Hirdetés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magisk
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Tigerclaw #71241 üzenetére
Ezt én sem értem. Nem a PvP-vel van a baj, azt szeretem, csak legyen kiegyenlítettebb. Ahol karaktert csináltál sok éve, simán alakulhat úgy, hogy az egyik frakció nagyon megerősödik. Erről nem tehetsz.
Vagy simán csak legyen mondjuk fele ár. Vagy akkor fele ár, ha valóban nagy a különbség a frakciók között. Azért egy jól működő teljes guildet nem könnyű rávenni a váltásra. Vagy bármilyen megoldás, de ez elavult menj másik szerverre, meg 20 euró nem megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest