- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ChPessimist #357 üzenetére
Gratula a Zanidhoz!
Igen, Yangyang helyett Zani.
Zani mellé Spectro Rovert érdemes fejleszteni! Így ebben a csapatban Zani a main DPS, Rover a support.
Verina pedig Shorekeeper után a legjobb healer, így Őt is érdemes folyamatosan fejleszteni!Kari buildeket itt találsz.
-
Dewri
aktív tag
válasz
ChPessimist #69 üzenetére
Ha van még tartalom a játékban, mert friss az account, akkor simán van esélyed, mert elég sok astrite-t adnak a különféle questek, meg a mapon a sok rejtvény/láda/szörny. Ha már minden megvan, akkor van gáz, kivéve ha hajlandó vagy befizetni a befizetnivalót...
Ha nagyon kell Yinlin és van időd ebben a 3 napban, esetleg kezdj egy új accot. Én is több accon nyomom, az elsőn meglett Jiyan, aztán kitoltam minden feladatot, erre behozták a csajt... Tudtam, hogy így már nem lesz esély rá befizetés nélkül, azt meg azért nem... Kezdtem egy új accot, ott első 50%-ra bedobta Verinát a banneren, de nem sokkal később beadta Yinlint szerencsére. Ma pedig kiesett a fegyvere is mellé, mert mindent folyamatosan toltam rá, így is elment 70ig a pull, azt hittem már nem fog sikerülni...
A több accnak az az előnye, hogy mindig másra lehet húzni, hátránya, hogy nagyon sok időt igényel szinten tartani mindet. Genshinben ezzel a módszerrel megvolt az összes karakter, csak nem egy accon, hanem 4en, Honkai Star Railnél is volt 3...Sajnos időközben teljesen elszálltak az átléphetetlen dumálással mindkét játékban, így képtelenség volt ennyi accot fenntartani, mert már egynél is agyf*szt kaptam a szövegeléstől. Nagyon remélem, hogy itt nem fognak ugyanoda eljutni, mert akkor ezt is törölnöm kell...
-
válasz
ChPessimist #71 üzenetére
A rendszer szerintem is fos, nagy kár, hogy nem olyan, mint a fegyver banner.
mihoyo játékokban a fegyver banner is ilyen gáz.Amúgy Jianxin nekem a 2. main DPS karim (de supportnak még jobb talán), én nagyon szeretem (meg tetszik is a karakter).
Sebzése kicsit kevés szerintem, de tudja gyógyítani magát és pajzsot is pakol a partira, szóval igazi 1 személyes hadsereg. Vannak nagyon jó guide videók róla, én a helyedben adnék neki egy esélyt, ha már túl vagy a kezdeti csalódottságon.És sokkal rosszabbul is járhattál volna: kaphattad volna Lingyang-ot is.
-
válasz
ChPessimist #69 üzenetére
Igen, amint kiesett egy 5* kari, a pity resetelődött, tehát nulla lett.
80-nál most már garantáltan Yinlin-nek kell esnie, persze kieshet előbb is, mint 80, ha mázlid van. Nekem pl. 44 pull-ból esett ki. -
válasz
ChPessimist #67 üzenetére
Nem nyerted meg az 50/50-et.
Event banner-en 50% esélyed van arra, hogy az event banner karit kapod, ha ezt bukod, akkor egy standard karit kapsz.
Viszont a kövi 5* karid garantáltan a banner kari lesz.Szvsz ez egy gusztustalan rendszer, sajnos ezt egy az egyben kapzsi mihoyo-éktól nyúlták.
Cserébe viszont az event weapon banner-en 100%, hogy az event fegyót kapod, amikor 5* esik! \o/
-
Shiro
senior tag
válasz
ChPessimist #62 üzenetére
Megéri, de ha konstellációt (vagy mi az itteni neve) szetetnél, akkor a már meglevő karakterekre érdemes korallból venni, mert olcsóbban kijössz.
Illetve ha követi a Genshin logikáját, akkor a soft pitty elvileg 68-nál kezdődik, szóval az a 10 húzás nem biztos, hogy elég lesz.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ChPessimist #62 üzenetére
Lehet sequencekre is tartogatni, de a standard karaktereké nem jó, a limitáltaké meg drága. Eddig úgy néz ki hogy az első jelentős upgrade Jiyan esetén S3, Yinlin esetén S2. Papíron jobban megéri, mint húzásokra költeni (360 Coral = 45 húzás = 1 limitált sequence), de szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy több karaktert szeretne inkább, vagy kevesebb, de erősebb karaktert. Személy szerint az előbbire szavazok, úgy is lesz powercreep valamilyen formában előbb utóbb.
De ha pl. egy karakter igazán nagyon bejön - feltételezve hogy lesznek rerunok, és a 2 limit bannerenként van, nem pedig karakterenként - akkor lehet majd tartogatni rá és összeszedni az S6-ot is extra költés nélkül.
-
válasz
ChPessimist #57 üzenetére
Nem tudom, én a játékot a saját kliensével használom, fölösleges az epic hozzá pluszban.
Esetleg próbáld meg a saját kliensével újratelepíteni és akkor epicet el sem kell indítanod hozzá.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ChPessimist #53 üzenetére
Szia!
Grind több féle módon jelentkezik a játékban.
1. A fegyver és karakter skill upgrade-hez szükséges nyersanyagok Genshin-hez hasonló módon domainekből szerezhető, amikhez energia szükséges (waveplates, mint Genshinben a resin). Annyival másabb Genshinhez képest, hogy nincs külön nyersanyagtípus a kettőhöz.
2. Echo farmolás: Az echo-k a karakterek felszerelései, artifactok megfelelője ha Genshinnel hasonlítjuk. Kizárólag az open worldben lehet őket megszerezni két féle módon: mobok és bossok farmolásával, vagy Tacet fieldek aktiválásával.
3. Echo XP és tunerek: ezek az Echo-k fejlesztéséhez szükségesek. Csak Tacet fieldekből lehet őket farmolni. Pár darab Echo mellett dobja a fejlesztéshez szükséges nyersanyagokat is. 60 waveplate szükséges aktiválásonként.
4. Weekly és world boss material farmolás: teljesen ugyanolyan mint Genshinben, miután megölöd a boss-t, waveplate-ért cserébe dobja a nyersanyagokat. A world bossok nyersanyagai karakter ascensionhöz kellenek, a weekly bossoké pedig karakter skill fejlesztéshez (Forte).
Karakterek kinézeteit egyenlőre nem lehet változtatni.
Elején két dologra érdemes, egyrészt a questekre igen, hogy húzzad feljebb a szintedet, másrészt az echo-k farmolására (Databank szint növelésére). A cél hogy meglegyen az összes különböző echo a legmagasabb minőségi szinten amit épp enged a Databank, úgy fog feljebb menni a szintje. A daily missionöket is csináld meg, 2000 Union XP-t ad minden nap ami nagyon sok
Érdemes szedegetni a dolgokat, egyrészt vannak nyersanyagok amik a karakterek fejlesztéséhez kellenek. Ezen kívül a főzéshez kellenek még nyersanyagok, minél többet főzől annál magasabb lesz a szintje amiért jár jutalom (Astrite meg egyéb jóságok). Az érceket pedig fegyverek craftolására lehet használni, érdemes 4 csillagosokra tartogatni.
Pár extra dolog ami az elején sokat segíthet:
- A fővárosban van egy gift shop ahol a ládákból kapott egyik materialt be lehet váltani értékes nyersanyagokra
- Illusory Realm boltja is ad egy csomó értékes dolgot és adnak trial karaktert hozzá, ha unlockoltad majd mindenképp nézz rá
- Tiger's Maw területén lehet farmolni Lampylumen-t minden nap, amit a bánya boltjában (a legfelső szinten) be lehet váltani értékes dolgokra, többek között egy 4 csillagos fegyverre. Itt egy guide hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest