- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
CosmoBacsika #5965 üzenetére
nem szükséges extra hűtés
Amíg a konstrukciós hibákat ki nem küszöbölik, addig ugyanúgy leválhat a gpu az alaplapról, -15W fogyasztás kb annyi, hogy most 85-90 fok helyett 75-80 foknál állítod meg a gpu hűtését, mikor kikapcsolod... -
feka007
veterán
Nekem még a jókis 203W-os van hehe
-
feka007
veterán
Na most akkor veszek egy átalakítót, ezzel rákötöm majd a monitort, de a PC-s hangfalakat hogy kötöm rá a boxra?
-
feka007
veterán
Egy 22"-os moncsi beszerzésén agyalok, és erre menne a box meg a PC is. Megoldható vhogy, hogy egyszerre legyen mindkét vga kábel rákötve a monitorra, ne kelljen mindig átdugdosni?
A natív felbontása 1680*1050 a monitornak, de ezt még mindig nem támogatja ha jól tudom, nem lenne kicsit csúnya rajta? -
feka007
veterán
válasz
spammer #5862 üzenetére
Szvsz állítva rosszabb, mert úgy nehezebben oszlik el a hő az amúgy is két köbcentiméteres helyen, ami a DVD alatt van a gpu bordájának... Én használom fektetve, 9V-on, megy pár percet dashboardban mielőtt kikapcsolom, remélem nyáron sem fog fagyogatni.
Egyébként nem tudom mi lett volna, hogyha kicsit magasabbra csinálják a házat, és több hely marad a gpu bordája és a dvd között... -
feka007
veterán
Ezzel az erővel az Oblivion is script, mert nem találomra generálja a játékot betöltéskor...
Oblivionba is scriptelve vannak a párbeszédek, azon kívül meg csak ide-oda járkálnak az NPC-k mint a szerencsétlenek... Assassins-be marha jó, ahogy elvegyülök a fulladásig zsúfolt tömegben mikor üldöznek.
Mindegy, úgyse lehet ezt elmagyarázni, egyszerűen nekem az Assassin's jobban átjött.
Bár a harcrendszer egyik játéknak se az erőssége, eléggé érthetetlen ebben is, hogy a másik tag miért csak áll mögöttem amíg a társával foglalkozom, nem pedig jól hátbadöf... Végül is így a fairplay, nem hátba mint a b*zik...
-
feka007
veterán
Hát én össze se tudnám hasonlítani a az Oblivon nullhangulatú, kihalt városait az AC élő városaival szemben, tényleg ott tudom érezni magam az ókori városokban. Ezzel szemben az Oblivionban elég érdekes volt, hogy ott voltak a hatalmas városok, erre a fővárosban mászkált vagy öt npc...
-
feka007
veterán
Elég szépeket írnak a GTA IV-ről, állítólag a grafika is végre hozza majd a színvonalat.
Remélem értelmesebb lesz a san andreasnál... -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #5683 üzenetére
Liveről gondoltam a demót leszedni...
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #5647 üzenetére
Egy videó alapján döntse el, hogy milyen a játék?
Újraírható nem veszik kárba.
Egyébként egy két duplarétegű lemezes játék elindítása hogyan megy? -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #5631 üzenetére
Hát mondjuk arra jó, hogy leszedi a gépre, kipróbálja, ha jó a cucc, akkor megszerzi fullba, ha nem jó akkor delete, és így nem dob ki egy duplarétegű dvd-t az ablakon, ha nem jó...
Na meg a kiírás se öt perc azért...
-
feka007
veterán
Amúgy az fps-ek is nagyon élvezetesek, nem igaz, hogy szenvedés, csak kell egy kis skill, utána már jól megy.
Ég és föld a PS2 kontrolleréhez képest
-
feka007
veterán
Amúgy nem rossz, hogy hallgatom a boxról a zenét, megy rajta a letöltés, és mindenféle akadás nélkül fut az Assassin's HD-ben. PC is tudhatna így gazdálkodni fél giga rammal...
-
feka007
veterán
Szerintem inkább békén hagyom a hűtését, jó ez így 9V-on, játék közbe nem is hallom, filmezni meg nem sűrűn fogok rajta szerintem, inkább járatom kikapcsolás előtt még 2-3 percet dashboardban, közben meg hallgatok róla zenét...
-
feka007
veterán
Ki mit tud erről az overcool modról? Most találtam az első hsz-ben, a forrasztás megy, csak azt nem tudom, hogy mit kell forrasztani... Valaki?
-
feka007
veterán
Most mondjatok olyan ventit, ami magyarországon is kapható...
-
feka007
veterán
Esetleg ventit ki lehet benne cserélni? Milyen típusból vegyek bele, hova kössem?
-
feka007
veterán
Megnéztem a gépet belülről, nem refurbished a gép, de a hűtésmod, amit a boltban csináltak, abból áll, hogy felpörgették az amúgy is hangos ventiket 100-ra... no comment... Küldtem nekik mailt, hogy vagy árulják el hogy kell visszacsinálni, vagy viszem vissza a retekbe, mert egy repülőgép turbinájával vetekszik... Oké, hogy így később fog tönkremenni a konzol magától, de helyette majd a ventik szarnak be egyszer, aztán jól leég ez a szar...
Nektek van valami tapasztalatotok, hogy hogy lehet megcsinálni, hogy csak akkor pörögjön 80000-es fordulaton, hogyha meleg is?
-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
Na megvannak első napi benyomásaaim.
Hát nem hittem volna, hogy ilyen sokat tud ez a kis doboz a mai überpc-khez képest is, kíváncsi vagyok mennyire fog szaggatni ugyanezzel a grafikával az Assassin's pc-s verziója, van egy érzésem, hogy egy szépen összecsapott port lesz ebből tavasszal, ha normálisak, nem fognak azért sok energiát ráfordítani a pc-s portolásra, hogy aztán úgyis mindenki letöltse, mi az az 1-2 százezres eladás már nekik, ami a pc-s átlag...
Az irányításban is pozitívan csalódtam, pár óra után már úgy ment az Assassin's, mintha PC-n fps-eznék. -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #5428 üzenetére
Ja, rászántam magam, überbrutál pc + Xbox 360 a legjobb párosítás, nem maradok le semmiről.
-
feka007
veterán
Hát ez az Assassin's Creed valami gyönyörű, így messziről tv-n szebb összhatása van, mint a Crysisnek monitoron.
Na megyek is vissza
-
feka007
veterán
válasz
Devastator #5381 üzenetére
Lesz gondolom egy új verzió, amibe Blu-Ray meghajtók kerülnek, meg majd külső kiegészítőként is lehet majd kapni. Akinek ilyenre nem telik, az nem játszik.
-
feka007
veterán
Holnap lesz meg 2-3 játék, addig meg próbálom az előretelepített PGR3-at, hát már ez is valami eszméletlenül jó így HD-ben, most mégtovább zuhant a szememben a Pro Street...
-
feka007
veterán
Egyébként honnan lehet megtudni, hogy nem refurbished vacakot adtak? Nincs rajta semilyen cetli, se MS, se warranty matrica.
-
feka007
veterán
Na kipróbáltam a boxomat.
Jó lesz ez.
A winyóra 14 gigát ír ki, mi vesz le ennyit a 20 gigából? -
feka007
veterán
válasz
Viktor26 #5331 üzenetére
"Nem is beszélve a videocsipről, amely nem támogatja a dx10-et hw-ből"
A DX10 még jó hosszú ideig kihazsnálatlan marad, márha egyáltalán szebb is vmivel a 9-eshez képest... Crytek bebizonyította, hogy van még erő a DX9-ben.
Egyetértek, a melegedést megoldom két óra alatt egy kis barkácsolással, de a warezt annyira ne hangoztassuk, nem vmi szimpi dolog. -
feka007
veterán
válasz
Viktor26 #5296 üzenetére
Azt pletykálják, hogy lesz. Bár az enyhe kicseszés lenne a PC-seknek, ha látnák, hogy egy 60-70 ezres dobozon hogy fut azzal a grafikával, amin a 150 ezres gépen szaggat. Mondjuk nem tudom, hogy valóban így van-e, de a Crytekes arcok szerint a box sem bírná azt a minőséget, bár szerintem jobban vinné, mint a mostani pc-k, mivel azért a hw-e még mindig nagyon ott van, és optimalizálni is könnyű rá.
-
feka007
veterán
Némelyik tapasztalatlan fejlesztőcsapatban sokkal több a kreativitás, mint egy évtizedek óta a szakmában lévőnek. Lásd Far Cry, egyszerű techdemónak készült, aztán az egyik legjobb játékká avanzsálódott, vagy ott az NFS fejlesztőcsapat, ami anno vmikor nagyon jó játékokat tudott csinálni, ma már csak ilyen izére futja nekik, látni, hogy szartak az egészre a Pro Street fejlesztésénél. Pár enterfejt biztosan elküldenék melegebb éghajlatra az EA-től, akik hagyják, hogy ilyenek járassák le a játékipart...
-
feka007
veterán
válasz
sakeee82 #5276 üzenetére
Szerintem a csalódás, meg a játszottam egy jót nem igazán férnek össze, mondjuk volt már túlhypeolt játék, amiben kicsit csalódtam, de mégis jó volt, csak túl nagyok voltak az elvárások.
Ez a Crysis letechdemózása mostanában elég népszerű, bár én nem mondanám ezt a Lost Planet mellett, mert annak is legalább annyira techdemó szaga van. -
feka007
veterán
válasz
sakeee82 #5261 üzenetére
Szerintem ez még a kisebbik probléma a PC-s játékiparral. A legnagyobb baj az, hogy egyszerűen lóf*sz a felhozatal. Tavaly ősztől egészen november végéig sorra jelentek meg a remegve várt nagy nevek, papíron évek óta a legsikeresebb év volt, de igazából egyik sem kötött le úgy igazán, míg régen hónapokig elvoltam egy játékkal. Elfogytak az ötletek pc-n, vagy nem tudom, mindenesetre én most bízok benne, hogy nem fogok csalódni a boxban...
-
feka007
veterán
válasz
Bagira01 #5255 üzenetére
Halo 3 szerintem ronda egy UT3 mellett, pedig a külső terek abban se a legjobbak (de a belső terek kidolgozásában nincs párja az biztos).
Egyébként konkrétan mi a baj a boxszal, nyilván vannak rá sokkal szebb játékok is a Halo3-nál. Az a játék szerintem csak a hype miatt ilyen nagy siker, GTA 4-et sokkal jobban várom. -
feka007
veterán
Kormánnyal reálisabb az irányítása annak is. Amúgy egyetértek, tényleg inkább arcade verseny, de a CMR soha nem készült kifejezetten rally-szimulátornak, és ettől függetlenül nagyon tetszett a Dirt, bár kontrollerrel nem lehet nagy kihívás, de billen ennél nem kell több.
-
feka007
veterán
[link] Na ez érdekes, most akarok venni X360-at, mert azt hittem megéri, erre már a következőnek a megjelenéséről szólnak a pletykák... Remélem nem kell kidobnom egy év múlva...
Úgy látszik a konzoloknak se fog már sokáig tartani az időállóságuk, MS is rámegy a bevételekre, lassan tényleg az egész játékipar csak a kaszálásról fog szólni... Remélem nem sok igazság van a hírben... tőlem csinálhatják az új gépet, de ne legyen már itt mindjárt...
-
feka007
veterán
Tegyétek be favoritnak, és akkor véletlenül se kell keresgélni.
-
feka007
veterán
Na a héten már én is X360 Premium tulajdonos leszek, ventimoddal, flashel együtt.
-
feka007
veterán
Üdv! Az Arcade megér újonnan 60-at, vagy van ez már olcsóbb is vhol? A Premium szerintem nem ér meg 80-at, a winyó nem vmi létfontosságú.
Aktív témák
- Formula-1
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest