiányozna nekem.
-
Def26
félisten
válasz
rudymester #35847 üzenetére
Nah, nálam ez van 1366x768 a TV és a Boxon meg van egy ilyen optimal resolution vagy mi ami ugyanekkora. Akkor ez azt jelenti, hogy 1:1 -ben látom amit kell.
-
Def26
félisten
Akkor ez azt jelenti, hogy pl. a box nekem a TV natív felbontását küldi ki. Tehát a TV natív felbontása 1368x7xx valami, és ezzel megegyező jelet küldök a boxból akkor az a jó?
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Szia
Nekem vezetékes kontrollerem van. Le lehet tölteni hozzá egy hivatalos drivert az MS oldaláról ami sajnos xp sp3 alatt nem működik. Ha xp sp3 -ad van akkor engedélyezd neki, hogy az update -re menjen drivert keresni. Csak így tudja magát telepíteni, xp sp2 -nél nincs gond ott felismeri a drivert a gép.
A legtöbb játék tökéletesen felismeri, még olyan is aminél meglepődtem. pl. Crysis Warhead. A menüben megjelennek a jellegzetes A és B stb. gombok, és játék közben is ezeket látod esc, enter stb. helyett.
GRID -et igy játszottam PC -n, amíg nem volt boxom.Wireless kontrollerhez kell venni egy USB PC -s "vevőt", ami ugye plusz költség. Szvsz pc -hez jobb a vezetékes kontroller.
Jah, hogy nem is ez volt a kérdés... mindegy már meg hagyom a posztot.
-
Def26
félisten
válasz
30z.Samu #35734 üzenetére
DIRT 2 szvsz nem olyan tartalmas mint amilyen a Forza 3 lesz. Dirt 2 -őt próbáltam természetesen a Forza 3 -at nem de ha arra gondolok, hogy az előző részeikkel mennyit játszottam akkor a Forza jön ki győztesnek. Dirtet -en úgy "végigszaladtam" Forza 2 meg azért jóval nagyobb falat annál. Iszonyatos mennyiségű játékidő van benne, és még tudnám tolni bőven de ugye jön a három.
Ha jót akarnak maguknak akkor a harmadik rész is hasonlóan hosszú játékidőt takar.
Második részt próbáltad? -
Def26
félisten
Hát elegem lett a PGR4 -ből is. Jól fel is pumpált...
Viszont a Forza 3 -ig már nem ülök le autós játékkal, mert mire megjelenik megunom őket a francba.
-
Def26
félisten
Elővettem régi kedvencemet a PGR4 -et.
Ha valami akkor ez az igaz arcade játék.
-
Def26
félisten
válasz
rudymester #35552 üzenetére
Mikor kezdted, ha ma reggel végeztél vele?
-
-
Def26
félisten
Széria számot kérnek. De Pro pakkhoz te nem fogsz fekete kontrollert kapni, mert az csak az elithez jár. Amúgy meg én úgy tudom, hogy megszüntették ezt a "küldünk egy új kontroller dolgot". Most már vissza kell küldeni a rosszat, hogy kaphass egy jót (nem újat!). A másik meg, hogy 1 évig van garancia a kontrollerre.
Hejj, egyszerre posztoltunk Grincsel.
-
Def26
félisten
Akit esetleg érdekel. 9.99 font a GRID Classic.
Csabee.:Úgy megyek. Sima S3 de nem megy.
Hétfő Kedd szabi. Nyomok egy kis Fable II -őt meg Dirt 2 -őt, és ha van sikerélmény akkor jöhet a Shift.
-
Def26
félisten
válasz
Xirtam #35479 üzenetére
Hosszú.
Ilyennel találkozott már valaki itthon? Memory Card with Micro SD
-
Def26
félisten
válasz
Xirtam #35471 üzenetére
Nekem olyan fura az egész.
Kicsit babrálnom kell az irányítással, mert nem tetszik. Lehet, hogy csak az NFS:Shift után ilyen, nem tudom. Ne kövezzetek, de nekem egyenlőre jobban bejön az irányítás a Shiften mint Forza 3 -on.
Nem volt sok időm a hétvégén. Szervizbe rohangáltam beszart a Toyotám, érted Te ezt?
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #35131 üzenetére
Nekem nagyon tetszett a Forza 2 is. Órákat el tudtam tökölni vele. Ott is szokni kellett az irányítást, de ha beletanulsz akkor minden ok. 1 dolog zavart qrvára az pedig az a bizonyos "lemegyek a pályáról és 2 ms alatt leesik a sebességem 200 -ról 10 km/h -ra" .
Keldor papa
sak oylan furcsa volt olvasni, hogy már itt is van az időpont. Mivel nincs goldom nehézkesen megy majd a beszerzés, de szvzs nem lesz probléma.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Könyvajánló
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest