Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #32473 üzenetére
Vegyél boxot. Ha ps3at veszel majdnem dupla annyi pénzbe kerül. És ott nincs az hogy írott játékokkal játsz, de gondolom ezt te is tudod. De ne ez legyen a kiindulási pont. Én nem játszom írott játékokkal meg nem is akarok.
Fele annyiban van a box kb mint a ps3, egyszerűbb megtanulni a joy kezelését mint a ps3 ét. Szerintem a ps3 kontrollerje kényelmetlen, de már ezt műástól is hallottam.
9K a 12 hónapos live és szerintem rohadtul megéri. Számold ki: 9000 ft ért vettem, 9000/12= 750 ft egy hónapra ami szerintem nevetséges összeg. Két havi internetszámla vagy három. Nekünk egy havi internet.
A 3 led miatt ne parázz garancia van rá, ha behal megcsinálják vagy kicserélik ingyen.
Én is újat akartam venni 55K ért de találtam egy használtat 44 ért és elhoztam 42K ba, ami szerintem kiváló. Eleinte én is PS3at akartam venni, de akkor megint jött egy kihagyhatatlan box ajánlat. Ugye mert ez már a 2. boxom amit nyüstölök. Az előzőt még garanciálisan adtam el a haveromnak úgy hogy semmi baja sem volt.
Én akkor áldoznék PS3 ra ha lenne a zsebembe kb150 guriga fölöslegesen, mert rájövök, hogy az alagép magába nem elég hogy kitudjam élvezni és tapasztalni, hogy mit is tud valójában.
Boxhoz én HMDI kábelt használok 2-3K ig lehet kapni, szintén olcsó, nem úgy mint a nagy multiknál, ahol egy rohadt hama hdmi kábel 5K alatt nincsen. -
Mr.Grincs
veterán
Most pörgettem ki megint. Nagyon jó játék bár van benne pár kifejezetten idegesítő rész.
Csak ajánlani tudom. van még benne pár db acsi de remélem kibírom szedni, mert mindent megcsináltam ami elérhető volt a térképen. és többet már nem mutat a térkép sajna. Pedig acsi még van single playerben, meg multiba is. -
Mr.Grincs
veterán
Érthető. Én a COD 5 tel vagyok így.
De azért szokott idő jutni az NFS re is. Már majdnem végén vagyok.
Megvettem a Bugatti Veyront, nagyon szép nagyon frankó megy mint az állat. Visz mindent mint a piros 7es, csak épp irányítani nem lehet. De dolgozom az ügyön.
eredetileg R8at vagy lamborghini murcielago-t akartam venni, mivel a lambot tudom milyen, mert előzőnek azzal nyomtam végig és az nagyon fain volt és még irányítani is lehetett -
Mr.Grincs
veterán
válasz
t_ferenc #32374 üzenetére
Hát ha visszaviszed és vered az asztalt hogy miez, akkor ők kikérik maguknak meg ők soha nem csinálnának ilyet stb tagadnák mint az állat. A másik hogy nem csinálnák meg ingyen. Max akkor ha kimondod a bűvös szót "FOGYASZTÓVÉDELEM" de ez jelen esetben tárgytalan. Szóval én beszámoltatnám egy nem flashelt PRO packba ha újat vennél. De arra készülj föl hogy szart sem fognak érte adni kb 25ezret. Lehet többet ér de akkor sem fognak többet adni. Szóval jobban járnál ha máshol adnád el és vennél egy új nem heréltet. Vagy heréltet ha azt akarsz mindenáron.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kbalazs26 #32371 üzenetére
Szerintem nem értetted meg amit Peat mondott. Én biztos nem adnék érte ennyit, Kb 35 -40 között ér a gép max. A játékok meg 0 Ft-ot. Én nem adnám oda a PSPmet ezért a gépért. Hanem eladnám és garival vennék boxot ami nem herélt, vagy újat. Nézz szét a gamer 365.hu-n ott jó áron szoktak lenni a boxok.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kbalazs26 #32366 üzenetére
Szerintem felejtős a történet. 5 hónap alatt, ha csak 8 játékkal játszott rengeteget pörgött az olvasó és feltételezhetően eléggé kilehet már a bele. Ennyiért szűzet kapsz 1 év garival
Sőt én ennyiért vettem a 60as packomat, garanciával és ugye nem herélt az enyém értelemszíerűen Szóval én nem venném meg, de te tudod.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #32362 üzenetére
Kb 20-30 között összesen. Annyiért lassan új boxot veszel 1 év garival
Méghozzá arcade packot. Mondjuk 44K. Jót hogyha 30K összesen akkor is 14 kéne hozzá de inkább újat veszek mint foltozgatni, főleg ha nincs már rá gari.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
t_ferenc #32353 üzenetére
Beraktak egy ugyanolyan ratyit. Szóval átvertek. Nem újdonság az ilyen sufni szervízekben, hogy lehúzzák az embert. Nem mindig kell az egész olvasót cserélni elég csak a fejet. De jobb egyszerre az egészet mert akkor meg a motor fog behalni, mert ugye azt is illik cserélni illetve az is be szokott halni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
t_ferenc #32346 üzenetére
Szerintem is csak az alaplapodat cserélték ki. A meghajtóval átkúrtak.Látom, hogy flashelt, akkor meg az benne van a pakliban hogy hamar gajra megy, szokása a flashelt meghajtóknak, hogy idő előtt cserélni kell a fejet és az egész meghajtót.
9990 Ft egy új nem flashelt meghajtó. A te esetedben ez mindenképpen több lenne, mert gondolom új kéne és akkor herélni is kéne a meghajtót hogy tudjál játszani. -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #32312 üzenetére
Hát igen. Van szó róla, hogy kiadják, de az még odébb van sajnos. De a COD 4/2 is megteszi addig.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #32299 üzenetére
Az első az amikor valami házban vagy? Mert nekem az van meg csak. A 2.at le kell tölteni? Vagy azt hogy kapom meg? Vagy az benne van a pakliban?
Nehéz amúgy ha sok a zombi. -
Mr.Grincs
veterán
Kipróbáltam a COD 5 ben a zombi módot. Nagyot ütős, és nem írja felül a mentéseket szóval lehet vele bátran aprítani.
_ak_: Nekem PC-n az volt az egyik kedvenc játékom. Boxra elég nehéz találni sajna, én is tervezem hogy egyzser beszerzem, mert nagyon faintos gém.
-
Mr.Grincs
veterán
Nem az elemtartóval van a gond, hanem ahol az elemek végződnek rugókat kell széthúzni óvatosan és akkor nem szakad meg az áramkör, ha ez sem segít akkor hátlap csere. Akkor viszont egy konzolboltban nézz szét, hátha találsz. De írja gamer 365re hátha van olyan akinek van fölösleges darabja.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gombinyó #32236 üzenetére
Nem nagy munka, csak vigyázni kell, hogy nehogy elguruljanak az alkatrélszek. Érdemes tűvel kitisztítani a rések közé ment mocskot is. Valamint fültisztítót is lehet a nehezebben hozzáférhető helyeken alkalmazni. Tisztíthatod arcszeszel, vagy tiszta orvosi sebbenzinnel, minden zsírt és szennyeződést lehoz és hamar el is párolog.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gombinyó #32234 üzenetére
Mostmár szétzsedheted nyugodtan, ha mered. Csak akkor azt kell mondani amit írtam, hogy nem működik, be sem kapcsol, másik elemmel és akkumlátorral sem kapcsol be. VAgy hogy az egyik gomba EGYÁLTALÁN nem működik.
Az összeszerelést direkt hagytam ki mert gondoltam világos, hogy utánna össze is kell szerelni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gombinyó #32231 üzenetére
Meddig garis a vasad? Sztem szerda körül már elfelejtenek és akkor hívhatod őket. De hétfőn is hívhatod őket, ahogy gondolod. Meg kell tartani fél évig a "hibás" kontrollert, mert jöhetnek érte. De nem fognak de érdemes azért megtartani. A tieden ami nyikorog azon úgy tudsz segíteni, hhogyí szétszeded, torx készlettel, és kitakarítod és egy kis műszerolajat kensz vékonyan oda ahol nyikorgott, letörölgeted, hogy ne csurogjon be sehova és nem fog nyikorogni. A gomba szokott még nyikorogni, azzal is azt kell csinálni, meg van amikor fehér por jön ki belőle mert annyira kopott
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gombinyó #32229 üzenetére
Rosszul közelítetted meg a problémát. Azt kellett volna mondani, hogy egyáltalán nem működik, vagy be sem kapcsol vagy a jobb oldali gomba nem si működik, se nem rezdül se nem mozdul. ÉS akkor hidd el segíteni fognak HA garis a géped egy évig legalább, vagyíis egy éven belül vagy.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #32205 üzenetére
Nekem változatosabbnek tűnik az 5. Hála az égnek mind a kettő megvan, szóval azzal játszok amelyikkel kedvem tartja.
-
Mr.Grincs
veterán
Eléggé benne vagyok már a COD 5 multiban. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Elég jól tudnak lőni a külföldi srácok az biztos
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #32158 üzenetére
Azért is jár G?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #32156 üzenetére
Kipróbálom majd a zombi módot is de előbb végigtolom veteránon az alap single részét. Közben nem lehet mert felülírja a rohadt mentéseket, hogy vernék bele az agyarukat a kedves játék készítők. A COD 4 nél ezt benyaltam, azóta óvatosabb vagyok.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #32153 üzenetére
Még mindig egyetértek veled
Most ezerrel játszom a COD World at War multi részével online xbox liveon és nagyon ottvan. Csak kár hogy fizetősek a MAPok van 3 db és az 800pont per darab. Érdemes lenne letölteni de nincsen sajnos MS pointom. De amik alapból vannak pályák azok is jók nagyon. -
Mr.Grincs
veterán
Jelentem én is frissítettem tegnap. Nagy változást nem észleltem
-
Mr.Grincs
veterán
Hogy van ez hogy megy az NTSC-s COD World at War játékom a PAL os gépemen. Nem herélt, ha bárki erre gondolt volna. Ezekszerint minden kiadású játék elmegy rajta vagy hogy van ez?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #31856 üzenetére
Számít a LIVE meg a garancia is. Ettől nem vagyok kevesebb hogy tisztán játszok.
Maradjunk ennyiben. Az egy dolog, hogy humorizáltok, de inkább
kiszedem, mert nem biztos, hogy más is annak venné, tekintettel arra,
hogy mi áll az alapelvekben feketén-fehéren.[ Módosította: bwoay ]
-
Mr.Grincs
veterán
Nah aktiváltam. Közben rájöttem magamtól. Azért köszi.
Kipróbáltam első nekifutásra a Medal of Honro Airborne multi részét. Istenem annyira lassú az egész, hogy tényleg kínszenvedés az egész.mobicheck: Mivel a lemezt kérdezted, mert gondolom arra akarod kiírni a játékokat így warez. Szerintem több ehhez hasonló kérdést ne is tegyél fel mert a kedves MODERÁTOROk kiraknak egy időre és a öbbi kedves forumozótársam sem fogja jó szemmel nézni. De az első hsz ba is benne van hogy no warez
-
Mr.Grincs
veterán
Hol aktiválhatom a Live kódot hova kell bepötyögni? Kötőjel is kell?
-
Mr.Grincs
veterán
Nah ma megvettem a COD 5-t illetve a 12 hónapos LIVE előfizetést. A COD 5 NTSC-s és gond nélkül megy. Azt hittem csak PAL os játékot tud vinni a gép.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
mattpaksi #31824 üzenetére
COD3 kezdésnek eléggé megteszi szerintem.
Aztán jöhet a COD 4 vagy COD 5. Vagy ha szereted a Medal of Honro sorozatot akkor szerett be egy Airborne-t, kb 3K körül lehet már venni. De láttam 2,5 ért is a gamer 365-n. Van benne automata irányzék is, melynek segítségével egyszerűbben megtudod tanulni a célzást. Egyszer végigtolod alap szinten és akkor megfogod szeretni a az FPS játékokat konzolon. -
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem csinálj valami rendet mert nehogy úgy járj mint én amikor elsőnek játszottam végig a játékot. Mert nem csináltam meg egy csomó versenyt csak a fő dolgokat, mondván utoljára befejezem és akkor bezsebelem az acsikat hát ez nem jött be
Úgyhogy kezdhettem elölről. És a munkákat hagyom utoljára. -
Mr.Grincs
veterán
Hanyas szintű sofőr vagy az NFS be? Én úgy csinálom, hogy elsőnek a szigeten ahol vagyok ott megcsinálom az összes küldtetést, rendőrkiütést is
Most megyek a 3. szigetrészre vagy mi a bánatra.
És akkor néha visszanézek hogy van e új ha van akkor azt is megcsinálom. Én most mivel elölről kezdtem 13. szinten vagyok. Most van egy Nissan SkylineomAzzal el lehet porszkálni de már érzem hogy lassan kevés a vas. Főleg a Lamborghinikkel meg a Bugatti Veyronnal szemben
-
Mr.Grincs
veterán
Most olvastam iBlast kolléga aláírását és elfelejtettem megosztani veletek valamit.
Londonban voltunk még a kifutópályán és a kedves légiutaskísérő hölgy hangosbemondoón közli a rosszhírt. Tisztelet hölgyeim és uraim, sajnálatos módon az összes szendivs elfogyott, valamint a másik rossz hír hogy a gépen csak egy KOMFORTTERMINÁL vehető igénybe. Kellemes repülést kívánok.
Remélem tudja mindenki mi az a komfortterminál mert én ott hallottam életemben elsőnek és majd beszartam a röhögéstől -
Mr.Grincs
veterán
Tisztára felidegesít ez az NFS UC
A nitró arra lenne jó hogy lehagyjam az ellenfeleket de ahogy nyomom ők s távolodnak
Tiszta vicc.
-
Mr.Grincs
veterán
Nah most 1280*720 ba raktam és most nagyon szép képe van. A Screen Format menüpontba változatlanul nem tudok belépni. De a Reference Levels-t azt az " expanded2 re állítottam. Akármelikre állítom a három közül változást nem veszek észre.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
mattpaksi #31541 üzenetére
csak azt nem értem hogy mire konfiguráljam be a TV-t.
mert HDMi kábelt dugtam az LCD tv be. 82 Centis.És csak a Screen Resolutiont tudom állítani ahol a felbontások vannak pl 640*480 és nemtudom nekem mi lenne a legjobbMost 1920*1080 ban van és 1080p a felbontás azt irja ki.... Meg a reference Levels-t tudom állítani.
Akinek HDMi-n keresztül megy a cucc adhatna tanácsot -
Mr.Grincs
veterán
Nah meghozta a GLS futár a boxomat
60as PRO pack HDMi vel. Rá is dugtam a hdmi kábelt a boxra meg a tv re és most éppen zajlik a beállítás meg stb.
-
Mr.Grincs
veterán
Elsőre nagyon furcsa lesz mert nincs benne célzásrásegítés mint a COD 3, COD 4 COD 5 ben. És így jobban meg fopgsz tanulni játszani az FPS játékokkal. Én mind a 3 szinten kipörgetten. Hardon tényleg nehéz volt a német szuper katonákkal a legvégén, sokkal több jön asszem 6 db. Nem lehetetlen mert én megcsináltam
A KAR98 as a legjobb fegyver szerintem. Nekem legalábbis az a kedvencem.
A fegyvereknél is szintek vannak a rakétavetőknél is: nagyobb tárkapacitás, dobtár, gyorsabb újratöltér, polírozott zárdugattyú, távcső, precizitás egyéb fegyverkiegészítők stb stb A gránátokat is tudod illetve kell fejleszteni nagyobb tár pontosabb dobás stb.
van egy olyan acsi hogy az összes fegyvert és gránátot fullra fel kell upgradeelni. Azt is megcsináltam, nem nehéz csak sok idő. -
Mr.Grincs
veterán
Mindenképpen ajánlom a MOH Airborne-t, abból valószínű hogy van még mire holnap odaérsz. Az NFS ről viszont nemtudok nyilatkozni, lehet minden áruházban több van csak a Törökbálintiban volt kevés illetve egy darab amikor én odaértem. Örültem hogy jutott. Nézelődtem ott a polcon ezerrel nem láttam több darabot, viszont asszem majdnem 9 K ért volt GOW 1
Amúgy a többi játk felhozatala is elég gyér volt árban meg nagyon nincsenek képben.
-
Mr.Grincs
veterán
Megvettem az NFS Undercovert a CORA ban
Ez az egyetlen egy darab volt az akció első napján. Törökbálinton vettem.
A joeystation honlapján 7K ért árulják. Szóval abszolút jó vétel volt. Természetesen rá van irva hogy magyar felíratos.
Szerintem ebből már nem rakanak ki többet mert ilyenkor kirakják ami van
De érdemes odatelefonálni, hogy van e aki ilyet akar venni. Én nem telefonáltam szoval szerencsém volt. 3495 Ft-t fizettem. -
Mr.Grincs
veterán
Ha idáig angol NFS UC vel játszottam és most veszek egy magyar felíratosat akkor azt magyarul tudom majd tovább játszani?
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #31447 üzenetére
Igazad van. Én nagyon elvárnám, hogy legalább 3 évig hibátlanul működjön es ne keljen hozzá nyúlni senkinek.
És valóban elkúrta az M$Samu: Jobban jársz szerintem hogyha gépen nézel filmet mert ott tutti megy minden gond nélkül. Én is ott nézem, illetve van TV kábelem a HD tvhez és ott oda van kinyomatva amit nézek mindig dvd vagy divx.
Van asztalim is de az kint van a nappaliban mert fater használj a nagy tv-n.
Igazából nem szeretem az asztalit mert a pc-s dvd meghajtóm mindent visz és az élettartama is sokkal hosszabb mint a boxé.alien_: Hát igen ezt valóban így kell csinálni. Aki tudja aki nem és gari után kúródik el az ciki. Mert vagy gari ugrik és feketén 10K ért belerakt egy új meghajtót. Vagy állja a drága költségeket amit az M$ szerviz végez.
Amúgy tegnap este hazaérkezttem budapestre. 19: 50 kor indultam London Luton ról és 23 20 ra érkeztünk volna meg Budapest Ferihegy 1. re. De hátszelünk volt és 23:02 kor maár leszálltunk. Örültem neki nagyon
Kicit furcsa megint ékezettel írni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #31443 üzenetére
Még mindig az a véleményem hogy inkább jobb hagyni a box meghajtóját csak játékok olvasására használni, mint vegyesen dvd filmek és divx filmek lejátszására. Szerintem nem arra van kitalálva. Okés hogy tudja, de az igy is legendásan szar meghajtót fölösleges hamarabb szétkurni, előbb utóbb úgyis megadja magát.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
alien_ #31415 üzenetére
Hogy lehet ilyen ertelmetlenul feltenni egy kerdest?
Ha arra vagy kivancsi mennyire jo a Jasper alaplap akkor az nem valoszinu, hogy 3 ledes lesz, viszont fenn all hogy ram hibas lesz. es az is lehet hogy kivaloan fog mukodni 3 evig.
Vagy nemtudom mire gondoltalm hogyha nem erre irnyult a kerdes.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest