- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
válasz
moleculez #84 üzenetére
Ez egyébként jó, hogy sokan így gondolkodnak.
Anno, mikor a mobiltelefon elterjedt, nekem is az volt az egyik legfurcsább, hogy a telefonbeszélgetések privátsága megszűnt, elképesztő méretű ‘közönség’ előtt is képesek az emberek a legszemélyesebb dolgaikról is fennhangon szövegelni (az unalomból indított, végtelenségig tartó, semmiről sem szóló csacsogásokról nem is beszélve).
Én a mai napig az az ember vagyok, aki hiváskor ‘átmegy a másik szobába’, egyrészt hogy én sem zavarjam a többieket, másrészt meg nekem se legyen hallgatóságom, ha nem muszáj.
Mikor anno a mobilok elkezdtek elterjedni, sokat vicceltünk azon, hogy sajnos nem csomagolnak hozzájuk hordozható telefonfülkét is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Idén nincs hatalmas változás az iPhone lezárt kijelzőjén, de egy csomó dolog frissül a háttérben.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest