Hirdetés
- Mobil flották
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
(A gróf József István ugyan nem hangzik olyan jól, mint az eredeti nevem, de ez van) Ebből még lesznek gondok!
Akkor leírom még egyszer, mert pont akkor halt le az SG, amikor el akartam küldeni.
Történt egyszer, hogy elmentem egy csörgőért egy Teladi szektorba. Össze is akadtunk egy FÉLREESŐ HELYEN!(!!!!)
Megfigyeltem mostanság, ha foglalok, valahogy mindig előkerül egy-két "M"-es fregatt és hozZájuk körítésnek egy-két vadász. Valahogy természetesnek tűnt. De itt már furcsa volt, hogy mi a frászt keres CUB-os rontó brigád egy Teladi szektorban?!?!?!?!?!?
A bajok ott kezdődtek, hogy most egy kicsit elkottáztam a foghlalást, mert előtte nem mentettem és nem is állt túl jól a szénánk. Úgy döntöttem, hogy egy kicsit összeveszek a CUB-al a +30-ból engedhetünk kicsit... (Most esik le, hogy nálatok nincs is CUB!?!)
Na mindegy. Szóval elkezdtem a lelőni azokat a hajókat amik a csörgőt lőtték. Egyet le is szedtem kettőt meg leamortizáltam. Közben meglett a foglalás. Gyorsan kijelöltem a kapitányt és néztem körül, hogy merre vannak a vadászok, mert mivel bepirultak, már teljes joggal lőtték volna az ÉN csörgőmet. De NEM VOLTAK SEHOL!!!!! Kiíródtak a játékból?!?!?!!?!??!?!!??!?!?!?!?!? Azt meg hogy?
És akkor beindultak a fogaskerekek a fejemben: Lehet, hogy direkt úgy van megírva a játék, hogy amikor egyébként is ilyen kényes műveletet hajtok végre mint a foglalás, akkor teremjen ott 3-4 hajó és szórakoztasson azzal, hogy megnehezíti a dolgomat!?!?!?!?
De nem fordítva lenne logikus? Mondjuk ha látná a szövetséges csapat, hogy el akarom foglalni, akkor inkább abbahagyják a leamortizálását? Szívesen beszélgetnék erről az egyik, mondjuk a felelős fejlesztővel!
Ennyit a kényelmességről!
Más, de még mindig foglalás. Említetted Jocó, hogy ugyanúgy hullanak az elit katonák, mint a zöldfülűek. Ez így van! Egy másik hajónál (Összesen 19-en voltak rajta) beküldtem az eliteket (7) és a veteránokat. Két elit maradt életben!!!! Újratöltöttem, csak veteránok mentek és összesen nem volt 5 katonányi veszteségem! Akkor most mi is van?
Ha már foglalással KELL foglalkoznom, (93-nál tartok. Számításaim szerint 100-ig mindenképp meg kell lenni a következő rangnak. Ha nem, beperelem az EGO-t!) gondoltam felállítok pár törvényszerűséget, de semmit nem sikerült kikísérleteznem. Talán annyit lehet megállapítani, hogy az ugrasztás nem függ össze a kasztni állapotával, illetve annyiban igen, hogy minél romosabb, annál kevesebb időnek kell eltelnie a két menekülés között. Az is biztos, hogy tízből egyszer kifog az ember egy olyan hajót, amiből egyszerűen nem hajlandók kiugrani!
Ami viszont konkrét. Mivel számítok a kotnyeleskedőkre, ezért mostanában nem amortizálom le a hajókat, csak 80% ra. Ez a kötelező szint. Igen ám, de ettől viszont nagyban függ az az idő, ami a hajóba behatolás és a tényleges harc (a hídért) között telik el. Óhatatlanul is felmerül az emberben a kérdés: "Mi a tökömre vártok???"Hát ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Eagle OC ICE 16GB (Bontatlan)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ASUS ROG ZEPHYRUS G16 (MAGYAR SZÁMLA/GARANCIA)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest