- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
jonnyjoker01 #370 üzenetére
Genshint én csak pár hétig játszottam miután megjelent szal nem tudok viszonyítani.
Amúgy nekem csak a gyerek karakterek nem tetszenek meg Lingyang de attól függetlenül, hogy nekem nem tetszenek azért pl Roccia elég részletesen ki van dolgozva szal azt elismerem nekik.
Zhezhi nekem az egyik kedvencem bár lehet azért mert nekem a való életben is az ilyen természetű csajok a gyenge pontom. -
Daelion
őstag
válasz
jonnyjoker01 #361 üzenetére
Nekem is szinte ugyan ilyen kétségeim vannak jelenleg.
Phoebe nekem totál véletlen lett meg ilyen 20 pullból asszem de a fegyverét ki sem szedtem mert igazából amikor volt Phobe banner én csak rányomtam párat mert mondom építek kis summon pityt a köv karinak aztán nesze beadta.Az a baj, hogy Ciaccona nekem is kéne mert tetszik a dizájnja illetve
Cartethyia is Aero karakter lesz amit buffol Ciaccona és szeretnék egy teljes Aero csapatot összerakni. 'Aero Rovert már összedobtam biztos ami biztos alapon mert supportnak jó lenne oda és nem nekem nincs meg Jiyan mint Aero DPS'
Van jelenleg kb 88 pullom elrakva meg majd kapjuk azt a 10-et eventből ugye + párat ki tudok még innen onnan venni.
Ciaccona fegyvere valszeg nem fog kelleni nekem mert csak support DPS/Buffer-nek használnám arra meg ki tudom venni a standard fegyver summonból ami van ott. 'kb 10 pullra vagyok a garantált pitytől szal azt arra tartogatom'
Cartethyia-nak viszont kéne a fegyvere is szal ja valszeg komoly áldozatokat kell majd hoznom vagy kihagyok valakit.'És akkor persze be kellett mutatni nekik Lupat is közbe bár gondolom ő meg nagyon odébb lesz..'
-
Daelion
őstag
válasz
jonnyjoker01 #359 üzenetére
AFK-ba hagytad a játékot vagy mi a fene történt ott? 'én nem is alszok ennyit nem, hogy játszak
'
Zanit én meg asszem befejeztem mert már nagyon kezd material költséges lenni szal marad így:Így is nagyon durva amit művel Phoebe teambe.
'Shorekeeper van a teambe szal a valós crit rate valahogy 82% körül van'
-
nonsen5e
veterán
válasz
jonnyjoker01 #338 üzenetére
Hát ha osztott akkor az szívás és kapják be.
Nem néztem a streamet, szóval hivatalosan konkrétat nem tudok.
Fórumokon megoszlanak a vélemények, hogy ki, hogy értelmezi.Az oldalukon levő leírás alapján nekem nem egyértlemű.
The rules for Anniversary Resonator Convene or Anniversary Weapon Convene are the
same as for Featured Resonator Convene or Featured Weapon Convene, respectively,
and the 5-Star Guarantee count is shared among the Convenes Of the same type. Please
refer to the upcoming official announcements for details about the Convene rutes.Én ezt úgy gondolnám, hogy úgy működik pity meg minden tekintetben mint a standard kiemelt wishek, viszont van saját neve, tehát különálló wish ("Anniversary Resonator Convene") és azt írja "guarantee count is shared among the convenes of the same type" (ahol a típus lehet beginner, standard, featured, weapon, illetve most anniversary resonator) tehát saját pityje lesz ennek a featurenek, viszont a P1 és P2 5-5 karaktere között meg lesz osztva. Persze aztán ki tudja, hogy ki és hogyan értelmezi az angolt...
-
Daelion
őstag
válasz
jonnyjoker01 #323 üzenetére
Order meg Fractsidus biztos fogja még kavarni a szart.
'Azok után amik most kiderültek ugye meg eleve az a Order elég fanatista szerintem..'
Az a Rover rész a végén tényleg durva volt, képzelem mit fog alkotni amikor már megvan az összes elementje.'ezt majd pár év múlva megtárgyaljuk talán..'
Zenék meg ja egyre jobbak mert amikor megjelent a játék akkor az volt az egyik gyengéje szerintem.
Én igazából csak azt bánom, hogy nem lehet így utólag újra nézni a játék átvezetőit teszem azt a játékon belül egy menü alatt mert nekem szokásom volt régen pár játékban azt csinálni időnként. 'Starcraft 2 sztoris átvezetőit is nagyon sokszor megnéztem anno.'
Tudom erre van a YT de na az nem ugyan az.Közben elkezdték reklámozni Zanit:
https://youtube.com/shorts/YwyPEugGbZY?si=SbpkdKhwty4ewPHD
Már az is hivatalos, hogy Spectro lesz Gauntlet-el. 'kicsit meglep, hogy Spectro na de mind 1 inkább a skill kitjére leszek kíváncsi' -
Daelion
őstag
válasz
jonnyjoker01 #296 üzenetére
Jó hát persze vannak ilyen szituk és ez teljesen rendben is van.
Én meg az a véglet vagyok, hogy nagyon nehezen szokom át PC után akármi másra mert ezen nőttem fel.
Gamer telefon amolyan csak vészhelyzet meg lustaság miatt van mert van amikor nincs kedvem/energiám a gép előtt rohadni és lefekszem az ágyba azt ott megcsinálom az ilyen alap dolgokat vagy játszok nagyon egyszerű játékokat rajta. 'pl amibe elmegy az auto battle meg sztoris játékok,stb'De amúgy tényleg durva, hogy vannak akik mint te is lehozzák ezeket mobilon vagy akár csak kontrollerrel is mert nekem van ~10 év reakció alapú/gyors játékmenet MMO a hátam mögött és azért ezek a legdurvább fokozatú hologramok azért megizzasztanak PC-n is.
Kb mint amikor Vindictusba csináltam a challenge runokat ahol Raid Bosst kellet solozni és megvolt,hogy mennyi hitet kaphattál max a bosstol meg egyebek.Ugyan annyira nem veszem atom komolyan Wuwát de nekem is Camellya meg Carlotta team van legjobban összerakva azt most kb elég is mindenre a játékban.
'én inkább az eventeket szeretem kimaxolni ha lehet és azt most is megvan'
Neked amúgy lehet jó lenne egy ilyen 'kézi' konzol mint pl egy Rog Ally amin elfut akármilyen Windows alapú játék.
Van 1 Svájci haverom akinek az van és amikor pl épp nincs dolga a melóba akkor azon játszik gacha játékokat is. -
Daelion
őstag
válasz
jonnyjoker01 #293 üzenetére
Hát grat de annyi biztos, hogy te valami mazohista lehetsz.
Nekem kb 2 napig nem volt kábeles netem mert a vihar kidöntött 1 fát a vezetékre és kénytelen voltam mobilon játszani addig.
Nem csináltam meg csak a napikat meg event runokat és azt hittem, hogy kitépem a hajam meg falhoz vágom a telót mert számomra az a tapis irányítás egy kínzással ér fel és már a karakter irányítása is gondot okoz.
Én úgy vagyok vele, hogy ha egy mobilos játéknak nincs PC kliense nem is érdekel komolyabban max talán akkor ha ilyen atom casual játékról van szó amiben 0 reflexek meg célzás kell. 'megjegyzem a Poco X6 Pro mobilom viszi Wuwat elég jól szal nem azért egyszerűen gyűlölöm azt az irányítást mert csak PC-n nőttem fel egér+bill mellett.
Félre értés ne essék játszok mobilon mert különben nem vettem volna ilyet de direkt kerülöm az ilyen durvább irányítást igénylő játékokat. '1x lehet bepróbálok egy ilyen telefonos kontrollert bár igazából én a kontrollert is utálom'
-
válasz
jonnyjoker01 #293 üzenetére
Váó. Nekem PC-n nem mennek ezek, Neked meg mobilon meglett, nem semmi!
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #276 üzenetére
Te Camellyának nem a piros Dreamlesst használod?
-
Dewri
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #265 üzenetére
Az biztos, hogy ez a repülés nagyon megdobta a játékot. Mondhatni még a vécére is repülve megy a karakterem, nagy kár hogy a régi területeken nem működik...
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #241 üzenetére
Tohsaka + Arlechino
-
válasz
jonnyjoker01 #231 üzenetére
Meg az a repülés nagyon érdekesnek tűnik, remélem nem csak az új helyen lehet majd.
-
válasz
jonnyjoker01 #209 üzenetére
Szegény fiamnak is Encore lett sajnos, de Ő most nem is tud megint wishelni, pörgetnie kell az eventeket még, hogy legyen miből.
Nekem Changli C2, meg Shorekeeper C1, ezekre ment el minden coral, így Camellya marad C0.
#210 Dewri : A ne lépjen ki az accountból dolognak én is nagyon örülnék. Mindig beleírom nekik a feedbackbe, mikor kérdőívet lehet kitölteni.
-
válasz
jonnyjoker01 #179 üzenetére
70 pullra (összesen 140
) kiesett nekem is végre.
Kár, hogy nincs Variation fegyód, Verinával végig azzal nyomtam, de egyszer biztos kiesik Neked is.Igen, a sztori picit káosz volt néha, de az audiovizuális élmény 10/10, számomra totál elképesztő volt. Főleg mikor a portálokon kellett gyorsan átugrálni, meg ment a hosszan falon futás, stb. az hihetetlen jól meg volt csinálva!
Ha kész van a sztori és vissza kell menni a Green House-ba, nyomja mindenki a zongorát, mert lesz még 1 kicsike, de látványos meglepetés (és Achievement).
-
Daelion
őstag
válasz
jonnyjoker01 #150 üzenetére
Nem meta alapján szoktam húzni semmilyen gachaban, ami tetszik és kéne arra rápróbálok. 'normális gachában erre van is reális esély még F2P játékosként is..'
Verina megvan mert ő volt a selector karim új accon játék kezdéskor és használom is több teamben is.Na ezaz, hogy ezt a 2-4 bannerenkénti témát én meg tudtam emészteni, de az hogy még azon belül is csak 50% esélyem van hogy megkapom na az már számomra nagyon bicskanyitogató mert eddig az összeset buktam.
'pláne, hogy még szar karival is buktam őket, Jianxin az első amire azt tudom mondani hogy oké ezzel még tudok valamit kezdeni meg tetszik is'
Fegyverekről ne is beszéljünk tényleg, eddig csak Jinhsi fegyvere lett meg és az is kb az utolsó napon. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #140 üzenetére
Én is hasonlóképpen éreztem, szóval összeszámoltam őket és nálam eddig 435 húzás volt a limitált bannareken, ami átlag 217 patchenként.
Ez kvázi a duplája annak ami a Genshinből esik és ehez még az is hozzá jön, hogy a pitty is alacsonyabb. (Mindkét játékban van Velkin és BP)
A meglepő bőség ellenére talán azért van hiányérzetem, mert ebben a játékban jóval szerencsétlenebb vagyok. Az elején egy standard ötcsillagos kard esett az első 10 húzásból, de azóta mindent bukok, és egyetlen korai arany csillanásom sem volt.
Megj ha lemondtam volna Jinhsi fegyveréről akkor most meglenne Changli.
Ezt csak azért mert napokban meglett a 7-es Föld rangom és a lvl90-es Jinhsimmel nem tudom 3 nachosra legyőzni a heront a toronyban.
Mintha éreztetné a játék, hogy pont kéne az a Zhezhi.
Bár nem tudom...
Itt a BP-ben a 20$-os csomag ad egy fegyver fejlesztést is.
Majd mikor tudatosult bennem, hogy a karakterek saját fegyverei akkora powercreepet adnak, hogy nem érdemes 4 csillagos fegyverekkel foglalkozni és kár volt azt a plusz 10-10$-árt rákölteni.
Viszont most, hogy tudatosult bennem, hogy saját fegyverrel sem tudom megcsinálni a tornyot, lehet jobb lett volna lemondani azokról a fegyverekről és lehet meglenne mind a 4 limitált 5 csillagos. Így a toronyban lehet csak 21 nachosm lenne a 30 helyett, de az csak "1" húzás.S itt ehhez jön a fenti dupla primó mennyiség ami azt is jelenti, hogy a Velkint és a BP itt fele annyit ér mint a Genshinben.
Szóval ahelyett, hogy egy boldog f2p játékos lennék akinek az eddig megjelent 4-ből megvan legalább 3 limitált 5 csillagos karakter,
most egy enyhén frusztrált kishal vagyok akinek csak 2 limitált karaktere van és nem tudja megcsinálni a tornyot. -
válasz
jonnyjoker01 #140 üzenetére
Napi szinten pont ugyanannyi esik szerintem.
Más: mióta játszom most először "esett" 3 echo abból, hogy 5 hulladék echo-t összepattintottam a data bank-ban (data merge):
Nektek volt már ilyen?
-
válasz
jonnyjoker01 #93 üzenetére
Na király, majd én is kipróbálom.
Amúgy csak én érzem rohadt drágának, hogy a Grocery Store-ban 1000 pénzbe kerül minden alap hozzávaló?
-
válasz
jonnyjoker01 #91 üzenetére
Jó hogy írod, az új kaját még ki sem próbáltam.
Echo-k: a 21-es szintű databank a 100% gold echo drop rate-tel hatalmas áldás!Nekem már 100%-ra megvan minden az új területen, piros dögöket is beleértve, és 50-es lett az accom, így már van 3db 80-as karim is. Hát így elég kemények a sima mobok is, főleg az új területen.
A sztori nekem is bejött, semmit sem tekertem át benne, ami nálam hatalmas dícséret.
Pár barlangos terület felfedezése előhozott bennem bizonyos Genshin PTSD-t, de közel sem olyan rossz, mint ahogy a Genshin-ben megéltem elsőre annó. És itt az új területen még a feladványok is bejönnek, pedig a rivális játékban aztán rüheltem őket nagyon, de a Wuwa féle feladványok eddig nagyon bejönnek.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #46 üzenetére
De swap cancelnél leszeded a karakterről az outro skill bónuszt, nem?
----
#45 Dewri
Gyanítom, hogy azt az ajtós eventet a Suzume no Tojumari c. anime ihlette.
--
Abból kiindulva, hogy van pár support karakter aki a saját elemének megfelelő dmg bónuszt tud adni a csapatnak, illetve hogy a torony két széle is egy elemre ad bónuszt levontam a következtetést, hogy azonos elemű tagokból kellene csapatot összerakni.
Ehhez jön hogy a standard 5 csillagosok mellé kapunk limitált 5 csillagosokat, akikkel jól tud együtt működni. pl Calcharo-Jinlin.1.1-bn jön Jinshi aki spectro lesz így mellé logikus lenne Verinát választani, de nekem van egy iszonyatosan nagy problémám (kettő is, de most csak ez az egy a lényeg) a karakterrel, mégpedig, hogy: healer.
Oké, hogy a dodge rendszer nem tökéletes (vagy én nem értem), de iszonyat szórakoztató és nem akarom az egészet elrontani egy healer karakterrel. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #38 üzenetére
Egész jól elhúztál, én még csak a 2. szintűeket kezdtem verni.
Bár igaz csak 2 karakterem van kiépítve. -
válasz
jonnyjoker01 #36 üzenetére
Az szép!
Egy arany madár nekem is lett végül nagy nehezen: Electro DMG Bonus/ATK, substatok: Crit.R. 6,9%, Crit.DMG 16,2%, HP 7,9%, Skil DMG 7,9%, Energy Regen 9,2%
Nem rossz ez sem.Holnap folyt. köv. a farmolást.
-
válasz
jonnyjoker01 #34 üzenetére
Igen, ezt a kombinálást már sokszor használtam, de még nem arany echo-kra, de akkor ezekkel is ez lesz.
Ez a takarítási metódus jónak tűnik, elkezdem majd használni, köszi.
-
válasz
jonnyjoker01 #32 üzenetére
Hehe, dettó.
El is fogytak nálam a madarak, nyilván nem esett Electro DMG a Void Thunder szettből..
Viszont ám egy valamire még nem jöttem rá. Tele vagyok ilyen (és hasonló) f*s echokkal: Void Thunder szett, de más elemental DMG-et adnak. Tehát ezek olyan echo-k, amik senkinek sem jók. Mégis mit lehet ezekkel kezdeni? Arany echo mind.
-
válasz
jonnyjoker01 #30 üzenetére
Gratu Neked is Yinlin-hez!
Kár, hogy az a röhejes 50/50-es rendszert pont átvették mihoyo-éktól, de legalább a fegyó banner királyság.Az open world-del én is így vagyok: mikor azt hiszem, hogy egy adott területen már mindent láttam, mindig belebotlok valami újba. Meg imádom, hogy az állatok, TD-k és az emberek harcolnak egymás ellen, néha mire odaérek már csak pár felvehető echo marad a harc után. Imádom!
Ma reggel 5 db waveplate kocka költése után nekem is meglett az UL40 végre, 3 karit és a fegyóikat tudtam felhúzni 70re: Havoc Rover, Yinlin és Verina.
Azóta meg Yinlin-nek megy az echo farm, rohadt nehéz értelmes 3 costos echo szerezni ebbe a lightning szettbe. Ma lehet nem is lesz meg, mert kevés a 3 costos "madár".
Jó ez a dupla XP event, de még dupla jutalmakkal is röhejesen kevés, amit adnak, remélem idővel azért hozzányúlnak ezekhez, mert nagyon keveslem.
-
válasz
jonnyjoker01 #15 üzenetére
Igen, teljesen egyetértek az echo xp és tuner témával. Van még ezen meló.
A tacet field téma szívás, remélem átgondolják ezt még.
Kb. egy echo fullos felhúzása mindennel együtt majdnem 2 napi waveplate-be kerül, ez így elég húzós.
-
válasz
jonnyjoker01 #13 üzenetére
Köszi, és Neked is gratula!
A lvl70-es torony egy csillagra lett meg, és az is szenvedősen.Igen, vágom ezeket a híreket is, örülök nekik, egy jó részét már ma reggel kipostázták ezeknek.
Remélem a waveplate storage rendszer tényleg ilyen lesz.Vicces, hogy a mostani ugrálós event ugyanolyan nyomorult rewardokat ad, mint a Genshin adna és nem tetszik az embereknek (nekem sem)!
Remélem tanulnak belőle és nem fogják ennyire a Genshint másolni, főleg azokban a pontokban, amik pont gyengék benne, mint a jutalmazási rendszer (fukar banda).Amiről semmi hír, viszont elég nagy gond jelenleg, hogy a lila tunerekkel nem lehet mit kezdeni, nem lehet őket arany tunerré alakítani pl.
-
válasz
jonnyjoker01 #10 üzenetére
Na a standard 2 torony lement, de Jianxint fel kellett húznom lvl 60ra meg a fegyverét is, mert a majmokkal nem boldogultam amúgy.
Viszont a 2 ideiglenes torony lvl 70-nél kezdődik, az úgy elég keménynek tűnik. Megnézem mindjárt, de sok jót nem remélek.
-
válasz
jonnyjoker01 #8 üzenetére
Hányas szintű a kettes csapatod hogy már így le tudtad tolni a tornyot?
Nekem a fő csapatban 60as szintű mindenki, de a másik csapatban csak 20-asaim vannak, és nem is nagyon tudom őket feljebb húzni. -
válasz
jonnyjoker01 #6 üzenetére
Az szép!
Én még lvl 34-es vagyok, bár a level 20-as databank már nekem is megvan, csak nem aktív.Én nem állok ennyire jól amúgy, viszont questből már csak egy darab van. Lehet akad még pár, amiket nem vettem fel, de már elég sokat letoltam.
5 csillagos karikból nálam is ez a szitu, csak nekem Encore helyett Jianxin esett, de őt is szerettem volna pusztán kari design miatt.
Fő csapatom Havoc Rover+Yangyang+Verina. Többi csapatom még sehogy sem áll.
Yinlin-re rámegyek majd én is, remélem összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HP notebook topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged