Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
BloodyEddie #39487 üzenetére
Csinálj egy USA és UK reget is. Néha más demók kerülnek fel ide vagy oda.
-
Def26
félisten
válasz
BloodyEddie #39479 üzenetére
Arra figyelj, hogy ha Ausztriát választod akkor német nyelvű lesz a Live.
-
Def26
félisten
válasz
SFONarayan #39442 üzenetére
Itt a helyes ?link?
-
Def26
félisten
válasz
BloodyEddie #39369 üzenetére
bónusz kérdés: sikerült bárkinek használható viselési módot kitalálnia a headsetre?
Néha lecseréljük.
-
Def26
félisten
válasz
Tomics #39109 üzenetére
1. Passz...
2. Joy nagyon jól bírja, egyszer földhöz csaptam, ekkor kiugrott a "B" gomb, aztán később megint földhöz vágtam ekkor meg "visszaugrott". Egy dolgot vettem észre, hogy az analóg teteje ahol az ujjaddal érintkezik nagyon gyorsan kopik.
3. Szvsz Duracell, Energizer akkuk a jók/olcsók. Nekem Energizer van (de ezt általában leszólják). kb. 2 hétig nyomom vele.
4. Rezgőmotor természetesen nagyon eszi az akkut. De én nem használom, mert félek az epilepszia veszélytől. -
Def26
félisten
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #39003 üzenetére
Én nagyon szeretnék egy ilyen cuccot. Egyszerűen nem esik kézre a kontroller akármit csinálok. Hülye béna fasz vagyok.
Ma is kutakodtam a game.co.uk -n és láttam 5 fontért Condomned 2 -őt. Mondom milyen fasza kis játék, ilyen áron. Meg is rendeltem aztán letöltöttem a demót, hogy milyen. Ebben a kevésbé pörgős de izgalmas játékban sem tudtam egyszerűen irányítani magam, az első ellenfél szarrá vert azt ki is purcantam.
Kipróbáltam még a Lost Planetet, az pl. tök jól megy. De ugye az nem fsp. Valszeg meg is rendelem. (Ez is 5 font)Elég sok fórumon olvasni, hogy mennyire várták a COD MW2 -őt és tök szar a tudat, hogy én is szívesen tolnám de hát szar vagyok. Nagyon sokszor próbálgattam, gyakoroltam de nem áll kézre akármit csinálok, viszont nem akarok lemaradni a rengeteg jó játékról sem. Nah, ezért akarok venni egyet.
-
Def26
félisten
válasz
norbitális #39004 üzenetére
Összekötöd a PC -t az xboxal és a media centeren keresztül nézed a filmeket. Itt egy leirás, igaz itt még a régi dashboard volt.
-
Def26
félisten
válasz
norbitális #39000 üzenetére
Szvsz streamelni jobb pc -ről.
-
Def26
félisten
Akit érdekel esetleg megjelent az új xfps 4.0 speed
play-asia -n lehet már kapni, ugyanannyiba kerül mint ez előző verzió. -
Def26
félisten
válasz
eddie17 #38854 üzenetére
Most olvastam a HWSW -n.
[link]
"A gyártó felhívja a figyelmet, hogy a bannolás kizárólag a hardvert érinti, azaz a játékos az addig szerzett eredményeit és az összes felhasználói azonosítóját megtarthatja - ha azt átviszi egy új Xbox 360 konzolra. A Microsoft szerint ezzel a megoldással "mindenki jól jár", a játékos azért, mert nem kell újra felépítenie a gamer karrierjét, a gyártó pedig (kimondatlanul) azért, mert eladhat egy újabb konzolt."
-
Def26
félisten
Meg tudná nézni nekem valaki akit bannoltak, hogy be tud e jelentkezni az xbox.com -on a profiljába?
Gebriel:Én úgy az összes konzolboltra gondoltam. Jó magyar módjára egy kalap alá veszem az összeset, és a rossz tapasztalatomat elmondom mindenkinek róluk.
-
Def26
félisten
Én meg bezáratnám a pics**a az összes kókler boltot, és úgy megadóztatnám őket, hogy még az unokájuk is fizessen.
Ez az előrendeléses mutatvány meg milyen már, hogy megemelik később az árát. Komolyan mondom úgy fel tudom magam idegesíteni ilyenen, hogy az nem igaz.
-
Def26
félisten
válasz
Rabbitf_24 #38436 üzenetére
Én meg ezt. Hátha meg van még neki.
-
Def26
félisten
válasz
BloodyEddie #38272 üzenetére
Esetleg vársz 2-3 hetet?
-
Def26
félisten
Az már nem baj, csak ez a dolog, hogy felhívnak a drágább árral...
Engem anno (mikor Geforce 8800gt hiány volt) felhívtak a boltból, hogy van ugyan a lefoglalt kártya de drágábban, mert hiány van belőle, na ekkor elöntötte az agyamat a szar és elküldtem a büdös pi**ába a csávót.
-
Def26
félisten
Komolyan, belőletek gazadagodnak meg az ilyen suttyom boltok...
-
Def26
félisten
Én nem látok semmi különbséget egyik között sem.
Használtam már vga, HDMI, komponens kábelt is.
-
Def26
félisten
válasz
Mákos7észta #37976 üzenetére
Én amúgy ez alapján formatáltan a külső vinyóm. tutorial
-
Def26
félisten
Újított Xbox 360 alaplap elrendezés Szerintetek...?
-
Def26
félisten
Holnap jön a live kódom nekem is Iceakos -tól. Egyenlőre csak 3 hónapra, azt majd' meglátjuk.
Mindenben béna vagyok, feltételezem én leszek a listákon legalul, viszont ti cserében jó sok fraget begyűjtötök rajtam.
Crazyman33: Nekem csak 56k...
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #37196 üzenetére
Tehát akkor jobb mint a Shift.
-
Def26
félisten
Nem tudja valaki, hogy van Abe's játék Live -on? Vagy valami hasonló?
-
Def26
félisten
Ahham. Az tök korrekt dolog.
Te fel vagy nekem véve a barátlistára de egyenlőre csak silverem van játszani nem tudunk. Nekem amúgy tetszene a Halo 3 is.
Mr.Grincs:Azt hallottam, hogy a konzolboltok kiveszik a 120GB -os HDD dobozából a transfer kábelt és azt külön árulják.
-
Def26
félisten
Srácok, mivel qrva szar FPS játékos vagyok, és az ismeretségemben szinte mindenki azzal szeret játszani ezért arra gondoltam, hogy kipróbálom az Xbox 360 -ra ezt.
Valakinek személyes tapasztalat? Illetve nem "bunkóság" ezzel menni a többiek ellen akiknek csak a sima joy. -uk van?
-
Def26
félisten
válasz
szaszlaci #36879 üzenetére
Tehát akkor Wadarr konkurenciája azt mondja, hogy Wadarr direkt úgy csinálja meg a boxokat, hogy visszakerüljenek hozzá a gépek, mert újra beszarnak?
Hát igen, a Tesco szerint is szar az Auchan meg a Cora.
Én csak jó dolgokat tudok mondani Wadarrékról, nekem ugyan nem ment tönkre gépem de az ismeretségemben igen, és azok mind működnek rendesen (amiket Wadarr hozott helyre)
-
Def26
félisten
Fifa Earth Láttátok mekkora...
-
Def26
félisten
Lips rajongók errefelé?
Elvileg nemsokára érkezik az Új Lips őrület Number One Hits néven. Új számokkal.
-
Def26
félisten
válasz
alien_ #36788 üzenetére
Én egy ilyet találtam. link
Xbox 360 setup and GPU temp after one hour:
* Stock 360, no added fans: 80 C
* Open 360, no added fans: 70 C
* Stock 360, whisper fan + xcm add-on: 54 C
* Open 360, whisper fan + xcm add-on: 44 CErről a whisper fan -ról hallottam régebben, hogy egész jó cucc.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #36744 üzenetére
"...amíg ki nem jön a GT5 Ps3-ra."
Ezt azért sokan nem így gondolják.
-
Def26
félisten
Az ok, hogy torx de ennek a közepén kell lennie egy lyuknak. Nem ilyen mint a képen, hanem van a közepén egy kis "csúcs" ami ugye a csavarhúzóban egy lyuk.
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #36710 üzenetére
Annyi a baja, hogy a "B" gomb nem működik, nem érzékeli ha nyomva tartom. Nem reagál semmire sem.
Nemrég állat módjára eldobtam magamtól, mert elb@sztam egy kanyart egy autós játékban.
Nem erőből, hanem csak úgy oldalra hajítottam. Már utána elkezdett szarakodni, de csak ma mondta be az unalmast. -
Def26
félisten
Nem tudjátok, hogy működik még a kontroller csere garancia? Elromlott a B gombom... lehet, hogy a múltkori esés nem tetszett neki.
-
Def26
félisten
válasz
Peat;) #36657 üzenetére
Sok kereskedő még így is paraszt és nemhogy a 3 napot, hanem azt sem tartják be amit a saját weboldalukon "hirdetnek" az elállás jogáról, pénzvisszafizetésről stb...
MS: Azért abban sem vagyok biztos, hogy ugyanúgy állnak mondjuk egy angol srác masinájához mint pl. az enyémhez. De ezt már lehet, csak a ma bejelentett áramemelés hozza ki belőlem.
-
Def26
félisten
Úgy néz ki, hogy az AMD ATI gyártja majd az új Xbox gpu -ját. Fudzilla
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Könyvajánló
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest