Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Hát attól függ, pl Verinánál csak a healing veszik el, de a party-wide ATK buff marad. Explicit le van írva, hogy swap esetén elveszik-e a bónusz.
Elvileg ha olyan animáció közben váltasz el ami több, mint 1 sec, akkor vissza tudsz váltani a karakterre mielőtt eltűnne és akkor maradnak ezek a bónuszok is, de nem vagyok biztos benne, theory crafterek kicsit ellentétes információkat osztanak és én magam még nem teszteltem (van aki azt mondja megmarad, van aki azt mondja nem).
-
Dewri
aktív tag
Ha atomprofi vagy, akkor nem kell healer, beraksz mondjuk egy pajzsot és mindent is elkerülsz/blokkolsz. De ha nem vagy atomprofi és betalál párszor egy-egy izmos ellenfél, akkor bizony kellhet a healer... Verina elég komoly damage boostot is ad amellé, hogy gyógyít, ezért szokás használni.
Én már a genshinben is keveseltem a 4 karaktert, de itt ez a 3 még rosszabb. Kapunk rengeteg jó karaktert és csak 3at lehet használni egyszerre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest