Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Ahogy most van, az nem fog segíteni, ugyanis visszatettem a gyári hűtőt. De úgy volt, ahogy a Zalman oldalán is a Flash animáció mutatta az összeszerelést. Nekem teljesen úgy tűnt, mintha nem szorította volna rá eléggé a bordát a magra. Érzésre még nem túl nagy erő kifejtésével is meg tudtam emelni kb. 1 mm-t a magtól a bordát. De lehet, hogy ma megint összerakom és csinálok néhány fényképet.
-
Speed®
titán
BIOScsere után ha nem kapsz képet a karitól, egy PCIos karit mellé kell rakni és vissza lehet állítani az eredeti BIOSt flashrommal\atiflashel. Szóval flash előtt mindenképpen mentsd az eredeti BIOSt.
Ha nincs PCIos kari, készíteni kell egy bootolható lemezt amin van egy autoexec a megfelelő paranccsal és fileokkal a "vak műtéthez". -
-
brd
nagyúr
Nem baj, amit leírtál, az alapján ez kell neked. Ebből a topicból ollóztam mellesleg. Én is ezt írtam a (feltehetőleg pontosan ugyanilyen, a kép és az adott infók alapján) kártyámba, a vásárlás után már pár nap múlva.
Kell még egy atiflash is neked és egy olyan környezet, amellyel egy kopasz DOS-t bootoltatsz be (pl. 6.22 DOS-es, vagy win98-as floppylemez, autoexec.bat és config.sys nélkül).Így indítsd majd el az atiflash-t (természetesen legyen az atiflash-sel egy könyvtárban a bájos) el:
atiflash -newbios -f -p 0 bios16.bin
Tudnod kell, hogy a műtét nem hozza minden esetben a megfelelő eredményt, pl. nem tudom, mikori a kártyád, nem tudom, hogy a Sapphire készített-e ebből olyat, amin esetleg hibás lehet a kikapcsolt 4 pipe (úgy tudom nem, és az ATITool által adott infók is ezt sugallják, de bármi lehet). Mindenesetre, mielőtt hozzákezdesz, vedd tudomásul, hogy nem vállalom a felelősséget, ha elszúrod a kártyád. Ez a te döntésed, nem az enyém, hogy belevágsz-e, a kockázatok ismeretében. Ha balul is sül el a dolog, akkor sem megy tönkre a kártyád, csak bűvészkedni kell majd rajta, amit nem biztos, hogy te, vagy egy bármilyen, magát "informatikus"-nak valló akárki meg tud csinálni.
-
brd
nagyúr
Keresel hozzá egy pontosan ugyanilyen (VIVO, vagy nem VIVO, RAM ugyanennyi, és időzítésre is ugyanilyen rajta, és ugyanúgy PCI-e, vagy AGP, mint a tied), csak XL-nek nevezett kártyán lévő bájost hozzá. Az első hozzászólásban asszem' van valami útmutató.
Ha nem találsz, akkor írd le a fenti, zárójelben lévő tulajdonságait (ill. egy képet is mellékelj, ha tudsz, a kártyádról és a dobozáról) és ha jó kedvem lesz, keresek neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest