- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
faber24
őstag
válasz
(Kolombusz) #686 üzenetére
Az jó lesz neked...sok 60as közt...
Majd mikor korai 30as szintjeiden bedarálnak az epicbe bújt 60asok, és mozdulni se tudsz, mert minden második lépésednél levágnak, ne mond, hogy nem szóltam
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
(Kolombusz) #683 üzenetére
Légyszi gyere a Ragnarosra...mindig kell új hús...a darálóba...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Azért tegyük hozzá, hogy minden kasztot lehet jól játszani...most ilyen Drakedog-ok után se mondja senki, hogy a lock imba...csak egyszerűen jól játszik...
Sámán...igen, a sámánok többsége meg folyton a palákra mondja, hogy imba...és én személy szerint tapasztaltam, hogy sok hunter ellen pl. esélyem sincs, mégis én, a sámán vok imba...miért is?
Pvp-ben, AB-ban nagyon ritkán sikerül csak a magek-rugók eredményeit megközelítenem eredményben...
Nem azt mondom, hogy nem kell a kasztokat kiegyenlíteni (bár tökéletes egyensúly sose lesz), de ne kiabáljuk már mindig azt, hogy ''Gonosz x kaszt megvert, esélyem sincs ellene, imba, imba, nerf, nerf....''
Indalamar...igen, utánna warior-nerf...akkor Drakdogra lock-nerf?Roguecraftra meg rugó-nerf? Még jó, hogy sámán-videót nem láttam...de talán nerfeljük meg a windfury-t is nem?
-
faber24
őstag
válasz
BatemanX #661 üzenetére
Lol. Ott a pont.
Igazábol nem tudom, sirjak-e vagy nevessek-e mindazokon a kijelentéseken, hogy ez meg az imba. Alapban hallottam már ilyen kijelentést sámánra, palára, rugóra, hunterre is...most akkor mindenki játsza a többi kasztot, mert azok nem imbák, vagy ezeket nerfeljük agyon, hogy játszhatatlanok legyenek?
Igen, régen a warior volt imba (Indalamar-Nurfeed), erre Blizz jól megnerfelte...aztán később kicsit buffolták..ennek van értelme...
Félre ne érts, ezt nem a te hozzászólásodra írom, csak általánosságban dohogok... -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #659 üzenetére
A stunlock azért nem olyan egyszerű dolog...persze, egy castert talán könyebb stunlockban tartani, de nézzük a másik oldalát is. Ha a rugónak nem sikerül a harc alatt a castert magához közel tartani (márpedig egy polimorfozó-fagyasztó-blinkelő meget még így is nehéz), akkr esélye sincs. Ha egy mage túléli a rugóval való találkozás első pár másodpercét és el tud távolodni arugó közeléből, akkor annak esélye sincs, mert mire újra közelérne, már rég szét van fagyasztva-égetve a mage által...
Mellesleg a stun-lockot megcsinálni is elég komplikált: megfelelő talentbuild kell, jókor kell Thirstle Teat inni, meg tudni kell, hogy mikor melyik stunt kell alakalmazni...és ugye nincs osk idő gondolkozni, ha csak egy picit is hibázik a rogue, akkor a mage máris elblinkel...tehát szerintem értelmetlen azon vitázni, hogy ezt -meg azt nerf...a rugónak a stunja az egyetlen igazi fegyvere a távolsági kasztok ellen (leszámítva, hogy esetleg értelmetlenül pufogtathat 1-2.t a puskályával)...
Mellesleg egy warior is, aki mondjuk nem UD, nem grunt és nem rendelkezik a Berserker talentel, is csak tehetetlenül nézi, hogy egy shadow-pap szét DoTolja, miközben fear miatt fut, vagy egy mage távolról szétbombázza...szval sok minden nem fair a WoW-ban... -
faber24
őstag
De úgy szeretem egyébként még ezt az imun-pajzs dolgot hallgatni...ezt minden hordás kicsit túlmisztifikálja...én ha a palák pajzsot húznak, csak jót röhögök 1 v 1 ben...12 sec nem elég, hogy elmeneküljön...legfeljebb felhealeli magát (addig az ellenfél is).
Nem modnom, hogy egy rossz dolog, de melyik kaszt adná oda a spéci spelljeit, képességeit ezért? A kedves rugók sem mondanának le a stealthjükről, a magek a brutális sebzéseikről vagy a druidák a formáikról ezért a pajzsért...aki annyira elvan azzal, hogy hű, 12 sec pajzs, annak ott a lehetőség: indítson palát, és majd meglátja, milyen egyszerű az élet...ingyen hátas, királyság...ha a pala annyira overpower, miért nem játszik mindenki palával?
[Szerkesztve]
Ja, meg mégvalami..úgytudom, a wariornak van fearje...amig az ellenfél attól futkos, ő is lazán ihat potiont-kötözhet...szóval kis trükkel bármelyik kaszt nyerhet időt gyógyításra...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Na ebbe ne menjünk bele. Ha még nem voltál palával....tudod, egy okos warior, amint meglátja, hogy a pala pajzsot von, előkapja a bandaget és felkötözi magát. A többi healt meg meg lehet szakítani egy jókor elhelyezett pumelel (azt hiszem íg hívják) vagy shield bash-al (protos warinak van ugye). Meg azért egy warinak akárhogy is sokkal több sebzése van mint egy protos palának. De ugyan nézd már meg, hány pala van honor rank élén, és hány warior....nekem sincs több kérdésem...
Ja, meg majd nézd meg pls, egy 60 as palának mekkora az armorja, ha semmi pajzs nincs rajta...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Bővebben: link
Nem sokkal jobb, mint a mining pick....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Most újat mondtál...
Ezt eddig is tudtam. Viszont egy protos palának (az van a videóban) még annyi sincs. Ellenben a MT-wariornak van egy rakat staminája, páncélja...gondolom, te rugóként tisztában vagy vele, hogy azért nem egyszerű leverni. Ráadásul a Might-set se egyenlő vmi cloth-rucival...de ha te azt mondod, hogy ezt páncél nélkül és egy szál mining pickel űbereled, leborulok előtted...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Leköteleztél
Amúgy van fent olyan is a warcraftmovies-on, aminek az a címe, hogy world of paladincraft...gondolom, kitaláljátok, mit parodizál...nem gyenge, amikor a végén a paladin egy szál Mining pickel (1,5 dps) lever (igaz fel van gyorsítva, mert amúgy vszínűleg az egész videó erről szólna) egy full epic (Might) set-es,Quel'Serar-os, Drilboar Disc-es MC-main tank wariort...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Nem a hk számít, hanem a honor pont. De ezt így nem lehet megmondani, a honor rankokat ugyanis szerdánként az alapján osztják ki, amit az adott szerver adott frakciójának legtöbb pontot elért játékosa elért. Tehát pontos szám nem adható, különösen, mivel az is számít egy hk-nél, hogy az adott player milyen rankban állt hozzád képest, milyen szinten, és te csapatban voltál-e, stb, stb....
-
faber24
őstag
Hát sajnos annyi a hátas pedig. Talán a magasabb pvp-rankokon lehet venni olcsóbb hátast, de mire azt eléred (ráadásul gyalog mászkálni AB-ben...), már 10 hátas árát ki tudod farmolni. Nekem durván egy-másfél hét alatt jött rá össze a lé (úgy, hogy közbe sokat instancoztam, meg BG-oztam, ami ugye nem hoz sok pénzt).
-
faber24
őstag
Pl. nállunk (Ragna-horda) van néhány magyar klán, ahová szinte bárki bekerülhet (Unholy Syndicate, Hungarian Darkslayers), ennek számos hátránya van (nekem egyébként mindkettőben van karim). Aztán van egy magyar (Wrath of Sargeras) meg egy részben magyar (Demonic Whispers) klán, amibe mindenki elmegy olyan 50 - 55+ -on. Én a kisebb karimal US-ben vok, a nagyobbal HD-ben, de annak már érik a lvl 50, és 55 körül én is lépek be WoS-ba. Nincs igazából alternetíva, mert az 55+ magyar hordások mind ezekben a klánokban vannak (WoS, DW)...
-
faber24
őstag
válasz
Viktor77 #542 üzenetére
Ennek nem tudom, hogy örülnöm kéne-e, vagy szomorúnak lenni miatta. Egyrészt örülök, mert az emberek még se olyan hülyék (bár erre van aki rácáfoljon), másrészt szomorú vagyok, mert kevés oldalon borultam akkorát, mint a kamu-TC-n (és még Tolkien Kings-es pólót se lehet kapni
)
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Viktor77, updatelnéd a karaktereimet 1. hsz-ben légyszi?
Darkhand - lvl60 pala @ Bloodscalp (visszavoult meghatározatlan időre)
Feketehalál -ork sámán @ Ragnaros
Painkiler - UD-rogue @ Ragnaros
Nikibelucci - human warior @ Bloodscalp
Ja, és látom, bár vagy 3 oldal hsz lett a hétvégén, ennek ellenére semmi lényegesről nem maradtam le -
faber24
őstag
Mi a gond? Neked van játékod nem? Akkor meg minek még egy kveszt-acc?
Én ezt nem értem...
Mega azt se, hogy mit kell ennyit sírni mindenkinek quest-pass ért (akinek nem inge, ne vegye magára).
A WoW több, mint fél éve kint van. Akit csak egy kicsit is érdekelt, már 1000 + 1 videót láthatott róla, legalább kismillió leírás-ismertető-screenshot akármi van a játékról. Nem hiszem el, hogy akinek egy kicsit is megtetszett, még 10 napot kell vacilálnia, hogy kell-e neki vagy sem. Egy HL2-höz, UT-hez vagy mitudoménmihez se kell quest-acc, vagy megveszed, vagy kalap...
Már bocsi, de ha van egy accountod, volt egy quest-acc-od is, amit feléltél (mert ah jól hámozom ki hsz-eidből, ez van), akkor mi is az, amit ''nem bírsz ki''?
Én magambol indulok ki: már az első videóknál, még vagy 1,5 - 2 éve beleszerettem ebbe a játékba (Warcraft-univers egyébként is tetszett, W2-vel és W3-al, FT-al is sokat játszottam), csak mivel mindössze 1 éve van netetm, emiatt kérdéses volt, hogy tudom-e játszani. Kicsit még a húzós ára miatt vaciláltam annó, megvegyem-e, nem tagadom, 1 hónapot warezoltam is (főleg, mivel akkoriban nem lehetett kapni eredetit). Kicsit utánnajártam, és egy emberkétől megvettem, és azóta is boldogan WoW-ozgatok. Nem kell itt heteket-hónapokat vacilálni. Ha elsőre nem fog meg a játék, akkor (miután megvizsgáltattad magad) ne eröltesd, mert nem ezen a 10 napon fog múlni, 10 nap alatt semmivel se tudsz többet megismerni, mintha megnéznél pár videót.
Na bocsi az off-ért, de már unom olvasni a ''adjál már egy quest accot...nincsen ba'meg'' dolgot... -
faber24
őstag
Most ehhez kapcsolódóan: az én procim 1.7 AMD, 1596 MHz-n megy (no overlock), és ATI9600am van meg 1 giga ramom. Miért lehet az, hogy zsúfolt helyeken (pl. BG, insta-raid, AH) még mindig leesik néha az FPS? Sűrűn 20> FPS-em van. Valaki adjon már vmi tippet. Procival van a gáz? (Tudom cserélni kéne...de csak az a gubanc) Esetleg ez a latency-függvénye? Nekem mostanában sajna valmiért 100-900 között ingadozik.
-
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #393 üzenetére
Én csak az 1.5 vagy melyik pacs előtti tesztszervert próbáltam, de azt hiszem azóta sokat nem változott.
1. Nem fogja zavarni, lesz egy plusz könyvtárad a játék könyvtárába meg egy plusz parancsikonod és ennyi.
2. Teljesen új karaktert indítasz, ami egy új, 60-as karakter lesz, és, bár én csak egy rugót próbáltam, igen jól fel van szerelve. Csupa kék cuccokal van ellátva, meg potikal-runecloth bandage-al megpakolva.
3. Nem tudom. -
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #370 üzenetére
Igaz. Pala és lock 40es mountot ingyen kapja. De szerintem ne ez alapján indíts pally-t. A 60as mount már azoknak se ingyenes.
-
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #350 üzenetére
Te második áruló....
-
faber24
őstag
Információ-hiányod enyhíttessék:
Bővebben: link -
faber24
őstag
Huh..diamond, igen, kell Azerotian is meg Bristine Black diamond is.
Meg kell egy 150g-s valamit (tome) venni IF-be, kell runeclothot adni egy palinak, meg pénzt stb.
Bővebben: link
Itt zanzásítva leírják a teendőket.
A lényeg az, hogy egy pár dolog megszerzése után, meg némi SW-IF futkározás után elküldenek EP-re szellemirtásra, aztán megint IF, megint némi cuccok beszerzése. Én eddig csináltam meg. Itt pár dolgot el kéne vinnem SW-be (ahogy nem fogok, mert otthagytam a palát), ezután el kell majd talpalni DiM-ba valamit megszerezni, majd mégvalamit egy rövidebb küldiből, és ezután el kell nekünk is menni Scholoba, ahol a pincében nekünk is meg kell idézni valami mob-ot, de mielőtt ő megjelenne, 4 hullámban szellemek jönnek, minden hullám végén van egy neves szellem, akire egy megadott seal-t kell judge-olni. Ezt a záró procedúrát csak onnan tudom, hogy annó egy haveromnak segítettem benne. Mit mondjak, 2x futottunk neki, 2x wipoltunk ki. És ugye ha nem sikerül a próbálkozás, egyrészt a szoba bezáródik, a quest-item eltűnik (szerencssére a küldiadó, aki EP-n van valahol, visszaadja, ha kimész...de ha elbuksz, az egy újabb Scholo-runt jelent...)
Öszegezve a charger kb. 650-700g-t feltételez, és nem kevés rohangászást. Ezek után szerintem mindenki döntse el, hogy a lock meg a pala megérdemli-e a speckó-hátasát... -
faber24
őstag
Hehe...én a palák epic lovára gondoltam, ami ugye kb. ugyanennyi pénzt-mászkálást igényel, kb. ugyanezen dungeon-ok meglátogatásával, mellyeket én most nem írnék le ilyen részletességel.
De tény, hogy az epic hátasok küldetésen keresztüli beszerzése meglehetősen idő és ksg-igényes.... -
faber24
őstag
Sámánnak van epic küldije?
Roguenek?
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Csak én vagyok vaksi, vagy az a ''Twisting Nether'' tényleg nincs a listában?
Bővebben: link -
faber24
őstag
Akkor én is beírom: április eleje (6 hónapja) játszok, és ez alatt sikerült egy 60-as, egy 46-os, egy 23-as, 14-es, 3x 6-os kari, valamint kettőt (lvl 9 és 10) töröltem anno.
-
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #167 üzenetére
A puding próbája az evés. Próbáld ki azt a rakás talentet. Vesd össze, hogy eredményesebb vagy-e akkor, ha megvannak. Van egy rakás dps-dmage-stb mérő addon.
De könyörgöm, ne sokkoljál ennyi számmal, mert már ígyis úgyérzem magam, mintha egy egyetemi előadáson lennék matekból...pedig én csak játszani szeretnék...számolok én eleget melóhelyen... -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #159 üzenetére
Én Dio2-ben kezdetben Necroztam, de utánna később csak barbárral és (milyen meglepő) palával totam...
-
faber24
őstag
-
faber24
őstag
Most nézegettem a wowrankings-on a pvp-ben vezető karakterek profiljait (ugye itt csak azok vannak, akik futtatják a wowrankings-ot)....érdekes volt.
Az nem lepett meg túlságosan, hogy az első 3 helyet mage-k bérlik. Még az se, hogy utánnuk rogue-k, hunterek és wariorok vannak...
Az már annál inkább, hogy a 6. helyen egy pala van...de az igazi döbbenet akkor ért, mikor megnéztem a talent-buildjét: FULL HOLY! ........51 pont bepakolva egy talent-ágba...no SoC, no Consecration...semmi, csak holy-spellek...
Ez után már rezignáltan vettem tudomásul, hogy az első ''imba-sámli'' kb. a 20. helyen bukkan fel...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Pesze, nem azt mondom, hogy egyáltalán ne foglalkozzunk vele...ezt-azt tudni kell, hogy mi hogy működik, de én nem vesznék el annyira a részletekben, hogy 0.5 %-okon meg 0,x esélyeken agyaljak...végül is ez mégis egy játék, aminek a célja a kikapcsolódás...számolgatni lehet eleget a suliban, meg a melóban...
De aki nem ért ezzel egyet az nyugodtan ''ignore'' -
faber24
őstag
Ne vegye senki ofens-nek, nem annak szánom...
De azért én remélem, hogy így két resist-crit-chance-stb. számolás közt azért játszani is van időtök... -
faber24
őstag
És én kérdezgettem tegnap a klánban a druidákat, ők is olyan lightosnak érzik-e a druidaát...annak kapcsán jött ez fel, amikor egy 38-as rogue újjongott kláncsatin, hogy levert egy 40-es!!! elit-et...én erre megkérdeztem, hogy tényleg gyenge a druida?
Erre lehurrogtak a 30-50es druidák, hogy persze, simán leverik a szintjüknek megfelelő elite-t, gyökérrel vagy anélkül is...most már nem igazán tudom, kinek higyjek..
Még én, a táp sámán is meggondolom, hogy neki menjek-e +1 lvl elite-nek egyedül....
Ja, meg az se mellékes, hogy láttam, egyszer egy ''imba'' sámánt hogy vert szét egy druida duelbe WG előtt...a sámán már rég oom volt, 20% healethen, amikor a druida lazán visszaváltott maciból casterbe, fullrahealelte magát, visszaváltott és lecsapta a sámánt....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged