- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BReal
addikt
válasz
MaTpr0F #61733 üzenetére
Én Arathoron vagyok, és PvE orientált, így számomra a PvP szerver szóba sem jöhetett. Szeretek fejlődés közben dungeon-re belépni, de amíg nem hív be, addig küldizgetek is. PvP szerveren meg ölik a küldiadó NPC-ket. Köszi, abból nem kell.
Egyébként visszatérve a gold témára egy pillanatra: számomra az a titka, hogy - hacsak nem SOS kell a pénz - akkor tessék kivárni, amíg kikapsz egy hülyét AH-ban, aki megveszi a cuccodat, cuccaidat (lásd az előbbi gyűrű link, de mondhatnék sok mást: draenic dust stackje 50g/db áron jócskán WoD bejövetele után, stb stb.). Annyi, hogy azon páncélok, ruhák, fegyverek, amik már 12 órára AH időre is sokba kerülnek, nem rakom be, hanem chaten szoktam hírdetni. Aztán van, amikor van rá jelentkező, van amikor meg nincs. Nem kapkodok.
-
BReal
addikt
válasz
MaTpr0F #61722 üzenetére
Nekem most összesen úgy 1,1-1,2 millió aranyam lehet, és ami farmolásnak nevezhető az annyi, hogy a régi érceket bányásztam, Argent Tournamenten csináltam sokáig a napikat, illetve pet battle napikat is sokáig csináltam. Ezen kívül gyakorlatilag semmit nem farmoltam.
Ha felhúzod a karidat 100-asra, és kimaxolod a garrisonod, az új treasure hunter trait-tel az aranyat adó follower küldetések followerenként duplázzák az aranyat, így egy 500 goldos mission amibe 3 follower rakható, 2000g-ot fog adni (mondjuk ezt a küldit ritkán adja), de vannak 30-200 goldos küldetések is.
Emellett hetente a Cataclysm-es raideket érdemes 25HC-ban ütni, bossonként 120-130 gold esik, plusz kb 6 loot, amikből a fegyverek sok aranyat érnek (valahol a trinketek is). És ilyen raidből van 5, ha jól számolom.
De például tegnap ezt sikerült eladnom 6600 (igen, hatezer-hatszáz) aranyért. Hülyéket MINDIG találsz, akik megvesznek valamit AH-ban. De korábban ezt a petet is kb. 14-15000 aranyért adtam el, amihez anno napi küldiket csináltam.
Lényeg a lényeg: nem kell megszakadni a farmolásba. -
BReal
addikt
Jól mondod, Arathor 4 president.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest