Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Markoka1993 #30815 üzenetére
Már egy párszor leírták, de a lényeg, ha flashelt géppel játszol Live! -on akkor előbb utóbb bannolnak. Az egész egy lutri.
Én csak azt mondom, hogy több ismerősöm is azután gondolta át a dolgot (mármint, hogy eredeti játékkal játszanak Live! -on) miután már egyszer megtapasztalta a bannolás "élményét". Ráadásul ha megvan a baj, akkor qrva nehéz eladni a masinát.
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #30433 üzenetére
Nem biztos, hogy lopott. Angliai ár pl. Ha jó áron rendelik kintről akkor szvsz tudják ilyen olcsón adni. Max. ők nem szarrá, hanem kevésbé szarrá keresik magukat.
-
Def26
félisten
válasz
Rabbitf_24 #30361 üzenetére
resi 5 -nek amugy is "érdekes" irányitása van. Vagy bejön az elején vagy nem. Nekem nem jött be, akárhányszor is próbálkozom.
-
Def26
félisten
válasz
scorpy02 #30274 üzenetére
Nekem még nem tünt el csomagom postáról. Egyszerre csak egy játékot rendelj, az nem olyan nagy buli a tolvajnak sem. Ha jól emlékszem akkor ha Mo. -on belül tünik el a csomag azt már nem küldik ójra. Ha tőlünk nyugatabra akkor asszem küldenek az elveszett játék helyett másikat. Ez azért lehet igy, mert a Mo. -i határig követhető a csomag, viszont onnan már nem.
Ebben nem vagyok biztos, de mintha ilyesmi derengene. -
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #30206 üzenetére
game.co.uk használt xbox 360 játékok és árak.
Használtban egyébként jó áraik vannak.
-
Def26
félisten
válasz
p_milan #30203 üzenetére
Rendeltem igen. Bubis zacsiban küldték a játékokat. Semmi gondom nem volt velük.
Game.co.uk -vel már volt bonyodalom. Rendeltem 2db Karib tenger kalózai játékot PS3 -ra, 1 nekem 1 ismerősnek,. Újakat rendeltem és mindkettő használtan jött, úgyhogy ez volt az utolsó rendelésem tőlük. Ráadásól a használtnak 5 fontal olcsóbbnak kellett volna lennie.
-
Def26
félisten
válasz
HagaNRG #30201 üzenetére
Azt nem is tudtam, hogy az amazonrol lehet rendelni hozzánk. Én próbáltam régebben de olyan üzenetet kaptam, hogy magyarországra nuku szállitás.
Amugy jó oldal még a shopto.net is. Itt vannak faja akciók, pl nézzétek meg ezeket.
http://www.shopto.net/page.php?page=search&categ=sale&platform=XBOX%20360
Hol vannak ehhez képest a game.co.uk árai...?
*(Valamiért nem működnek a lenti kódok, linkelni sem tudok.)*
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Tidtok nekem mondani egy progit amivel megosztom a PC -n lévő filmeket, képeket stb. az Xbox felé? A pc -n nincs Media Center.
-
Def26
félisten
Arra gondolok, hogy 2009 -es szezon bizti meglesz, de utánna mi lesz? Szvsz jól megsz**ta a Codemasters, mert ők a jogokat az FIA -tól vette. Ferrari, meg Toyota stb. nélkül meg ki fogja megvenni a 2010 -es játékot?
-
Def26
félisten
Érdekes lesz a forma 1.
Kiváncsi vagyok, hogy oldja meg a Codemasters ezt a helyzetet.
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #28875 üzenetére
Nah, figyelj. Bemész a jardra, elmondod a portán a bánatod majd leküldenek egy nyomozót és te megbeszélsz vele egy időpontot. Találkoztok, a megbeszélt időpontban, ő felveszi a jegyzőkönyvet, az általad elmondottakról és vársz.
Ha segíteni akarsz neki akkor utánnajársz, hogy kiket károsított meg a jóember ezután felhívod a nyomozót a hírrel, ő meg rácuppan a dologra. Megint jegyzőkönyv, és elöbb utóbb a nyomára bukkannak és megb@sszák az illetőt.A lényeg az, hogy mindig minden esetet fel kell jelenteni, hogy nyoma legyen, mert csak akkor tudnak valmit is kezdeni vele.
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #28845 üzenetére
Nem tenne jót nekik, ha kiteregetnék a szennyest.
Főleg ha az egy hivatalos kimutatás lenne arról, hogy milyen játékok közben menne a gpu hőmérséklete kritikus szint fölé.
Amugy meg gondolj bele, ők adtak a 3 ledes hibára 3 év garanciát, tehát max. annyi bajod lehet, hogy 2 hétig nincs box.
-
Def26
félisten
Damnation -t tolja már valaki? Mi a véleményetek?
-
Def26
félisten
válasz
,,no name" #28707 üzenetére
Nekem megvan PS3 -ra is és nem szaggat.
-
Def26
félisten
Van valakinek xbox mellé HD DVD lejátszója? Ez a külső cucc csak HD DVD lemezeket vagy bármi mást is lejátszik pl. mp4, vob, avi wmv fájlokat?
Aazért kérdezem, mert 12 fontért adják és az mondhatni már nem pénz érte.
-
Def26
félisten
válasz
bexinho23 #28678 üzenetére
Hát nem tudom, akkor valszeg már be lett regisztrálva?
Gondolj bele, ha bemész egy Auchanba és lebeszel a 10db kiflid mellé az arcade gépet akkor ki és milyen címet ír fel? Szvsz senki semmilyet...
Nekem ez már a harmadik gépem, (egyet használtan vettem) de sehol nem kértek sem nevet sem címet. Nah, mindegy, lehet olyan helyen vettétek ahol egyből beregisztrálták vagy mittudomén.
-
Def26
félisten
Valaki megnézné fent van a Fight Night Round 4 demója? Nekem nincs Live! -om de a demo-t most látom a neten...
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Akik szeretik a Fable 2 -őt.
-
Def26
félisten
válasz
HaroWerks #28602 üzenetére
Hát nem tudom, de én ha veszek valakitől vmit, akkor én szoktam csörögni, hogy itt vagyok mikor ér ide stb... de, ha ne adj' isten elkerülnénk egymást (ha valaki lakásra jön ez ugye nem lehetséges) akkor már csak azért is felhívom hogy mi a f@sz van.
Szvsz egy tel. csörgést megért volna, elvégre ő is gondolhatja, hogy elkéstél vagy mittudomén.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28567 üzenetére
Nah, majdnem eltaláltam.
-
Def26
félisten
válasz
rudymester #28482 üzenetére
Jól mondod, az angolokra én is úgy emlékszem, hogy nagy szarháziak. Kilöknek a f@szba, azt jókat röhögnek.
Hát ilyen is van...
-
Def26
félisten
válasz
30z.Samu #28461 üzenetére
Pro Street -ben egy dolog nem tetszik, ami miatt nem tolom vele ez pedig a kamera kezelés.
Miért nem tudnak beletenni egy olyan hátsó nézetet mint pl. ami a Forza 2 -ben van? Hihetetlen szar amikor gyorsulsz a kamera meg távolodik az autódtól meg mittudomén. A fix nézet meg egy kcsit messzebb van mint amit megszoktam -
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28364 üzenetére
Háát én próbálkoztam, de 90 pontnál nem nagyon tudok többet csinálni. (invert kezem van)
Még azért próbálkozom...
-
Def26
félisten
válasz
superecneB #28285 üzenetére
Vedd ki az elemeket.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28280 üzenetére
Köfi, megnézem. (vízköpő)
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28251 üzenetére
Azzal kezte...
(egyébként meg azok után ami az apróban folyik, ez már semmi.)
Nem tudod, hol van a vizköpők barlangja?
-
Def26
félisten
válasz
HaroWerks #28148 üzenetére
Nem is értem, hogy miért szőrözöl ezen?
Ez olyan PC-s dolog, hogy milyen felbontásban fut, meg milyen/mekkora AA/AF van rajta nem? Amugy a konzolok amugy sem stratégiai játékokban jók.
Nehogy megsértdődj, de rólad az jutott eszembe, amikor haverom első alkalommal kóstolta a sört, és ahelyett, hogy jól beb@szott volna, inkább finnyázott rajta, hogy ez milyen keserű.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28083 üzenetére
Még oda nem jutottam.
Holnap sok időm lesz, nekiesek annak is.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28069 üzenetére
Jó,
.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28052 üzenetére
Vízköpős feladatot megcsináltad Fable 2 -ben?
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Könyvajánló
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest