Aktív témák
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Az allakhazamon 30G a középára és sajnos az elmúlt napokban csak a klánunkban 3 is esett, de volt az AH-ban idegen kard is. Volt aki pár napja 12G-ért árúlta. Persze sose tettem be úgy, hogy volt bent másik ilyen is. Tegnap a klántársamét 37G-ért vették meg, de nekem most a tigris miatt kellet a zsé, így inkább engedtem az árból. Egyébként maga a kard nem nagy szám, bár az egyetlen bónusza nagyon tápos, de nagyon specifikus. 99 attack-powert ad démonok ellen, pedig magas szinten nem nagyon hemzsegnek démonok az instákban. Dire Maulban van pár helyen és hasznos lehet felwoodban is farmoláshoz, de nem démonok ellen, illetve PVP-ben nem ér semmit a bónusza. Statja nincs semmi.
-
Tigerclaw
nagyúr
LOL
Nem egy kardért kaptam annyi zsét, csak 29G-ért ment el egy demonslayer, de azzal lett meg a 790. Még van bent AH-ban egy warbear nacim (rare), egy lei of lily (epic), meg pár apróság, szóval jó esetben meglesz délután a 800G és talán nem is 0 G-vel fogom kezdeni a holnapot. -
F-ECT$
titán
Megragadom az alkalmat, hogy ezt le is írjam
-6g-ért venni kell egy potit, majd be Jadenarba, ott be kell ütni egy csávót (3 kísérővel), a fejét elvinni egy másiknak, majd lehet tőle venni 1 cuccot 150g-ért
-30 vér a winteres owlbeastekből (20% körül esik) - ez a legkönnyebb rész
-6 large brilliant shard + 25 dark iron ore; ha nem ad senki, akkor ah-ban 60+25g
-35 black dragonscale: ah-ban 35g
-10 elixir of shadow power - ehhez ghost mushroom kell 30 db. Herb/Alc-os vagyok, de inkább megvettem 30g-ért, mert elég kevés helyen terem
-3 arcanite bar: 3x30g
-Sholomace kiirtása 5 fős csapattal. Raidben nem megy. A végén 150+50+50g-ért kell cuccot vásárolni az imptől.
-DM (a ''nagykutyás'' rész), kutyát kiirtani. Ekkor el lehet kezdeni az idézést, amihez nem árt 40 soulshard. 60-as elite és non elite szörnyek jönnek kb 10 percig, ha megszakad az idézés, akkor kell a shardot használni, majd a végén megjelenik a 62 elite paci, és egy 61-es elite demon. Le kell őket verni, és már kész is
Szóval: 650g, kibaszott sok idő, és sholoba partyt összeszedni se lesz 1xű, még jó, hogy a guild nagyon segítőkész, és hogy van enchanter és dragon lw barátom
A másik, hogy ezt gyűjtögetve nem nagyon van időd másra, tehát lehet, hogy ha azt az időt amit ezekre a q-kra szánod farmolással töltenéd, akkor meglenne a 900g... -
F-ECT$
titán
Igen. Egyébként nem volt teljesen 16 nap, tehát 15 és még x óra, de egyelőre még se a defense, se a wand, se a sword és se a staff skillem nem 300, szóval ezért kerekítettem felfelé
De ha már számolgatás
-lvl2-höz 400xp
lvl60-hoz 200k xp kell
Ha nagyjából lineáris, akkor 30x200k=6milla xp kell 1-től 60-ig. Pihixp nélkül 5-25k xp/hr-t között vagy, átlagban mondjuk 15k.
Tehát 6M/15k = 400 óra.
Szóval ebből is látszik, hogy egyrészt nem nagyon csináltam olyat, amiért nem jött xp (rankom is csak grunt), másrészt az is, hogy nem sok pihixp-vel jutottam el 60-ig. -
Tigerclaw
nagyúr
Egyébként érdekes ez a változás. Gyakorlatilag adtak és el is vettek, de külön kiemelték, hogy mostantól a high level instákból rohadt nehezen kifarmolható epic fegyverek jobbak lesznek így, mint az ''ócska'' kék cuccok. Eddig sokan hanyagolták MC-t, BWL-t, Zul-t, mer hogy minek, itt a jó kis arcanite reaperem, rohadt nagyot ütök vele, pont akkorát, mint azzal a lilával, aminek a megszerzéséhez le kéne költözni MC-be 2 hónapra. Ezzel nerfelik a repaert és a tápolják az új fegyvereket. Ergo adnak egy kis ösztönzést, hogy mégiscsak költözz le MC-be 2 hónapra. Újabb 2 hónap előfizu...
-
F-ECT$
titán
-
Te ne magyarázzááá' ki te vagy itten heh?
ez volt a pojén része
nemtom van akit érdekel hogy hogy működik a system. én is érdekesnek találom de nem ásom bele magam, játékélmény miatt játszom
meg az aláírásod miatt : ''Célunk a 60. szint, és az, hogy sárkányokat meg balrogokat öljünk.'' (by Tolkien Kings)
télleg, látott már vki barlogot vagy hasonló lényt wow-ban -
BatemanX
tag
Francnak magyarázok, ha képtelenek vagytok felfogni!!!
UD, mage, horda oldal erősitése bármilyen módon ---->>> Növekvő játékélmény, maximális ''class balance''
Bármi, ami UD-t, mage-t, horda oldalt gyengit bármilyen módon, az csak a már fennálló szörnyű imbaságokat erősitené!!! -
Tigerclaw
nagyúr
Majd amikor azok az 50-es druidák 60-asként is pont akkorát fognak ütni, mint 50-esként, nem lesz olyan nagy az örömük. A 30-as szintre nem is mondok semmit. Az még más világ. Egyébként elite és elite között nagy a külöbség. Kiváncsi lennék arra, melyik druida tud lenyomni 54-esként egy 54-es devilsaurt. De mondhatnám azt is, melyik 60-as szokott medvében lenyomi egy 54-es devilt. Esetleg rá lehet próbálni egy Tyr's Hand-i palára. A nevesítettekre már nem is mondok semmit, pedig mások azokat szólózni szokták. Azt még halkan megjegyzem, hogy ne keverjük össze a tauren és NE druidákat.
-
Stone82
aktív tag
Hát nem tudom én is kérdezősködtem druida körökben. Kicsit eltúlozza a fiatalember ezt a druida témát szerintem. Eddig akárhány druidával beszéltem mind meg volt elégedve a kaszttal. Jó nem a legjobb kaszt a wow-ban, de melyikről lehet azt mondani hogy a legjobb? Egyértelműen egyik sem. Szerintem egyikről sem. Engem már kezd picit zavarni ez a téma (mármint az örökös sírás) .
-
BatemanX
tag
Saját példák:
55 elite sárkányok burning steppesen: Megszivatnak, csak azért, mert frost novaval nem tudom befagyasztani őket
61-62 elite guardianok Un'Goroban: röhelyesen egyszerűek. Többnyire közelembe sem érnek, de ha igen, akkor is min 4-et kellene belémcsapniuk, hogy feküdjek
61 elite doomguardok Winterspring déli részén: Na ez való a kalandvágyóknak. Ha nem ér oda hozzám, semmi gond nincs, de ha utolér 1 csapásra fekszek. -
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest