- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ebit
addikt
Bár az gyanús, hogy a ventiknek miért,
elvégre belül szvsz nemigen melegszik semmi a töltés közben.Az USB-k kikapcs után is kap feszt, a legtöbb számtech eszköznél.
Látom, benned is hasonló kérdések, kételyek merülnek fel.
Talán ugyanazt a szlenget beszéljük.
5033 Prof01
A gép élettartalmát meglehetne növelni, ha az alaplap, és többi rész nem kap áramot.
-
Ebit
addikt
válasz
sakeee82 #4986 üzenetére
Értettem.
Pc hasonlattal, a konzoloknak megfelelő vga-k esetében, az Ati kártyák /xbox360/ a látványjavitók bekapcsolása, nem rontott a sebességen.
Az egy másik kérdés, hogy sok game alapból úgy van megirva, hogy jó a képminőség, szerintem a konzoloknál sokszor számitanak arra, hogy TFT, vagy plazmán használják, ahol gyárilag sokszor kikapcsolhatalan látványjavitó van.Nálunk is Crt-sTv-n, használjuk a boxot, de igy is szép a képe.
Azért egy full Hd-s felbontás, a mai modern hardvereket komolyan, megdolgoztatja, tehát a box lesz a szenvedő alany.
A felskálázás szerintem, abból ered, hogy egy adott felbontásra optimalizálják a játékot.
-
Ebit
addikt
GP akkutöltö+ 4 db 2100 mAh akku 990 FT a Saturnban.
-
Ebit
addikt
válasz
JamesHolden #4861 üzenetére
Ezek szerint, ha játszani akarunk vele be kell szerezni egy vinyot.
Géped javitásával mi a helyzet?
Ceko
Talán az aproneten hirdették.
-
-
Ebit
addikt
Igen, több helyen is próbálkoznak vele, főleg ott ahol, nincs valós garis háttér.
A termék árában elméletileg benne van a gari ára, kivétel pl azok az esetek amikor az értékcsökkent termék vásálásakor ezt közlik a vevővel.
Azért irtam az EU-ra utalva, mert a garisügyintézés azóta jelentősen romlott a korábbiakhoz képest.
-
Ebit
addikt
válasz
JamesHolden #4718 üzenetére
Az újévben, nem vagy bőbeszédú/ irású/.
Megjavitották már a gépedet?
-
Ebit
addikt
válasz
JamesHolden #4687 üzenetére
Köszi, ez érdekes,ezidáig úgy tudtam, hogy októberben kezdték el gyártani.
Magyaroszágon vetted?
-
Ebit
addikt
válasz
JamesHolden #4677 üzenetére
Én is azt kérném, ha van több konkrét infod oszd meg velünk.
Köszi
-
Ebit
addikt
válasz
JamesHolden #4655 üzenetére
Létezik az Arcadeból, más teljesitményú is?
-
Ebit
addikt
Mindenkinek Boldog Új Évet Kivánok.
-
Ebit
addikt
válasz
sakeee82 #4515 üzenetére
A kisebb felbontás kevésbé terheli a boxot/ kevesebb elemet jelenit meg/.
Feltehetően a meghibásodások is elsősorban a nagyobb felbontásoknál/LCD TV, részletgazdagabb játékoknál kővetkeznek be, itt már a határon teljesitt a GPU, és előjönnek a hardver hiányosságai./ megközrlitőleg ugyanez a vga pc-s verziója, jobban van hútve, és talán stabilabb feszeket is kap a pc tápegységétől/
-
Ebit
addikt
Egyetlen észrevétel, az Xbox dvd meghajtó progi/ fw/ változtatása, modositása a gyári állapothoz képest, stabilabb, üzembiztosabb múkődést tesz lehetővé.
Érdekes kérdés, bár korábban már irtam, hogy valóban nem tudnák megnizhatóbb minőségben előállitani az Xbox 360-kat, szerintem a Redmontiak is képesek lennének rá.
-
Ebit
addikt
Itt van egy jó cikk az Xbox360 2007-es teljesitményéről, érdemes elolvasni.
-
Ebit
addikt
válasz
(Kolombusz) #4265 üzenetére
Jó és hasznos ötlet, érdemes lenne folyamatosan fejleszteni.
-
Ebit
addikt
válasz
woodbear #4006 üzenetére
Összolvasva a sok forrást érdekes állitásokra, és ellentmondásokra találunk,felsorolok néhányat tetszőlegesen.
-állitják, hogy a MS csomagolja "újra "a gépeket
-egyesek szerint ezek újak, mások szerint javitottak
-kérdés a forgalmazó tudott róla
-miért gondolta a vásárló, hogy eredeti játékokkal kiegészitve olcsobban kapja, meg ugyanazt a minőséget ami máshol csupaszon, minimum 10 k-val drágább-hogy lehet,hogy a korábban nem forgalmazott ARCADE-k, 50 k-s hirdetett áron , nem vásárolhattad meg,de a konzolboltokban az akció után tömegével megjelentek
És lehetne, még tovább polémizálni ezeken a kérdéseken, de a választ tudjuk rá Magyarországon élünk, itt mindenki jobban tudja stb.
-
Ebit
addikt
Igazad van , ez egy nagyon logikus modszer arra, hogy a készűlék várható üzemidejét megnövelje, viszont senki nem tudja megmondani, hogy a beépités után , nem hibásodik meg.
A meghibásodás bekővetkezik, a fenti esetben buktad a box ingyenes javitását, ezt viszont mindenki saját maga dőnti el, hogy milyen kockázatot vállal.
-
Ebit
addikt
válasz
woodbear #3986 üzenetére
Szintén az általad linkelt oldalról, csak tovább olvasva a hsz-kat.
Én három hét alatt húsz ilyen gépet adtam el.
Mindegyik széles gari matricás volt.
Mindegyik fel lett nyitva.
A Külseje a belseje teljesen új minden alkatrésze sertetlen volt.
Valóban volt plusz csőhűtés mindegyikben.
A dvd meghajtók az alaplapok és az összes kiegészítő egységek egytől-egyik zsír újak voltak.
Nem észleltem semmi olyan jelet, ami arra utal, hogy előtte már tolta vele valaki is több hónapot.
Valószínűleg olyanokkal volt dolgom amelyek eladatlan hibás készülékek voltak.
Semmi gáz szerintem.
De ezt már én neked Wadarr mondtam kb három hete is.A fentiek után mindenki, maga dönti el kinek a véleményét fogadja el.
-
Ebit
addikt
válasz
woodbear #3983 üzenetére
Lehet az lesz! tolok neki egy huzamosabb idejű gamet, pl folyamatos 6órát, és egyből kikapcsolom
A probléma, nem biztos hogy jelentkezik,vagy észleled, de indulj ki abból, hogy a box kiránt a konektorból, megkőzelitőleg 200 w-ot, és ebből nagyrészét a gpu veszi fel, és adja le .
-
Ebit
addikt
válasz
->Raizen<- #3974 üzenetére
Sajnos ez nem ennyire egyszerú, úgy képzeld el, mint egy időzitett bombát,bizni lehetés kell, hogy a tied, vagy az enyém nem hibásodik meg.
A felépités, kivitelezés magában hordozza a hibalehetőséget.
-
Ebit
addikt
válasz
JamesHolden #3945 üzenetére
megy majd Wadarrhoz
Gariba nem tudod intézn?
-
Ebit
addikt
Olvastam,többen csinálják, hogy számitógépházba, épitik be, és igy eltudják kerülni, a nagyobb hőmérséklet ingadozást, valamint a gyári ventik kiváltásával, a zaját is jelentősen lehet csökkenteni.
A meghibásodások feltehetően a gyártási hellyel, és a tervezési szerelési hiányosságokkal van összefüggésbe./és érdekes modon, mindegyik szériában vannak, hibátlanul múkődő gépek/
-
Ebit
addikt
Tudod mire figyelj otthon nyugodt körülmények mellett észreveszed.
Tény, hogy mindkét technologiának van előnye és hátránya, valamint az elmúlt időszakban a TN+ filmes panelok is sokat fejlődtek.
Az kb 1200 feletti kontrasztarány elektronika által vezérelt,inkább marketing.
-
Ebit
addikt
válasz
[lAyCsI] #3864 üzenetére
A CRT vitához csak annyit, hogy a jelenleg használtak/ hagyományos technologiák/ kiforrottak, általában a jobb minőségüek maradtak meg a piacon, a jelenlegi TFT trendnek, sem mindegyik példánya tőkéletes, elég csak utalni a TN+ , és PVA felépitésú panelok közti minőségi, és ár kúlőnbségekre.
A boxhasználatnál, érdemes kiprobálni az otthon lévő tvk, monitorok közül melyik adja a legszebb képet, nem biztos , hogy az amelyikre jelenleg rá van kőtve a konzolod.
Természetesen időszakosan, illene mindegyik képmegjelenitőt minimum havonta kalibrálni.
-
Ebit
addikt
Sajna a 26"-k között sok a TN panelos TV, igaz ezek már tudják a 8 Bites szinmélységet, előnyúk az aránylag gyors reakció /válasz/ idő 8 ms alatti érték.
A kontrasztarány 600 felett már korrekt/ új panelok már 800 környékén vannak/, de előfordulhat, hogy az általad linkelt gyártó valami régebi panelt használ.
Érdemesebb szerinten várni, tavaszig talán még lejjebb mennek az LCD árak.
A nagyobb felbontás, jobban terheli az XBox360 konzolt, tehát jobban fog melegedni.
-
Ebit
addikt
második, de ezzel nem ér basztatni!
Nem volt ilyen szándék, egyszerú kiváncsiság vezérelt.
Tudomásom szerint az Elithez van, néhány többlet tartozék csomagolva a Premiumhoz képest, töltő stb
Az Arcade valóban Best Buy, a gyerekek elég régóta nyúzzák, és úgy túnik birja, meg egyelőre a memokari is kitart.
Sok konzolboltban árulják a géphez mellékelt eredeti játékokat külőn, és olcsobban.
-
Ebit
addikt
válasz
(Kolombusz) #3757 üzenetére
-
Ebit
addikt
2. akkor is bukik, ha nem megy fel a live-ra, mert az xbox a hdd-re rogziti mit csinalsz
A memokártyás gépeknél mi a helyzet/lásd Arcade, Cora/?
Tudomásom szerint javitáskor, csak az alapgépet viszik el.Irtam már korábban, lehet a kérdésről vitatkozni, de nagy valószinúséggel mindenki találgat, és azt hiszi neki van igaza,ő tudja a frankót.
-
Ebit
addikt
Szerintem érdemes ezt a cikket elolvasni:
Aztán vagy jó lesz, vagy egy idő után megint elhagyja magát a forrasztás.
Józan paraszti ésszel gondolkodva ezt úgy csinálta a Microsoft,Ez az ROHS technologia, az elektronika minden területén jelen van.
-
Ebit
addikt
Livezoknak:[link]
-
Ebit
addikt
Itt látható egy video a box belső felépitéséről.[link]
-
Ebit
addikt
válasz
Krissz22 #2925 üzenetére
Még pár kérdés ezzel a hűtés módosítás, fleshelt dologgal kapcsolatban. Sajnos csak futólag hallottam, ezért nem tudom. A hűtés módosításra miért is van szükség? A flashelt verziót tiltják ki a Live-ról?
Igen elvileg a flashelt gépeket tiltják le nagy többségében.
A kettő fogalmat azért használják együtt, mert a flashez, szét kell szedni a gépet, ebben az esetben ugrik a gyártói garancia, és igy már érdemes modositani a gyárilag alultervezett hútését a boxnak, további hibákat megelőzendő.
Ezután viszont a gép, még hangosabb lesz mert 40 db-s, ventik vannak benne, és ha a leállitás utáni múkődési idejüket nem modositják/relés- overrcool moding /, nem biztos, hogy túl nagy jelentősége van.A lényeg ezek után nagy valószinúséggel, a javitások a te pénztárcádat fogják terhelni.
-
Ebit
addikt
válasz
Krissz22 #2919 üzenetére
Átalakitóval tudod rákötni./ kúlön kell beszerezned /
hdmi, scart,rca-gyárilag
A felbontást azt az xbox állítja, vagy választható? Ha választható, akkor az xbox-nak jobban "megterhelő" a nagyobb felbontás, mint az alacsony?
Igen, gyakorlatilag ugyanugy múkődik, mintegy egy PC-c vga kártya, annyi külőnbséggel, hogy fixen az alapra forrassztották az elemeit.
-
Ebit
addikt
Vonatkoztassunk el a konzoltol ha lehet de nem muszály, és beszéljünk, üzemi hőmérsekletről, hőegyensúlyi állapotról.
Hútésmodositások legkorrektebb megoldása " a ventilátorok késleltetett kikapcsolásának megoldása, lásd overcool mód.
-
Ebit
addikt
válasz
(Kolombusz) #2776 üzenetére
Szerintem mindkettő alkalmas, de én inkább a Dvd-re helyezném.
-
Ebit
addikt
Vettem egy "konzolboltos" Arcadot/ 65 nm-s verzió/.
Meguntam a felesleges igéreteket, várakozást kb olyan a szitu mint a 8800 Gt esetében, mindenki az árlistáján, reklámújságában szerepelteti, hogy raktáron van nekik, az egy másik kérdés.
Én azon csodálkozom, hogy volt olyan forumtárs, aki vidékről felutazott és szerzett.
tothl
HDMI-féligazság.
A kábel valóban jobb minőségú, viszont a tévék kialakitása nem egyforma.
Az adatátvitelnél,természetesen számit a kábel belső csillapitása, impedenciája, árnyékolása, és afogadó részen /tv / a jelillesztése.
-
Ebit
addikt
Akció az újságok szerint biztos lesz, én anno elmentem előzetes telefon után két Saturnba is .
A legszebb az volt, amikor az eladó 1/2 3 kor azt mondta nekem,hogy most fogyott el 3/4 3-kor.
Rendelni nem engedtek, egyik boltból a másikba küldtek, és ezután vettem meg, egy konzolboltban, ahol igérték, hogy majd lesz,meg kimennek az osztárkokhoz stb, és mint irtam 70 k-ra igérték.Mondjuk az akció után megérkezett.
Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest