Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát ha osztott akkor az szívás és kapják be.
Nem néztem a streamet, szóval hivatalosan konkrétat nem tudok.
Fórumokon megoszlanak a vélemények, hogy ki, hogy értelmezi.Az oldalukon levő leírás alapján nekem nem egyértlemű.
The rules for Anniversary Resonator Convene or Anniversary Weapon Convene are the
same as for Featured Resonator Convene or Featured Weapon Convene, respectively,
and the 5-Star Guarantee count is shared among the Convenes Of the same type. Please
refer to the upcoming official announcements for details about the Convene rutes.Én ezt úgy gondolnám, hogy úgy működik pity meg minden tekintetben mint a standard kiemelt wishek, viszont van saját neve, tehát különálló wish ("Anniversary Resonator Convene") és azt írja "guarantee count is shared among the convenes of the same type" (ahol a típus lehet beginner, standard, featured, weapon, illetve most anniversary resonator) tehát saját pityje lesz ennek a featurenek, viszont a P1 és P2 5-5 karaktere között meg lesz osztva. Persze aztán ki tudja, hogy ki és hogyan értelmezi az angolt...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest