- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Köszi, hát akkor majd kiderül mi lesz de sztem azért játszható lesz Ciaccona nélkül is.
Amúgy ja én is healer support/buffert képzeltem el róla így első körben.#379 nonsen5e
Az úgy nem szar, nekem innen faluról ezek csak képeken meg videókon léteznek sajnos. 'Pestre is vagy 1 órát kell utaznom innen..' -
Daelion
őstag
Én sem terveztem Phoebe-t előkeríteni de amikor már majdnem lejárt a bannere mondom egye fene építek rajta egy kis pityt ha mást nem is azt erre beadta kb egyből.
De most már nem bánom mert tényleg nagyon kell Zani mellé szal nem ment veszendőbe.
Én Ciacconat fogom próbálni mert tetszik a design illetve kéne még 1 buffer kari ami nem loli.. 'így, hogy könnyen meglett Zani meg a fegyvere is talán ő is bele fog férni a keretbe'
Carthethyia meg szerintem még nagyon odébb van mint játszható kari, legalább pár update ha úgy csinálják mint eddig. 'addigra csak lesz rá elég pullom..' -
Daelion
őstag
Jah nálam is mehet melózni mert sikerült megnyerni a 50-50-et.
Fegyvere is meglett 20 pull-ból illetve még Phoebe banner alatt véletlen meglett ő is ami most nagyon jól jön mert kb legjobb Sub DPS buffer hozzá.'már update előtt össze volt rakva Phoebe de most lenyúltam az Echo szetjét Zanira szal neki rakhatok össze egy másik Sub DPS variánst de ez legyen a legnagyobb gondom..'
-
jonnyjoker01
veterán
Camellya kamilláit öntözni kell passzív echo buffokkal
Középsõ torony második szintjét nem tudtam megcsinálni 3 doritosra pár másodperc híján, amint meglett a Nightmare Crownless, sikerült.
@Renok: én még gondolkozok rajta, mert felszabadulhatna Sanhua a Camellya csapatból így és kicsit szabadabb lehetnék a toronyban csapatösszeállítás terén (pl. Carlotta és Encore is õt szeretné, igaz elõbbivel most Xiangli Yao quickswapban toltam le jobb oldalt nem Sanhuával, de lehet hogy a jövõben kell majd máshova, vagy kell majd Encore, stb).
-
Daelion
őstag
Saját sebzése kb lényegtelen de állandó 12% Havoc és 12% Basic Attack dmg-t ad és Camellyának meg pont az kell azt meg azért nem adnám fel.
'amúgy sem sokat látsz Dreamlessből amikor használod mert csak repked ide oda'
Illetve az echo skillje egész jó parry-ra mert kb instant támadás és több charge is van rajta.De ha meg vizualitás, nekem meg Rocchia nem jön be mert nem szeretem a 'gyerek' karikat szal megy is a skipre.
'Supportnak meg Sanhua tökéletesen megfelel Camellyán és még ingyenes skint is fog kapni a kövi updateben'
-
Daelion
őstag
Úgy mondod mintha a 30 sok lenne.
Grat! 'én még mindig várok az első dupla SSR pullomra'
Hát igen nem véletlen mondták, hogy ez lesz az eddigi legnagyobb update és már melóztak rajta egy jó ideje.
Egy ideig biztos el leszek vele a szokásos csiga tempómmal.#248 Dewri
Játszható karakter lesz elvileg.'Brant meg Phoebe is'
-
Daelion
őstag
Elvileg kb így néz ki egy fullos rotáció azzal a team-el ha valaki nagyon tryhard módba játszik:
https://youtu.be/YInPG4uEK-g?si=puCvwZL_u-b3rsfC&t=783
Azért elég effektív és Sanhua csak pár másodpercre kell buffok/ulti miatt.
'én csak nézni szoktam ilyeneket kíváncsiságból de én pl nem is ebben a teamben használom Camellyat jelenleg'
Idle hangok meg hát ja, néha gondoltam is hogy még szerencse hogy fejhallgatóval játszom a játékot mert különben lehet furán néztek volna már rám itt a házban.
'Japán szinkronnal játszom és ott is ugyan ez megy, Jinhsi is elkezd nyöszörögni ha idlen hagyod
'
-
-
Daelion
őstag
Passz ehhez én sokat nem tudok kommentelni mert csak atom casual módban tolom a towert.
Most is meglett 22/30 és elég is volt belőle.'ez amúgy 125 Astrite bukót jelent az meg nekem nem akkora motiváció, hogy szarakodjak vele'
Camellyat meg ja szokni kell a kombóit mert különben szétcsapnak ha csak darálsz vele. -
jonnyjoker01
veterán
Ja hát igen.
Én feladtam a sebzését, a HP-ra mentem rá nagyon az ER mellet. C6 nélkül sajnos még a legoptimálisabb statokkal is csak csipegeti az enemyket, addig is inkább invesztálok a többi csapattagomba. Majd egyszer talán
Azért ez a felállás érdekesnek hangzik, majd mindenképp számolj be róla
-
Igen, itt a 4 csillagos fegyverek sajnos sokkal gyengébbek, mint a Genshin-ben, és ez itt nagyon nem tetszik.
És a saját fegyók szuper, hogy 100%-osan esnek, de majdnem kötelezőek.
Changli saját fegyvere mondjuk annyiban jó, h. csak 8-10%-kal erősebb, mint a standard banneres arany fegyó, és ha ez a tendencia maradna, akkor el lehetne lenni simán az 5 csillagos standard fegyverekkel is. -
Ez az új torony nagyon mocsok. 10/12 lett mindkét oldal, és még ennek is örülök, ennél jobb egyszerűen nem megy lvl 80as karikkal, és Changlim még nagyon karcsú, jelenleg már pénzből is kifogytam, nem tudom fejleszteni, fegyója csak 70-es, stb.
#134 Dewri Pedig pont most mondtam fiamnak, hogy ez a tornyos Scar boss intro skill közben sebez le a francba, amikor még kb. semmit sem tudok tenni ellene, ez így rohadtul nem poén ám.
-
Dewri
aktív tag
"Yangyangot azért szeretem, mert viszonylag jól lehet vele dodge-olni, na most itt örülök ha 3-ból 1 ha sikerül."
Neked sikerül a dodge?? Én már nem foglalkozom vele, egyszerűen vicc ahogy (nem) működik. Pl mikor látom, ahogy ugrik az ellenfél, végig látom a pályát amin érkezik, nyomom a gombot mint süket a csengőt és akkor is simán telibever állandóan, vagy legalábbis 90%-ban biztos...
Úgyhogy inkább pajzsos karaktert pakolok és/vagy healert (ami szintén pajzsos is), aztán mehet a bunyó. Amúgy ha karaktert váltok, akkor is sokkal jobb hatásfokkal el tudom kerülni a csapásokat, mintha a dodge-ra próbálok várni... -
Dewri
aktív tag
Nektek ilyen jól mennek a 10-es húzások? Én már nem húzok tízesével, mert nekem gyakorlatilag olyankor mindig csak 3 csillagos fegyvereket ad, meg egy 4 csillagost mellé, ami persze már van... Úgyhogy egyesével szoktam pörgetni. Tegnap pl meglett Yinshi fegyvere, pedig ő maga még nincs... A másik accon megvan, ott viszont a fegyvere nincs...
-
jonnyjoker01
veterán
Hát attól függ, pl Verinánál csak a healing veszik el, de a party-wide ATK buff marad. Explicit le van írva, hogy swap esetén elveszik-e a bónusz.
Elvileg ha olyan animáció közben váltasz el ami több, mint 1 sec, akkor vissza tudsz váltani a karakterre mielőtt eltűnne és akkor maradnak ezek a bónuszok is, de nem vagyok biztos benne, theory crafterek kicsit ellentétes információkat osztanak és én magam még nem teszteltem (van aki azt mondja megmarad, van aki azt mondja nem).
-
Dewri
aktív tag
Ha atomprofi vagy, akkor nem kell healer, beraksz mondjuk egy pajzsot és mindent is elkerülsz/blokkolsz. De ha nem vagy atomprofi és betalál párszor egy-egy izmos ellenfél, akkor bizony kellhet a healer... Verina elég komoly damage boostot is ad amellé, hogy gyógyít, ezért szokás használni.
Én már a genshinben is keveseltem a 4 karaktert, de itt ez a 3 még rosszabb. Kapunk rengeteg jó karaktert és csak 3at lehet használni egyszerre... -
Dewri
aktív tag
Ezek szerint a nem mindig működő dodge nem csak nálam van így? Ennek örülök, akkor nem arról van szó, hogy én bénázok. Bár nem igazán lehet bénázni, mert konkrétan egyetlen gombot kell nyomni hozzá, nem egy hatkezes kombót... Végtelenül idegesítő, hogy simán mellel veszem le a csapásokat, miközben csépelem a 'jobbgombot mindhiába...
Az autofókuszt ki kell kapcsolni, utána az egérgörgővel manuálisan lehet rakosgatni a fókuszt, sokkal hatékonyabb úgy. A kamerakezelésen mondjuk nem mindig segít ez sem...
Szerintem a karakterváltás jól működik, kifejezetten jobban megy a harc, mióta sűrűn váltogatok, mert elég jó hatásfokkal kapja el pont a megfelelő pillanatban és ad be blokkolást amikor már izzik az "aranykör". Megfelelően gyors karakterekkel nagyon szépen lehet aprítani ilyen módon szerintem.
Az echok használata kicsit macera. Van most az az event, ahol be kell menni a kapun és ott lehet harcolni mindenféle boostert felvéve egy echot kiválasztva. Na ott az echo nagyon durva, simán szétcsap mindenkit feltápolva. Ehhez képest a sima harcoknál alig számít, mert nagyon rövid ideig vannak meg és nem sebeznek annyira sokat...
Ha esetleg még nem ismeritek ezt a tippet: ha healer karaktert használtok, érdemes kifarmolni rá egy, a karakter képességéhez illő (pl healing bonus, hp, def, stb) harangos-óriásteknős echot, mert az ad egy olyan aktiválható páncélt (Q skill), ami elég jól megfogja a bejövő sebződést. 2-3 komoly csapást is kellemesen letompít amíg aktív és minden karakterre érvényes, nem csak arra aki aktiválja. Sokszor életmentő tud lenni. Sőt, a segítségével még akár healer nélkül is lehet nyomulni, én is így megyek éppen. És extrán hasznos, mert pl amikor megcsapnak, akkor kondul egyet, onnan lehet tudni, hogy hopp, ez most bement volna... -
Shiro
senior tag
A következő szinten 2-2 szint sikerült mindkét oldalon 3-3 csillagra.
Aero oldalon lehet sikerülne a harmadik szint is, ha lenne hozzá türelmem.A következőket tapasztaltam.
magasabb szintű ellenfelek ellen nem mindig adja be a dodge-ot. Lewhet van valami rejtett dodge-rate érték, de lehet csak én időzítettem rosszul, vagy csak a ping fps nem volt tökéletes. Vagy talán a játék kódjában változtattak valamit, mert pár napja még jobban ment.
Kamerakezelés és autófókusz.
A kamera mindig a lehető legrosszabb szögbe tud befordulni, amitől egyszerűen nem lehet észrevenni a támadásokat. Az autófókusz meg egyszerűen rémálom, ha több ellenfél is van, ráadásul van hogy a rendszer automatikusan rárakja az egyik ellenfélre én meg nem értettem, hogy miért nem tudom megtámadni az előttem levő ellenfelet.
A karakterváltás kockázatos. Úgy néz ki, hogy ez nem egy plusz doge (/ iframe) lehetőség, hanem simán agyon vernek közben. Hasonló a helyzet echok esetében is.
Ahol kétféle echo támadás van nem teljesen tiszta mikor melyiket adja be.
pl a nagy madárnál van egy zuhanú támadás, és egy olyan ahol repked és közben felperzsel mindent. Oké hogy az egyikhez rövidebb a másikhoz hosszabb gombnyomás kell, de nekem néha eléggé randomnak tűnik, hogy a rendszer mit érzékel rövidnek és mit hosszúnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged